Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 29, 10:40)
na nžn man iš tų pavyzdžių vistik nė vienas schmoll.gif ir dar tos oranžinės sienos doh.gif tas su meškiu tai kūdikiams max iki kokių 2m tinkamas, nelabai praktiška. Normaliausi tie kur ant baltos (vėl balta hihihi.gif ) sienos lipdukai klijuoti ir kur balti modernūs baldai.

ne sienų spalvą norėjau parodyti 4u.gif man oranžinė irgi ne prie širdies, internete greitai neradau, bet pvz. man patiktų vaiko kambaryje, kaip minėjau anksčiau, piešta pieva, ne lipdukas, ne kokiais trafaretais, o menininko piešta, su smulkiais jos gyventojais vabaliukais ir pan., prasidėti turėtų nuo grindų, gal ne per visą sieną, nerandu tokio vaizdinio pavyzdžio smile.gif
Su mintimi dėl ryškių paveiksliukų, vaikų darbų kambaryje bei visokių mielų ryškesnių smulkmenų, kurios gyvyna interjerą, pilnai sutinku, tiesiog man užkliuvo kad ir šis vaiko kambarys, nu kaip kokia vienutė ar celė doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 26, 13:05)

Atsakyti
mūsų pečiai atrodys panašiai į šituos. tik viršuj nebus jokių tų linkių, o tiesiog kaip siena iki lubų, bet bus su suoliuku. ta sėdėjimo vita bus nukreipta į svetainės pusę ir atstos dar vieną foteliuką smile.gif apdailą bandysim padaryt maždaug taip, kaip pirmam pavyzdyje. mat noriu balto su medine sėdėjimo zona ir tokio apvalaus kaip antrasis

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2011 09 30, 11:48)
ne sienų spalvą norėjau parodyti  4u.gif man oranžinė irgi ne prie širdies, internete greitai neradau, bet pvz. man patiktų vaiko kambaryje, kaip minėjau anksčiau, piešta pieva, ne lipdukas, ne kokiais trafaretais, o menininko piešta, su smulkiais jos gyventojais vabaliukais ir pan., prasidėti turėtų nuo grindų, gal ne per visą sieną, nerandu tokio vaizdinio pavyzdžio smile.gif
Su mintimi dėl ryškių paveiksliukų, vaikų darbų kambaryje bei visokių mielų ryškesnių smulkmenų, kurios gyvyna interjerą, pilnai sutinku, tiesiog man užkliuvo kad ir šis vaiko kambarys, nu kaip kokia vienutė ar celė  doh.gif

aišku dabar 4u.gif supratau smile.gif na tas įkeltas pavyzdys tikrai kiek asketiškas, bet įvairovei manau ir tokių reik biggrin.gif kad jau apie skandinavišką interjerą kalbam.

Dėl pečiaus. Mes dabar svarstome dėl šildymo. Kūrenimasis malkom (ar kokiu kitu kietu kuru) automatiškai atkrito, nes žiemom turime paprastai atostogų slidinėjimui, taigi nieks namo nepakurs tuo metu, net ir patys moderniausi pečiai reikalauja kūrimo bent jau kas savaitę. Ir kažkaip vyras nenori kūriku darbuotis. Be abejo pigu, bet visgi tas, kaip rašė Indregu, pelenų nešiojimas, šiukšlės nuo malkų.. Nžn, mane turbūt erzintų. Pakanka man tos romantikos sodyboje.
Atsakyti
Inc, šituos pavyzdukus kur įdėjai, tai iš karto prisiminiau savo kaimą, kurio, deja, jau neturiu, kur buvo pačios geriausios atostogos. Tai būtent pas močiutę taip ir buvo, beje, tai dažnas reiškinys Suvalkijoje, kaivirtuvėj didelė "plyta", o už sienos, kitam kambaryje, toks sumurytas ale suolas, ant jo visada ilsėdavosi mano tėvukas. Kaip ten gera būdavo pagulėt thumbup.gif

