Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Užsisakėm tik, bus po 3 sav. kažkur. Paėmiau stiklo pakete skirtukus (tiesa pasakius, neatkreipiau dėmesio į sujungimą blink.gif bet tikiuos bus normaliai, bent kiek mačiau, neužkliuvo man). Tie išoriniai man pasirodė 1. labai masyvūs 2. jie tiek išorėje tiek viduje, tai kiek būtų valymo doh.gif nusišaučiau biggrin.gif

Kodėl Megrame darotės langus? rolleyes.gif
Atsakyti
cool.gif
QUOTE(Ninin @ 2011 10 02, 14:16)
Užsisakėm tik, bus po 3 sav. kažkur. Paėmiau stiklo pakete skirtukus (tiesa pasakius, neatkreipiau dėmesio į sujungimą  blink.gif bet tikiuos bus normaliai, bent kiek mačiau, neužkliuvo man). Tie išoriniai man pasirodė 1. labai masyvūs 2. jie tiek išorėje tiek viduje, tai kiek būtų valymo  doh.gif nusišaučiau  biggrin.gif

Kodėl Megrame darotės langus?  rolleyes.gif

ta juosta viduj visai dar pusėtina, bet kai sueina į kryžiuką jų susikirtimas, tai va ten tokį dar kvadratuką į centrą įdeda. va ta vieta man ir nepatinka unsure.gif
šiaip tik dėl to, kad pažystamas ten dirba, o kas nors negerai su jais. gal aš ko nežinau? šiaip jei konkrečiau, tai "pietų megrame". būk gera, parašyk man tada į a.ž. kur geriau daryt 4u.gif . mažu tuoj bėdos prisidarysim su tais draugais? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip ir sakiau, aš už langus su skirtukais - jei tik norisi 4u.gif Neklausykit visokių gąsdinimų grotomis - visus girdėjau. Bet dabar aplinkiniai vaikšto apie mūsų namą ir sako - kaip gražu biggrin.gif Skirtukų sujungimai irgi tokie kvadratukai. bet jie realiai matosi tik kol renkiesi langus ir kai prieini ir specialiai žiūri į tą sujungimą. biggrin.gif Dažniausiai žiūrėsite į vaizdus už lango smile.gif

Dėl vaikų kambario, tai pas mane ypač "skandinaviškas".. Kaip tik kai statėm namą dukrai buvo princesių stadija ir ji reikalavo rūūžavo kambario. Pati savim stebėdamasi nusileidau ir porą sienų jos kambaryje ištapetavome rūūžavais tapetais doh.gif Dabar po metų jau man norisi su jais kažką negero padaryt. Bet perdažyt baltai kažkaip nedrįstu. Reiktų ir visus baldus spalviškai suvienodinti, bet vasara praėjo, o niekur nepasistumėta.. Kada nors. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 22, 15:07)
o kodel nenorit jas palikt autentiskas? ta prasme nuslifuot ir t.t, kad originali spalva, faktura isliktu?  smile.gif man baltos grindys labai grazu, bet reikia turet sugebejima jas pritaikyt prie likusio interjero labai, o medines grindys labai padeda namams tapt jaukesniems  smile.gif

Noreciau, man labai grazu naturali grindu spalva. Bet tos grindys bute tikrai nera grazios. Sudurimai, kreivumai, nelygumai, baisus sukalimas. Todel taip pagalvojau, kad balta spalva suteiktu sviezumo jausma ir tam tikra "cinkeli" g.gif Be to, nudazyti manau bus greiciau ir paprasciau. Zinoma, geriausia gal butu isvis deti naujas grindis, arba ant senu siltinti ir deti lentas, bet kad finansai rolleyes.gif
Patiko visai betono grindu foto, tik kazkaip tas pavirsius turi buti kazkuo padengiamas as pan? Nes siaip i betona isigeria visokie nesvarumai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 02, 22:01)
Kaip ir sakiau, aš už langus su skirtukais - jei tik norisi  4u.gif  Neklausykit visokių gąsdinimų grotomis - visus girdėjau. Bet dabar aplinkiniai vaikšto apie mūsų namą ir sako - kaip gražu  biggrin.gif Skirtukų sujungimai irgi tokie kvadratukai. bet jie realiai matosi tik kol renkiesi langus ir kai prieini ir specialiai žiūri į tą sujungimą.  biggrin.gif Dažniausiai žiūrėsite į vaizdus už lango smile.gif

Dėl vaikų kambario, tai pas mane ypač "skandinaviškas".. Kaip tik kai statėm namą dukrai buvo princesių stadija ir ji reikalavo rūūžavo kambario. Pati savim stebėdamasi nusileidau ir porą sienų jos kambaryje ištapetavome rūūžavais tapetais  doh.gif Dabar po metų jau man norisi su jais kažką negero padaryt. Bet perdažyt baltai kažkaip nedrįstu. Reiktų ir visus baldus spalviškai suvienodinti, bet vasara praėjo, o niekur nepasistumėta.. Kada nors. smile.gif

dėkui tau , Odilija 4u.gif vyrui net pacitavau tavo a.ž. , kad ramiau jam būtų biggrin.gif
sakyk, o duris kokias ėmėt? iš tų pačių gal langų gamintojų?

