QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 02, 22:01)
Kaip ir sakiau, aš už langus
su skirtukais - jei tik norisi

Neklausykit visokių gąsdinimų grotomis - visus girdėjau. Bet dabar aplinkiniai vaikšto apie mūsų namą ir sako - kaip gražu

Skirtukų sujungimai irgi tokie kvadratukai. bet jie realiai matosi tik kol renkiesi langus ir kai prieini ir specialiai žiūri į tą sujungimą.

Dažniausiai žiūrėsite į vaizdus už lango
Dėl vaikų kambario, tai pas mane ypač "skandinaviškas".. Kaip tik kai statėm namą dukrai buvo princesių stadija ir ji reikalavo rūūžavo kambario. Pati savim stebėdamasi nusileidau ir porą sienų jos kambaryje ištapetavome rūūžavais tapetais

Dabar po metų jau man norisi su jais kažką negero padaryt. Bet perdažyt baltai kažkaip nedrįstu. Reiktų ir visus baldus spalviškai suvienodinti, bet vasara praėjo, o niekur nepasistumėta.. Kada nors.
dėkui tau , Odilija

vyrui net pacitavau tavo a.ž. , kad ramiau jam būtų
sakyk, o duris kokias ėmėt? iš tų pačių gal langų gamintojų?
mano panoms, tai kol kas meškučių era
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 10 03, 08:52)
Noreciau, man labai grazu naturali grindu spalva. Bet tos grindys bute tikrai nera grazios. Sudurimai, kreivumai, nelygumai, baisus sukalimas. Todel taip pagalvojau, kad balta spalva suteiktu sviezumo jausma ir tam tikra "cinkeli"

Be to, nudazyti manau bus greiciau ir paprasciau. Zinoma, geriausia gal butu isvis deti naujas grindis, arba ant senu siltinti ir deti lentas, bet kad finansai
Patiko visai betono grindu foto, tik kazkaip tas pavirsius turi buti kazkuo padengiamas as pan? Nes siaip i betona isigeria visokie nesvarumai
man balta pati gražiausia grindims spalva

senas turbūt ir nudažyčiau. naujas, tai kol kas paliksim nulakavę, manau?
mes kurį laiką bute gyvendami koridoriuje turėjom nesuklotas plyteles ant betono, tai man labai praversdavo kai kokiais baisiais rankdarbiais sumanydavom užsiimt

dukrai ten irgi leidavau terlynes daryt visokias. būdavo prasieidavau su siurbliu ir to užtekdavo dažniausiai