Bet.... pas jus nusimato irgi du pečiai, pas mus taip pat buvo. Na nežinau, gal Jūsų vyras tikrai sumūrytų laaabai gerus pečius, tačiau bent jau iš savo patirties galiu pasakyti, kad tas kasdieninis rūpestis doh.gif O pas jus šildoma sienelė bus? Dar ką galiu pasakyti, kad bent jau pas mus taip buvo, jog nors ir grindys regis buvo tikrai gerai apšiltintos, bet kaip ant jų šalta būdavo... brr..... Visa šiluma palubėj kabėdavo.

Na turbūt vis tiek, daug kas susiveda, koks kambarių plotas, kokio aukščio lubos, kaip langai išdėstyti ir kokio jie dydžio... Pas mus gal irgi nusimatys statybos (dar vienos biggrin.gif ) tai vyras vis tiek nori, didelės šildomos sienutės, nuo kurios sklistų labai maloni šiluma, bet aš vis tiek galvoju, kad kažkokia alternatyva dar reikia rinktis, nes po "pirmos nesėkmės, nebesinori vėl to pačio unsure.gif

Ir Numeriu 1, aš sakiau kovosiu ir ragais, ir kanopom, kad būtų šildomos grindys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 30 rugsėjo 2011 - 13:06
inc, labai grazios krosnys ir namo breziniai, sumanymas kiek maciau smile.gif

idesiu grazesniu vaizdeliu..kai kas visai ne i tema, bet...negaliu nedet.
user posted image
user posted image
user posted image
kokie idomus tapetai bigsmile.gif va tokius i vaiko kambari visai noreciau. viena siena tokia o kitos baltos bigsmile.gif
user posted image
user posted image
atkreipkit demesi i "lempa" is zvakiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 09 30, 12:31)
mūsų pečiai atrodys panašiai į šituos.

Labai gražu wub.gif

QUOTE(indregu @ 2011 09 30, 14:04)
..... Visa šiluma palubėj kabėdavo.

drinks_cheers.gif Mes net dviaukščių lovų vaikams turėjome dėl to atsisakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 30, 13:57)
inc, labai grazios krosnys ir namo breziniai, sumanymas kiek maciau  smile.gif

idesiu grazesniu vaizdeliu..kai kas visai ne i tema, bet...negaliu nedet.

dėkui. aj, mes čia patys pasipaišėm, o vyras kostrukciniais brėžiniais paskui pavertė biggrin.gif
man tos žirniuotos užuolaidos kokios gražios wub.gif ir tas fotelis liuks. turim mes fotelį jau tokį senutį kaip pas Karsoną buvo. Gobelenas kaip reikiant suvarytas, tai planuoju pakeist įnešant į namus. galvoj sukosi mintys apie raudonas gelytes smulkias, bet kvadračiukai irgi liuks būtų thumbup.gif dėkui už tokį liuksišką paveiksiuką 4u.gif

QUOTE(Šelma @ 2011 09 30, 14:58)

drinks_cheers.gif  Mes net dviaukščių lovų vaikams turėjome dėl to atsisakyt  doh.gif

na šiaip šiluma visad į viršų lipa. tarkim , mes kai 6 aukšte gyvenom kur kas mažiau dujų sunaudodavom nei kokiam 1-am. mūsų miegamasis buvo buto viršuje, tai man būdavo irgi per karšta doh.gif

dar sykį paklausinėjau, tai sako , kad grindys neturėtų būti šaltos, nes dės daug putos ir vatos. šildymas tikrai bus pečiai plius elektriniai radiatoriai, o vandenį šildys pečius vienas, elektra ir saulės kolektorių ant pietinės stogo pusės prikabint nori.
Atsakyti
user posted image
kokia grazi plytu siena
user posted image
user posted image
Atsakyti
vakar čia mirkau http://www.skonahem.com/galleri

