Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(inc @ 2011 09 29, 14:47)
nu jo, baltas greit nusitrint gali . musu buvo sitie https://picasaweb.go...702115047990146 nelakuoti, o kitam kambary lakuoti. siaip cia is tingejimo taip ghvos biggrin.gif bet kaip as keikiau tuos lakuotus  doh.gif mat budavo vis nuvaziuoju zemyn per ta savo lakstyma  lotuliukas.gif
perziuresiu dar gal savo kokius senus lobynus apie pecius.

tavo picasa anadien perziurejau. mat man vis ateina pranesimai, kad ikeli fotkiu  lotuliukas.gif

Oi tu lotuliukas.gif
jo, su lakuotais yra ta problema, esu ir aš nubildėjus, ir vyras, ir abu bernaičiai, ateis ir Elžbietos eilė lotuliukas.gif bet dabar biški remontėlį darėm, tai perlakavo ir ties laipto kraštu tokio spec smėliuko papylė, kad šiurkštu būtų, tai gal Elžbieta ir išvengs nubildėjimo žemyn biggrin.gif
Atsakyti
nu o mes vis tiek neapsisprendziam del plytu sienos doh.gif jau buvom nutare, kad baltai, dabar jau MB pradejo abejoti vel.....ir niekaip nesualvoju,su kokia spalva derinti ta balta : juoda? pilka? o gal ruda? arba mutna samanu spalva g.gif noreciau sidabrines, bet jau virtuvej bus balta ir sidabras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 29, 15:03)
nu o mes vis tiek neapsisprendziam del plytu sienos doh.gif jau buvom nutare, kad baltai, dabar jau MB pradejo abejoti vel.....ir niekaip nesualvoju,su kokia spalva derinti ta balta : juoda? pilka? o gal ruda? arba mutna samanu spalva g.gif  noreciau sidabrines, bet jau virtuvej bus balta ir sidabras g.gif

Tada gal pilka g.gif nžn... Daryčiau balta irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 rugsėjo 2011 - 14:05
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 29, 15:05)
Tada gal pilka g.gif nžn... Daryčiau balta irnesakyk.gif

tai mes jau ir buvom nutare,kad bus viskas balta, isskyrus grindis, net dazu pirkom spec daugiau,kad ir tai sienai butu...o dabar jis jau abejoja, ir as pradejau metytis doh.gif

ech unsure.gif
Atsakyti
Zirz4, o kokios grindys??? O Šiaip jei dažaus jau turit, tai nesimėtykite smile.gif

Iš Pupelioko archyvo dar šie laiptai užkliuvo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 09 29, 15:27)
Zirz4, o kokios grindys??? O Šiaip jei dažaus jau turit, tai nesimėtykite smile.gif

grindys tai cia rusvos plyteles, bet klosim laminata, esu nusiziurejus jau,toks margas, smulkios fakturos,

sie patinka
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 29 rugsėjo 2011 - 14:37
Zirzė, gal visgi balta.. arba kažkiek su grindim derinčiau...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 09 29, 14:31)
klausyk, Pupeliuk, gal matei kur pečių interjeruose? pas mus bus du dviaukščiai pečiai, o svetainėje su zeliku  smile.gif dar nežinau ką su apdaila darysim, nes kokliais brangu. noris baltai, kad nebūtų pagrindinis akcentas jie, o greičiau susilietų su sienomis  g.gif

Sveikos merginos, aš nuolat skaitau, ką rašote bei ką rodote. Ir labai man dabar įdomu pasidarė, kaip pas jus, inc, bus su tais pečiais namuose? Jūs planuojat turbūt jais šildytis žiemą? Ar nebijote nuolatinio tų pelenų nešiojimo, valymo, tvarkymo ir pan. Klausiu todėl, kad mes turėjome tokį variantą ir esame išbandę savo kailiu. Pas mus buvo du pečiukai ir židinys, vienas pečius šildydavo sienutę, kitą naudojome kaip "viryklę", na tai žiemą žinokit išgaruodavo visas entuziazmas, nes švarą palaikyti labai sunku, kai kasdien tampai malkas, nebent pas jus jie bus atskirai katilinėje? Labai labai man įdomu kaip jūs planuojate daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 09 29, 19:11)
Sveikos merginos, aš nuolat skaitau, ką rašote bei ką rodote. Ir labai man dabar įdomu pasidarė, kaip pas jus, inc, bus su tais pečiais namuose? Jūs planuojat turbūt jais šildytis žiemą? Ar nebijote nuolatinio tų pelenų nešiojimo, valymo, tvarkymo ir pan. Klausiu todėl, kad mes turėjome tokį variantą ir esame išbandę savo kailiu. Pas mus buvo du pečiukai ir židinys, vienas pečius šildydavo sienutę, kitą naudojome kaip "viryklę", na tai žiemą žinokit išgaruodavo visas entuziazmas, nes švarą palaikyti labai sunku, kai kasdien tampai malkas, nebent pas jus jie bus atskirai katilinėje? Labai labai man įdomu kaip jūs planuojate daryti? smile.gif

