Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

pati lenteliu nesidaryciau, bet man graziai jos ziurisi didelese patalpose, nes jei mazos patalpos iskarto i sandeliuka panasu
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 10 06, 09:36)
Na tikrai nemanau, kad bent jau Skandinavijoj kala plastikinėm. O, beje, ir įėjus į namus kvapas turėtų būti visai kitas, nei iškalus plastikinėm  mirksiukas.gif

Nera jokio medzio kvapo, nors ir medines jos schmoll.gif Musu namai grynai tokie kaip idetose nuotraukose (manau, is skelbimu jos biggrin.gif ), visur medis - sienos, lubos, grindys, lenteles ir balta.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 10 06, 18:29)
Nera jokio medzio kvapo, nors ir medines jos  schmoll.gif Musu namai grynai tokie kaip idetose nuotraukose (manau, is skelbimu jos  biggrin.gif  ), visur medis - sienos, lubos, grindys, lenteles ir balta.

KibirVibir,gal galėtumėt foto parodyti ax.gif
Ruošiamės kalti lentelėmis vieną kambarį, nes kito pasirinkimo nėra (namas labai "vaikštantis").Todėl viskas domina: kokios lentelės? kokiais dažais dažėte ir t.t.?
Atsakyti
Na ir vaizdų Prietarai pridėjai wub.gif
Ačiū tau. Idėjų suradau sau labai tinkamų
Ačiū

[quote=Prietarai,2011 10 03, 18:12]

koks zidinys wub.gif
user posted image
Atsakyti
va kokių tų lentučių būna. vyras kelias padiktavo įmones puumerkki , siljan

aš kuo toliau į jas žiūriu, tuo mažiau man jų norisi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2011 10 06, 19:18)
KibirVibir,gal galėtumėt foto parodyti  ax.gif

negaleciau ax.gif Mano namai - mano tvirtove ax.gif Bet indregu nuotraukos yra analogiskos musu namams net isplanavimu, baldais ir pan mirksiukas.gif 4u.gif Skandinaviskas interjeras man grazu, bet iki tam tikros ribos, senieji seimininkai ja buvo kiek perzenge, tad kai kuriuos namu kampus keiciam 4u.gif
Atsakyti
ner uz ka, vienas malonumas man ziuret ir dalintis foto 4u.gif

inc, ir nedarykit lenteliu, nereikia schmoll.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
virtuves "salos" man bais skandinaviskas reikalas
vuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
demesys i lempas
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
ir gero ziurejimo wink.gif
Atsakyti
Prietarai rolleyes.gif džiugini čia mus vaizdais. Tik biški isimaišę ne labai skandinaviškų interjerų. Buvo ir provanso, ir klasikos. Nu gal prie vintage galima priskirt. Ai, bala nematė, gražu irnesakyk.gif

Tie rąstiniai laiptai superiniai thumbup.gif

Ir šimtintą kartą įsitikinu, kad labai noriu salos virtuvėj rolleyes.gif tiesa matau, kad labai mėgstamos atviros lentynėlės virtuvėj. Nesuprantu, ar jie ten nieko negamina, ar viryklės toliau, ar gartraukiai kosminio stiprumo g.gif taigi taip viskas tais riebalais apsitraukia unsure.gif
Atsakyti
aha, as kai dedu pastebiu kad ne viskas i tema, bet isipaiso tada i vintage biggrin.gif irnesakyk.gif

as apie sala virtuvej jau labai daug metu svajoju. Skandinavai dauguma sveikai maitinas, tad nelabai jiems kazkas ten riebalais taskos biggrin.gif

skandinavisko interjero irengima bais lengvina aukstos lubos, kas irgi mano svajone perkant savo namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 10 06, 09:36)
Na tikrai nemanau, kad bent jau Skandinavijoj kala plastikinėm. Vat kur iki pusės būna sudėta, tai būna tokios išfrezuotos plokštės (nežinau, kiek ten jos medinės), tai jomis kala, bet tos ilgos, tai tikrai manau, kad medinės. O, beje, ir įėjus į namus kvapas turėtų būti visai kitas, nei iškalus plastikinėm (ko tikrai nerekomenduoju !)  mirksiukas.gif

Nezinau kaip kitose Skandinavijos salyse, bet Norvegijoje toks vaizdas, kaip ikeltose foto, ne tik medinemis lentelemis isgaunamas smile.gif Buna pirkti tokios plokstes, nepamenu tiksliu ismatavimu... 250x90 cm ar pan.
Nezinau is ko jos pagamintos, bet kazkas panasaus i presuotas smulkias medzio pjuvenas g.gif Sia vasara sveciuojantis pas giminaicius Norvegijoje net nesupratau, kad tai ne medziu iskaltos sienos bigsmile.gif Man labai grazu wub.gif nes lentos platesnes, nei kad pas mus LT iprasta ir aisku mados lakuoti medines lentutes tuo baisiu ryzu laku pas juos nera thumbup.gif Kambariukai mazi, ziemos ilgos tamsios, del to tiek daug baltos spalvos wub.gif

Odilija5 labai lauksiu ispudziu, kaip sekesi su patina dirbti. As irgi megstu baldus naujam gyvenimui prikelti, todel neradusi patinos (apie Milesija buvau visai pamirsusi doh.gif ) su spalvotu vasku sendinimo efekta isgaunu. Amerikoniskuose boguose "baldu restauratores" tokia technika naudoja, tai namudinem salygom irgi nieko geresnio nesugalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2011 10 06, 20:18)
KibirVibir,gal galėtumėt foto parodyti  ax.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2011 10 06, 20:47)
negaleciau  ax.gif  Mano namai - mano tvirtove  ax.gif 

Pilnai suprantu 4u.gif
Vistiek neapleidžia mintis vieną kambarį iškalti lentelėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 11:00)
Nezinau is ko jos pagamintos, bet kazkas panasaus i presuotas smulkias medzio pjuvenas  g.gif Sia vasara sveciuojantis pas giminaicius Norvegijoje net nesupratau, kad tai ne medziu iskaltos sienos  bigsmile.gif  Man labai grazu  wub.gif nes lentos platesnes, nei kad pas mus LT iprasta ir aisku mados lakuoti medines lentutes tuo baisiu ryzu laku pas juos nera  thumbup.gif Kambariukai mazi, ziemos ilgos tamsios, del to tiek daug baltos spalvos  wub.gif

Gali būti. Taip pat vienas pažįstamas irgi dirbantis Norvegijoje minėjo, kad jie labai mėgsta gryną medį, todėl tiek iš išorės, tiek iš vidaus ir daro tokias "trobeles". Bet kiek esu varčius skelbimų (skelbimai), tai pastebėjau tikrai, kad labai daug baltos spalvos naudoja. Na, bent man, tai tikrai nekvepia pigumu, kaip kažkas čia minėjo, kaip tik kvepia švara, gaiva, gera nuotaika ir pan.

QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 11:00)
Odilija5 labai lauksiu ispudziu, kaip sekesi su patina dirbti. As irgi megstu baldus naujam gyvenimui prikelti, todel neradusi patinos (apie Milesija buvau visai pamirsusi  doh.gif ) su spalvotu vasku sendinimo efekta isgaunu. Amerikoniskuose boguose "baldu restauratores" tokia technika naudoja, tai namudinem salygom irgi nieko geresnio nesugalvojau  smile.gif

Man irgi patinka po truputį restauruoti senus daiktus, tik dar neteko išbandyti nei to vaško, nei patinos. Gal pasirodytumėt savo restauruotus daiktus? blush2.gif Man labai įdomu wub.gif
Atsakyti