Inc, šituos pavyzdukus kur įdėjai, tai iš karto prisiminiau savo kaimą, kurio, deja, jau neturiu, kur buvo pačios geriausios atostogos. Tai būtent pas močiutę taip ir buvo, beje, tai dažnas reiškinys Suvalkijoje, kaivirtuvėj didelė "plyta", o už sienos, kitam kambaryje, toks sumurytas ale suolas, ant jo visada ilsėdavosi mano tėvukas. Kaip ten gera būdavo pagulėt
Bet.... pas jus nusimato irgi du pečiai, pas mus taip pat buvo. Na nežinau, gal Jūsų vyras tikrai sumūrytų laaabai gerus pečius, tačiau bent jau iš savo patirties galiu pasakyti, kad tas kasdieninis rūpestis

O pas jus šildoma sienelė bus? Dar ką galiu pasakyti, kad bent jau pas mus taip buvo, jog nors ir grindys regis buvo tikrai gerai apšiltintos, bet kaip ant jų šalta būdavo... brr..... Visa šiluma palubėj kabėdavo.
Na turbūt vis tiek, daug kas susiveda, koks kambarių plotas, kokio aukščio lubos, kaip langai išdėstyti ir kokio jie dydžio... Pas mus gal irgi nusimatys statybos (dar vienos

) tai vyras vis tiek nori, didelės šildomos sienutės, nuo kurios sklistų labai maloni šiluma, bet aš vis tiek galvoju, kad kažkokia alternatyva dar reikia rinktis, nes po "pirmos nesėkmės, nebesinori vėl to pačio

Ir Numeriu 1, aš sakiau kovosiu ir ragais, ir kanopom, kad būtų šildomos grindys...