Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(LT saulele @ 2011 10 04, 09:57)
Siuvai paprastai, neįstrižai?

Aha, norėjau kuo paprasčiau. Ir šiaip mėgstu tiesiais linijas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2011 10 04, 09:57)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  tobula! lauksiu daugiau vaizdų, iš arčiau smile.gif  beje, šita technika lietuviškai kažkaip kitaip lyg vadinama, yra pora tekstilininkų menininkų, kurie taip dirba ir siuva ne tik tiesiai, o ir lenktas formas. Beje, su veltiniu super vaizdas. Gal pati su siuvimo mašina siuvai?

Komplimentai didžiausi  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

Dėkinga už paskatinimą mirksiukas.gif Dar reikėtų išskalbti, kad gražiau susiveltų, tada bus galima iš arčiau fotografuoti.

Jei kas irgi pasiryžtų bandyti, Supermamoj yra tema prie siuvimo. Mintį iš ten nusižiūrėjau jau seniai, bet vis nebuvo preteksto išmėginti. http://www.supermama...howtopic=213723
Angliškai vadinasi chenille, o kitokio pavadinimo nesu girdėjusi unsure.gif

Siuvau mašina. Rankomis 4 m ilgio kilimėlio neįveikčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 10 04, 12:16)
kazkodel neatidaro man nuorodos sad.gif

http://imageshack.us.../lempeckos.jpg/

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Šitos wub.gif man jos labai elegantiškos ir stilingos, tobulos įsivaizduojamam interjerui thumbup.gif O ir kaina fantastiška thumbup.gif

Žiū ir foto moku įdėt cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 04 spalio 2011 - 12:22
QUOTE(kasiopeja @ 2011 10 04, 12:16)
Mintį iš ten nusižiūrėjau jau seniai, bet vis nebuvo preteksto išmėginti.

drinks_cheers.gif man tas pats, pamačiau techniką dar kai tik tą temą apie šenilą išvis sukūrė, bet iki šiol ir neprisiruošiau, o taip reiktų kilimėlio nediduko po kėde ties kompiuteriu, nes iki šiol buvęs kilimukas "emigravo" į virtuvę, o tokių atliekėlių medžiagų kaip tik yra, reiks susiimt ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 10 04, 11:25)
Po Lachesės švelnaus moralo prabilo mano sąžinė ir per savaitę gimė štai šitas skiautinukas (lino atraižos, šenilo technika)

Kaip gražu!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif Laukiam daugiau nuotraukyčių, o tuo tarpu reik eiti pasidomėti smile.gif jau ieškojau kaip pasidaryti kokį kilimą, et nieko gero ant greičio neužmačiau...

Paskui dar pasidalink kaip praktinė tokia kilimėlio pusė smile.gif ar patogus, kaip su valymu/siurbimu/plovimu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 04 spalio 2011 - 13:42
QUOTE(Ninin @ 2011 10 04, 11:17)
Paskui dar pasidalink kaip praktinė tokia kilimėlio pusė smile.gif ar patogus, kaip su valymu/siurbimu/plovimu...  ax.gif

Valymas ir siurbimas atmesti, tai juk paprasčiausias bobutiškas/kaimiškas kilimukas lotuliukas.gif Priežiūra - tiesiog skalbimas. Pagal mano planą (kadangi šeimoje terlių yra 6, o kartais ir visi 7) komandiruotė į skalbyklę+džiovyklę numatyta bent kartą per savaitę. Parduotuviniai kilimukai tokį režimą atlaiko metus. Pažiūrėsime, ar šis tiek išgyvens lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 04 spalio 2011 - 14:17
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
man dar labai pas skandinavus patinka spalvotos durys..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 10 04, 11:25)
Po Lachesės švelnaus moralo prabilo mano sąžinė ir per savaitę gimė štai šitas skiautinukas (lino atraižos, šenilo technika)

Super thumbup.gif o jau grindų grožis wub.gif
tik man iškilo praktinis klausimas - kaip tokio ilgio ir storumo daiktą siūt su paprasta namudine siuvamąja?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 04, 18:25)
tik man iškilo praktinis klausimas - kaip tokio ilgio ir storumo daiktą siūt su paprasta namudine siuvamąja?

Kažkaip pavyko. Net ir kinietišku Singeriu bigsmile.gif Susiūtą dalį vynioji į dešrą ir tiek. Kai nebetelpa į angą tarp kojelės ir rėmo, apsuki ir siūni į kitą pusę (jeigu kas suprato, ką norėjau pasakyti...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 spalio 2011 - 10:42
Reikia skelbti kokį garbės konkursą biggrin.gif "netingėkim, kilimėlius pasiūlėkim", ačiū, kasiopėja, kad priminei apie techniką 4u.gif Perkuičiau medžiagas, tikrai turiu iš ko pagamint, kai kurios medžiagos niekur nepanaudotos jau ilgai guli, kaip tik tokiam darbui bus, mašina mano senučiukė, tik perdaryta, motoriukas pritaisyta.

Dar galvoje sukasi ir tavo, Lachese, minėti "siūlai" iš atraižų g.gif, gal turi kokią nuorodą, esu mačius dirbinius iš jų, jei nesunku pasigamint, mielai išbandyčiau kurį vakarą ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif nezinau kur klaust, tad rasau cia, gal padesit arba nukreipsit i kita tema ax.gif Kuom padengtos/dazytos sios lubos? Kaip isgaut toki efekta? Gal kas zinot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 10 05, 13:19)
Kuom padengtos/dazytos sios lubos? Kaip isgaut toki efekta?
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/24/lubos.jpg/][img]http

Panašiai pas mane grindys atrodo, jos alyvuotos balta alyva, o tas toks sendinimo efektas atsirado todėl, kad parketas buvo senas, plius medienos raštai matosi įvairūs, tai atrodo kaip sendinta. Kitam kambaryje paprastos pušinės lentos teptos tokiu baltu pinotexu, na atseit turėtų pašviesint medieną, bet irgi gavosi toks panašiai efektas, kai grindys nebuvo naujos, bet peršlifuotos.

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 10 05, 13:37)
Panašiai pas mane grindys atrodo, jos alyvuotos balta alyva, o tas toks sendinimo efektas atsirado todėl, kad parketas buvo senas, plius medienos raštai matosi įvairūs, tai atrodo kaip sendinta. Kitam kambaryje paprastos pušinės lentos teptos tokiu baltu pinotexu, na atseit turėtų pašviesint medieną, bet irgi gavosi toks panašiai efektas, kai grindys nebuvo naujos, bet peršlifuotos.

tai sakot toki efekta(kad tekstura matytusi) galima isgaut, tik kai mediena sena?
Atsakyti