bet tikiuos bus normaliai, bent kiek mačiau, neužkliuvo man). Tie išoriniai man pasirodė 1. labai masyvūs 2. jie tiek išorėje tiek viduje, tai kiek būtų valymo
 bet tikiuos bus normaliai, bent kiek mačiau, neužkliuvo man). Tie išoriniai man pasirodė 1. labai masyvūs 2. jie tiek išorėje tiek viduje, tai kiek būtų valymo   nusišaučiau
 nusišaučiau   
 Kodėl Megrame darotės langus?

bet tikiuos bus normaliai, bent kiek mačiau, neužkliuvo man). Tie išoriniai man pasirodė 1. labai masyvūs 2. jie tiek išorėje tiek viduje, tai kiek būtų valymo
 bet tikiuos bus normaliai, bent kiek mačiau, neužkliuvo man). Tie išoriniai man pasirodė 1. labai masyvūs 2. jie tiek išorėje tiek viduje, tai kiek būtų valymo   nusišaučiau
 nusišaučiau   

bet tikiuos bus normaliai, bent kiek mačiau, neužkliuvo man). Tie išoriniai man pasirodė 1. labai masyvūs 2. jie tiek išorėje tiek viduje, tai kiek būtų valymo   nusišaučiau
 nusišaučiau   

. mažu tuoj  bėdos prisidarysim su tais draugais?
  . mažu tuoj  bėdos prisidarysim su tais draugais?   
  Neklausykit visokių gąsdinimų grotomis - visus girdėjau. Bet dabar aplinkiniai vaikšto apie mūsų namą ir sako - kaip gražu
  Neklausykit visokių gąsdinimų grotomis - visus girdėjau. Bet dabar aplinkiniai vaikšto apie mūsų namą ir sako - kaip gražu   Skirtukų sujungimai irgi tokie kvadratukai. bet jie realiai matosi tik kol renkiesi langus ir kai prieini ir specialiai žiūri į tą sujungimą.
 Skirtukų sujungimai irgi tokie kvadratukai. bet jie realiai matosi tik kol renkiesi langus ir kai prieini ir specialiai žiūri į tą sujungimą.   Dažniausiai žiūrėsite į vaizdus už lango
 Dažniausiai žiūrėsite į vaizdus už lango 
 Dabar po metų jau man norisi su jais kažką negero padaryt. Bet perdažyt baltai kažkaip nedrįstu. Reiktų ir visus baldus spalviškai suvienodinti, bet vasara praėjo, o niekur nepasistumėta.. Kada nors.
 Dabar po metų jau man norisi su jais kažką negero padaryt. Bet perdažyt baltai kažkaip nedrįstu. Reiktų ir visus baldus spalviškai suvienodinti, bet vasara praėjo, o niekur nepasistumėta.. Kada nors.  

man baltos grindys labai grazu, bet reikia turet sugebejima jas pritaikyt prie likusio interjero labai, o medines grindys labai padeda namams tapt jaukesniems
 man baltos grindys labai grazu, bet reikia turet sugebejima jas pritaikyt prie likusio interjero labai, o medines grindys labai padeda namams tapt jaukesniems  
 Be to, nudazyti manau bus greiciau ir paprasciau. Zinoma, geriausia gal butu isvis deti naujas grindis, arba ant senu siltinti ir deti lentas, bet kad finansai
 Be to, nudazyti manau bus greiciau ir paprasciau. Zinoma, geriausia gal butu isvis deti naujas grindis, arba ant senu siltinti ir deti lentas, bet kad finansai   

Neklausykit visokių gąsdinimų grotomis - visus girdėjau. Bet dabar aplinkiniai vaikšto apie mūsų namą ir sako - kaip gražu
  Neklausykit visokių gąsdinimų grotomis - visus girdėjau. Bet dabar aplinkiniai vaikšto apie mūsų namą ir sako - kaip gražu   Skirtukų sujungimai irgi tokie kvadratukai. bet jie realiai matosi tik kol renkiesi langus ir kai prieini ir specialiai žiūri į tą sujungimą.
 Skirtukų sujungimai irgi tokie kvadratukai. bet jie realiai matosi tik kol renkiesi langus ir kai prieini ir specialiai žiūri į tą sujungimą.   Dažniausiai žiūrėsite į vaizdus už lango
 Dažniausiai žiūrėsite į vaizdus už lango 
 vyrui net pacitavau tavo a.ž. , kad ramiau jam būtų
  vyrui net pacitavau tavo a.ž. , kad ramiau jam būtų    

senas turbūt ir nudažyčiau. naujas, tai kol kas paliksim nulakavę, manau?
 senas turbūt ir nudažyčiau. naujas, tai kol kas paliksim nulakavę, manau? dukrai ten irgi leidavau terlynes daryt visokias. būdavo prasieidavau su siurbliu ir to užtekdavo dažniausiai
  dukrai ten irgi leidavau terlynes daryt visokias. būdavo prasieidavau su siurbliu ir to užtekdavo dažniausiai   

Ir jeigu kazka norejau perkelti i kita vieta, gana baisokai atrode. Antras dalykas, patalpa buvo nedidele ir tamsi, taigi nuo betono atrode dar tamsesne ir niuresne. Bet siaip faktura man jo patiko, tokios naturalios demeles, rastas.
 Ir jeigu kazka norejau perkelti i kita vieta, gana baisokai atrode. Antras dalykas, patalpa buvo nedidele ir tamsi, taigi nuo betono atrode dar tamsesne ir niuresne. Bet siaip faktura man jo patiko, tokios naturalios demeles, rastas. 

Va čia. Googlinau - allover stencils. Dar čia fainų buvo. Gėris jūs, merginos, esat su idėjom
 Va čia. Googlinau - allover stencils. Dar čia fainų buvo. Gėris jūs, merginos, esat su idėjom  Apie tokį dekoravimo variantą nebuvau pagalvojus. Tas su nėriniais tikrai super!
 Apie tokį dekoravimo variantą nebuvau pagalvojus. Tas su nėriniais tikrai super! ir už kiek? nes įtariu, tų grindų paruošimo kaina yra neprastesnė nei gerų kokių plytelių...
 ir už kiek? nes įtariu, tų grindų paruošimo kaina yra neprastesnė nei gerų kokių plytelių... sakiau, virtuvėje vieną sienelę reikės pabandyti taip padaryt
 sakiau, virtuvėje vieną sienelę reikės pabandyti taip padaryt   

turiu baltas grindų plyteles prieškambary, ties virtuvės spintelėm ir vonioj. Norint, kad atrodytų švariai, reikia plauti kasdien. O jei paviršius ne pats kokybiškiausias (plytelių glazūra ar dažai) dar ir gan greit papilkėja bei sunkiai plaunasi. Taigi, pagalvokit apie tai
 turiu baltas grindų plyteles prieškambary, ties virtuvės spintelėm ir vonioj. Norint, kad atrodytų švariai, reikia plauti kasdien. O jei paviršius ne pats kokybiškiausias (plytelių glazūra ar dažai) dar ir gan greit papilkėja bei sunkiai plaunasi. Taigi, pagalvokit apie tai  nors atrodo tai be galo gražiai
 nors atrodo tai be galo gražiai 
 kaina manau pigesnė, nei plytelės.
 kaina manau pigesnė, nei plytelės.