Mhh, pečiai bus pagrindinis šildymo šaltinisČia pirmojo aukšto plane jie oranžine spalva nuspalvinti. Abu kūrensim iš koridoriaus pusės. manau , išklosim visą koridorių plytelėmis ir nebus tokia jau bėd didelė. Šiaip dar dėl temperatūrų svyravimo žadam pakabint ir elektrinius radiatorius, kad nebūtų tokių svyravimų temperatūrų. Galvojam, kad užteks vieną kartą per dieną pakūrenti juos ir bus šilta iki kitos dienos g.gif Pati aš augau su centraliniu šildymu kūrenamu malkomis, anglimis, tai va ten tai tikrai vargo vakarienė, nes kol kūreni, tol šilta tik.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 09 30, 06:11)
Mhh, pečiai bus pagrindinis šildymo šaltinisČia pirmojo aukšto plane jie oranžine spalva nuspalvinti. Abu kūrensim iš koridoriaus pusės. manau , išklosim visą koridorių plytelėmis ir nebus tokia jau bėd didelė. Šiaip dar dėl temperatūrų svyravimo žadam pakabint ir elektrinius radiatorius, kad nebūtų tokių svyravimų temperatūrų. Galvojam, kad užteks vieną kartą per dieną pakūrenti juos ir bus šilta iki kitos dienos  g.gif Pati aš augau su centraliniu šildymu kūrenamu malkomis, anglimis, tai va ten tai tikrai vargo vakarienė, nes kol kūreni, tol šilta tik.

kalbant apie pečius, pažįstami turi iš muilo akmens. Labai gerai šilumą laiko ir apdailos nereikia thumbup.gif Mačiau pati - gyvai jis nėra toks "šaltas" ir nemalonus. Veikiau šiltas ir mielas prisiliesti wub.gif
http://www.siltizidi...gory/krosneles/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 30 rugsėjo 2011 - 08:54
QUOTE(inc @ 2011 09 30, 09:11)
Mhh, pečiai bus pagrindinis šildymo šaltinis

O, labai smalsu, kodėl būtent tokį šildymo būdą renkatės? Man labai miela, kad pečiai nenyksta (paprastą, stačiamalkį statysit?), nes valakytos su jais, tai tikrai nemažai smile.gif Nors patys panašiai gyvenam, pas mus židinys su kapsule šildo namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 09 30, 08:54)
kalbant apie pečius, pažįstami turi iš muilo akmens. Labai gerai šilumą laiko ir apdailos nereikia  thumbup.gif  Mačiau pati - gyvai jis nėra toks "šaltas" ir nemalonus. Veikiau šiltas ir mielas prisiliesti  wub.gif
http://www.siltizidi...gory/krosneles/

net nesu girdėjus apie tokį

QUOTE(Šelma @ 2011 09 30, 09:33)
O, labai smalsu, kodėl būtent tokį šildymo būdą renkatės? Man  labai miela, kad pečiai nenyksta (paprastą, stačiamalkį statysit?), nes valakytos su jais, tai tikrai nemažai  smile.gif  Nors patys panašiai gyvenam, pas mus židinys su kapsule šildo namus  smile.gif

Vyras čia daugiau norėjo biggrin.gif Jis apskritai juos nori ateityje užsiimt statyt kitiems. Be to, pas mus dujų šalia nėra, centrinio nenorėjome dėl amžino kūrimo ir nesinorėjo dar dėl užšalimo vamzdynų, tai nutarėm, kad darysim kombinuotą: pečiai plius elektriniai radiatoriai. Tik dar sugalvojo, kad jie bus dviejų aukštų ir kūrens apačioje, kad nereiktų į viršų malkų nešiot. Židinio atsisakėm dėl menkesnio apšildymo efektyvumo. Užpernai pragyvenom sezoną nuosavam name su pečiais ir nutarėm, kad mums tas tinka
Atsakyti