QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 26, 17:02)
Man labai prie širdies tos baltos sienos, baltos spintos ir pan., vis dėlto vaikų kambarį daryčiau spalvingesnį, ne visai pagal svetainės, virtuvės ir pan. interjerą. Čia tik asmeninė nuomonė
Šiose nuotraukose man kažkokio šaltumo ir net nejaukumo kai kur yra, vaikams gal jaukesnės, tokios "minkštesnės" erdvės gal reiktų

galima bendrą stilių palaikyti vintažinį, skandinavišką, bet įterpti detalių.
Aš gal sienas dažyčiau, t.y. kažką pieščiau ant jų

kad ir pievą su smilgom ar pan.
na nžn man iš tų pavyzdžių vistik nė vienas

ir dar tos oranžinės sienos

tas su meškiu tai kūdikiams max iki kokių 2m tinkamas, nelabai praktiška. Normaliausi tie kur ant baltos (vėl balta

) sienos lipdukai klijuoti ir kur balti modernūs baldai.
Manau, kad kambarį su baltom sienom tikrai labai lengva padaryti jaukiu detalėmis, paveikslėliais, žaislais, vaikų piešiniais ir pan. Ir tos detalės vaikam augant keičiasi, gan dinamiškas interjeras gaunasi laikui bėgant, užgyvenamas toks. Labai mėgstu tokius

be abejo tuomet ir žaislai, interjero detalės, baldai labai turi reikšmės, turi būti estetiški. Tiesiog toks gyvenimo stilius turi būti. Man pavyzdys yra skandinaviškas gyvenimo stilius - ekologija, natūralios medžiagos, įdomus dizainas. Įdomiam dizainui iki šiol neturėjome pakankamai finansų, dabar, kai būtiniausius baldus turime, tai name po truputį galima bus pildyti labiau paieškotais baldais, indais ar interjero detalėm. Žodžiu, kada nors