mano panoms, tai kol kas meškučių era biggrin.gif

QUOTE(pasikeitusi @ 2011 10 03, 08:52)
Noreciau, man labai grazu naturali grindu spalva. Bet tos grindys bute tikrai nera grazios. Sudurimai, kreivumai, nelygumai, baisus sukalimas. Todel taip pagalvojau, kad balta spalva suteiktu sviezumo jausma ir tam tikra  "cinkeli" g.gif Be to, nudazyti manau bus greiciau ir paprasciau. Zinoma, geriausia gal butu isvis deti naujas grindis, arba ant senu siltinti ir deti lentas, bet kad finansai  rolleyes.gif
Patiko visai betono grindu foto, tik kazkaip tas pavirsius turi buti kazkuo padengiamas as pan? Nes siaip i betona isigeria visokie nesvarumai g.gif

man balta pati gražiausia grindims spalva wub.gif senas turbūt ir nudažyčiau. naujas, tai kol kas paliksim nulakavę, manau?
mes kurį laiką bute gyvendami koridoriuje turėjom nesuklotas plyteles ant betono, tai man labai praversdavo kai kokiais baisiais rankdarbiais sumanydavom užsiimt lotuliukas.gif dukrai ten irgi leidavau terlynes daryt visokias. būdavo prasieidavau su siurbliu ir to užtekdavo dažniausiai smile.gif
Atsakyti
Pas mus dar sename buste irgi buvo koridorius ir virtuves dalis betonas. Ir butent ten kur daugiausia visi vaiksciojom jis patamsejo, o pakrasciais liko baltas, pvz po suns guoliu baltas baltas o aplink guoli-pajuodes biggrin.gif Ir jeigu kazka norejau perkelti i kita vieta, gana baisokai atrode. Antras dalykas, patalpa buvo nedidele ir tamsi, taigi nuo betono atrode dar tamsesne ir niuresne. Bet siaip faktura man jo patiko, tokios naturalios demeles, rastas.
Tik manau tokiai dangai reikia sviesos ir erdves. Ir zinoma, pasikartosiu, specialiai lieta danga gal kitaip paruosiama kazkaip negu paprastas betono pagrindas.
Langu suskirstyma darem ir mes. Ir tie vidiniai vadinami "sprosai" visai dailiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Prakalbot apie betonines grindis, tai imesiu kelis paveiksliukus, kaip galima gražžiaiiiii pasidaryti. Ale bet iš kur gauti tokį trafaretą?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man dar čia betoninėns grindys gražu:

user posted image

user posted image

Bet kas realiai Lt susiduręs su tom grindim??? Kaip, kiek??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 10 03, 12:15)
Prakalbot apie betonines grindis, tai imesiu kelis paveiksliukus, kaip galima gražžiaiiiii pasidaryti. Ale bet iš kur gauti tokį trafaretą?

Radau! biggrin.gif Va čia. Googlinau - allover stencils. Dar čia fainų buvo. Gėris jūs, merginos, esat su idėjom thumbup.gif Apie tokį dekoravimo variantą nebuvau pagalvojus. Tas su nėriniais tikrai super!

Dėl betono paruošimo - taip, betonas grindim ruošiamas specialiai, tankinamas paviršius, gaunasi kaip lakuotas.
Atsakyti
Pupeliuk, o tai gal Žinai, kas tai daro? rolleyes.gif ir už kiek? nes įtariu, tų grindų paruošimo kaina yra neprastesnė nei gerų kokių plytelių...

Apie nerinius, tai Moters žurnale išskaičiau patikusį sienų dekoravimo metodą neriniais "Antai reljefinį paviršių sukūrė naudodamas senas nėriniuotas užuolaidas..." wink.gif sakiau, virtuvėje vieną sienelę reikės pabandyti taip padaryt cool.gif
Atsakyti
Prisiminiau, ką norėjau parašyt dėl baltų grindų. Turėkit galvoj, kad labai teplios doh.gif turiu baltas grindų plyteles prieškambary, ties virtuvės spintelėm ir vonioj. Norint, kad atrodytų švariai, reikia plauti kasdien. O jei paviršius ne pats kokybiškiausias (plytelių glazūra ar dažai) dar ir gan greit papilkėja bei sunkiai plaunasi. Taigi, pagalvokit apie tai 4u.gif nors atrodo tai be galo gražiai wub.gif

Ne Ninin, nežinau kas tuo užsiima schmoll.gif kaina manau pigesnė, nei plytelės.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 03, 13:20)
Radau!

Oooo, kaip fainaaa ir kaip ačiūūūū. Radau ir tuos "nertus" trafaretus, tai dabar "nusivogsiu", nes kaina tai irgi labai gražiii biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti