Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(indregu @ 2011 10 03, 16:29)
Oooo, kaip fainaaa ir kaip ačiūūūū. Radau ir tuos "nertus" trafaretus, tai dabar "nusivogsiu", nes kaina tai irgi labai gražiii  biggrin.gif  blush2.gif

O tai grindys paruoštos tam??? ax.gif na man bais įdomu, nes pora savaičių jau neduoda ramybės tos betoninės grindys blush2.gif
Atsakyti
grazus vaizdeliai..vietoj vakarienes biggrin.gif
user posted image
koks zidinys wub.gif
user posted image
ideja knygu lentynai. pastebejau kad skandinavai megsta raides, zodzius, frazes iterpt i interjera
user posted image
user posted image
user posted image
ooooo. ka galima butu cia irengt bigsmile.gif
user posted image
skandinaviskai: aiski tekstura, paprastumas bet kokybe
user posted image
ka galima irengt po laiptais: "namus" vaikui bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
la cocina bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
uz tokia sofa..pasikesinciau i gyvybe biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
dievinu tvarkingai isdeliotas knygas..
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ok ok..baigiu..
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 10 03, 17:01)
O tai grindys paruoštos tam???  ax.gif na man bais įdomu, nes pora savaičių jau neduoda ramybės tos betoninės grindys  blush2.gif

Ne, neparuoštos tikrai, namas dar net nestovi biggrin.gif Bet šiaip labai smalsu buvo pats trafaretas, jau tą paveiksliuką gan seniai turėjau ir dažnai jį žiūrėdavau. Tai aš trafaretą "nusivogiau", nes jei pirkti, tai labai jau brangiai būtų toks malonumas vien dėl trafareto... ($ 149 doh.gif ) blush2.gif

QUOTE(Prietarai @ 2011 10 03, 18:12)
uz tokia sofa..pasikesinciau i gyvybe  biggrin.gif
user posted image

Man regis e-bay tikrai esu mačius tokių sofkučių, berods, vadinasi Ercol (čia būna nemažai iš šios serijos ar gamintojo baldelių), bet kaip pastebėjau juos "bidina"...

Na čia ne toks pat, bet mediniu rėmu:
http://www.ebay.co.u...=item19c944e78a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 03 spalio 2011 - 17:54
o vaizdeliai tikrai įtraukė smile.gif

dėl knygų išdėliojimo, tai irgi pabandžiau sudėlioti, kaip kažkuriame iš gausybės čia įkeltų blog'ų nuorodų - sudėliojau knygas pagal nugarėlių spalvas, kiekvieną spalvą vis atskirdama kokiu daikčiuku . Tikrai įdomiai atrodo. Ypač kai lentyna vaikų kambaryje. Kai atsinešiu ir kitas dėžėse likusias knygas ir normaliai užpildysiu, nufotkinsiu. smile.gif
Atsakyti
Prietarai, net ir pusryčiams tavo įmestų grožybių užteks wub.gif
Aš, kol B vis dar statybose pluša jau grobio parduotuvėse ieškau, šiandien Senukuose vaikams stalines lempas nukoviau po 26 litus už vieną, dvi baltas mergikėm ir dvi juodas bernams dičkiams thumbup.gif Tip top, kaip šioje foto rolleyes.gif https://picasaweb.go...491301260587602 (visas albumas nerealus ir per pusryčius ir per pietus ir vietoj vakarienės wub.gif ) Jau ryškėja vaikų kambario vizija, greičiau tik iki dažymo priartėt rolleyes.gif
Atsakyti
Po Lachesės švelnaus moralo prabilo mano sąžinė ir per savaitę gimė štai šitas skiautinukas (lino atraižos, šenilo technika)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 10 04, 11:25)
Po Lachesės švelnaus moralo prabilo mano sąžinė ir per savaitę gimė štai šitas skiautinukas (lino atraižos, šenilo technika)

Kasiopeja - super! Ar čia reikia turėt įgūdžių, ar pavyktų ir iš pirmo karto? Gal turi kokią nuorodą apie šią techniką? Ale fotkinai prieš langą, kad nebūtų galima įsižiūrėti smulkių detalių ir tikros spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 10 03, 23:28)
https://picasaweb.go...491301260587602 (visas albumas nerealus ir per pusryčius ir per pietus ir vietoj vakarienės  wub.gif )

kazkodel neatidaro man nuorodos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2011 10 04, 08:31)
Kasiopeja - super! Ar čia reikia turėt įgūdžių, ar pavyktų ir iš pirmo karto? Gal turi kokią nuorodą apie šią techniką? Ale fotkinai prieš langą, kad nebūtų galima įsižiūrėti smulkių detalių ir tikros spalvos  biggrin.gif

kai bus ką žiūrėti iš detalių, būtinai nufotkinsiu su normaliu fotoaparatu, o ne telefonu. Ir ne prieš langą mirksiukas.gif Kol kas čia tik Lachesei komplimentas, kad sugebėjo išjudinti 4u.gif

Iš tiesų pati technika labai paprasta. Manau, kad iš pirmo karto tikrai pavyktų (aš ir pati siuvau pirmą kartą) mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=m6hce8obXaA

Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif tobula! lauksiu daugiau vaizdų, iš arčiau smile.gif beje, šita technika lietuviškai kažkaip kitaip lyg vadinama, yra pora tekstilininkų menininkų, kurie taip dirba ir siuva ne tik tiesiai, o ir lenktas formas. Beje, su veltiniu super vaizdas. Gal pati su siuvimo mašina siuvai?

Komplimentai didžiausi wub.gif thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 10 04, 10:25)
per savaitę gimė štai šitas skiautinukas (lino atraižos, šenilo technika)

super 4u.gif Jaukiai atrodo rolleyes.gif

Siuvai paprastai, neįstrižai?
Atsakyti