Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Saulala - simpatiška spintukė - iš kur tie obuoliukai?

Į jūsų užvestą lempų temą, dabar visur tas iljičiaus lemputes pastebiu doh.gif smile.gif Nors vat ne mano stiliuje...
user posted image
Atsakyti
Be galo daili spintelė wub.gif wub.gif wub.gif su obuoliukais 4u.gif gal kam reikėtų mūsų spintelės, kuri nuotraukose vis matosi. Mielai atiduotume smile.gif

http://public.fotki....m/p8257168.html

Šiandienos pirkiniai - svarbiausiam namų baldui gaminti smile.gif yra toks senas lietuviškas paprotys, kraustantis į naujus namus pirmiausiai reikia įnešti stalą. Tai iš visų svarbiausia namų vieta senovėje, manau, kad ir dabar panašiai. Staliuką darysim patys, nes tie, kur man patiko yra neįkandami... Iš vokės puslapio, kaina prasideda nuo 1,5 tūkst. Staliukui nupirkome baltas metalines kvadratinio profilio kojas ir medžio faneros, nes ir kėdes baltas jau turim iš tokios medžiagos. Staliuką darysim 70x70 su auselėm, kurios leis padidinti paviršių iki 70x 100 kasdienai toks didelis mums niekaip netilptų, o kvadratinis bus pats tas smile.gif
Atsakyti
ačiū pagyrusioms smile.gif
Obuoliukai - audinys iš parduotuvės prie kalvarijų turgaus.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2011 09 21, 18:33)
ačiū pagyrusioms  smile.gif
Obuoliukai - audinys iš parduotuvės prie kalvarijų turgaus.

Dievuleliau, kaip grazu... Beprotiskai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 21, 16:19)
Turiu tą pačią bėdą. Vienas langas - jokių problemų. Kitas langas - virš stalviršio, plius ties lango kampu yra viryklė. Vyrija man galvą nusuks, jei šalia viryklės užuolaida bus iki palangės doh.gif

musu sprendimas - paprasciausiai medines zaliuzes virtuveje; kadangi pas mus mediniai langai, tai is karto prilipo tas sprendimas. Na kazkas tokio ... http://ioniam.hubpag...cor-Wood-Blinds
Atsakyti
Lachese, jeckau kaip noreciau, bet gaila, kad jus labai toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 09 21, 12:40)
Kaupiuosi užuolaidų užsakymui. Per vasarą supratau, kad pasikeitė poreikis "dangstytis" - visai nereikės dieninių užuolaidų "vitrinoms", o atvirkščiai - norėsiu pasislėpt dieną nuo keliuku vaikštančių sodininkų, kurie norom-nenorom, bet vis žiūri, kas ten pas mus vyksta virtuvėj-svetainėj  lotuliukas.gif
Bet dieninės užuolaidos virtuvei - man neišspręstas galvosūkis.. Skandinavai turbūt išvis tokių nekabina. O man reikia dviem langučiams ir dar suskirstytiems, ir dar virš stalviršio.. doh.gif

O kaip va toks sprendimo būdas? Suprantu, kad neva tai kaimietiškai biggrin.gif bet parinkus įdomiai medžiagą gal ir nieko variantas...

user posted image

Į lempų temą rolleyes.gif Eina sau kaip tokios noriu!

user posted image

Čia tokia pat kaip Nerytės įdėta:

user posted image

Na kad jau gaivinu vaizdais temą tai dar keletas vaizdų įkvėpimui.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Šaltinis daugiausia: Emmas design Blog
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 21 rugsėjo 2011 - 21:17
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 21, 21:11)
Į lempų temą rolleyes.gif Eina sau kaip tokios noriu!

user posted image

kaip asnoriu tokio staliuko!!!! turiu dvi kedes su panasiom kojelem, dabar noriu kavos staliuko prie ju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 21 rugsėjo 2011 - 21:41
QUOTE(Nerytė @ 2011 09 21, 22:35)
kaip asnoriu tokio staliuko!!!! turiu dvi kedes su panasiom kojelem, dabar noriu kavos staliuko prie ju  wub.gif

O va tokio? rolleyes.gif

user posted image

Iš čia: Mano lietuviški namai

Aš iš čia suolelius aptrauktus lietuviškais audiniais nusižiūrėjus wub.gif kada nors... kada nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 21 rugsėjo 2011 - 22:01
Neryte, o iš kokio miesto pati?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 21, 22:01)
O va tokio? rolleyes.gif

ojeja wub.gif wub.gif wub.gif neuzmigsiu biggrin.gif

QUOTE(Lachesė @ 2011 09 21, 22:07)
Neryte, o iš kokio miesto pati?

pati ne is LT, kita savaite Lietuvoj savaite busiu, Kaune apsistojus rolleyes.gif
Atsakyti
et, čia sunkus atvejis, nelabai kol kas yra minčių, kaip čia perduoti. Beje, Vilniuje gedinimo 9 yra Užupio antikvarianto parduotuvė, ten yra tokio stiliaus baldų kampelis. Ir šiaip lyginant su naujais, jų baldų kainos labai geros.
Atsakyti