o man reikia šiandien pabaigt sukt galvą dėl langų doh.gif nenutariu ar dalint juos vidiniais šprūseliais ar ne? doh.gif
čia šiaip paveiksliuke bilekaip pripaišyta, bet norėjau parodyt kokie patys langai pas mus bus

beje, Pupeliuk, gal turi patirties kaip dėl fotogeniškumo tokiam sudalintų langų interjere?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 01 spalio 2011 - 14:03
QUOTE(inc @ 2011 10 01, 14:56)
vakar čia mirkau http://www.skonahem.com/galleri
o man reikia šiandien pabaigt sukt galvą dėl langų  doh.gif nenutariu ar dalint juos vidiniais šprūseliais ar ne? doh.gif
čia šiaip paveiksliuke bilekaip pripaišyta, bet norėjau parodyt kokie patys langai pas mus bus

beje, Pupeliuk, gal turi patirties kaip  dėl fotogeniškumo tokiam sudalintų langų interjere?
user posted image

Fotogeniškumas pats geriausias wub.gif Įsivesk gūglėj "english manor house/interior". English manor house yra būtent su tokiais langais. Man labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2011 10 01, 14:56)
o man reikia šiandien pabaigt sukt galvą dėl langų  doh.gif nenutariu ar dalint juos vidiniais šprūseliais ar ne? doh.gif

Aš užsisakiau su skirtukais langus (baltus), padalindama taip: 1,5x1,4 (plotis x aukstis) dalinau perpus patį langą, o tas puseles dalinau skirtukais vertikaliai per pus, horizontaliai į 3 dalis. Tad iš viso 12 langelių. (pas mus visi langai vienodo pločio)
Taip pat turime 2mx2,2m vitrinininį langą, kurį vėl dalinome per pus, ir iš viso 20 langeliukų...

Ar fotogeniška, ar ne bus matyt smile.gif bet vyras braižė namuką programulkėje, tai su skirtukais atrodė jaukiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 01, 15:58)
Fotogeniškumas pats geriausias wub.gif Įsivesk gūglėj "english manor house/interior". English manor house yra būtent su tokiais langais. Man labai gražu.

nu ir liuks, kad sakai, jog gražu būtų thumbup.gif ...nes nu milijonas atšnekinėtojų yra. tipo, atrodys kaip už grotų ir t.t.t doh.gif

QUOTE(Ninin @ 2011 10 01, 17:43)
Aš užsisakiau su skirtukais langus (baltus), padalindama taip: 1,5x1,4 (plotis x aukstis) dalinau perpus patį langą, o tas puseles dalinau skirtukais vertikaliai per pus, horizontaliai į 3 dalis. Tad iš viso 12 langelių. (pas mus visi langai vienodo pločio)
Taip pat turime 2mx2,2m vitrinininį langą, kurį vėl dalinome per pus, ir iš viso 20 langeliukų...

Ar fotogeniška, ar ne bus matyt smile.gif bet vyras braižė namuką programulkėje, tai su skirtukais atrodė jaukiau...  rolleyes.gif

o tu jau gavai ar tik užsakėt?

radau dviejų sienų tvarkingus piešinukus ant stalo pas vyrą , kur mes sudalinom jau taip normaliai šiaurinė ir pietinė

mūsų irgi panašiai padalinti gaunasi mirksiukas.gif imsism taip pat baltus. sakyk, o tu imi sudalinimus pačiame stiklo pakete? mes galvojam megrame imt, tai man jų vidiniai kažkokie plastmasinukai atrodo, o ypač kur jų susijungimas doh.gif kažkaip keistai pigus reikalas toks jausmas. jau tada nors spjaut į valymo sunkumus ir imt išorėje klijuojamus

nu iki vakaro dar turiu šiek tiek laiko apsisprendimui lotuliukas.gif
Atsakyti