pati lenteliu nesidaryciau, bet man graziai jos ziurisi didelese patalpose, nes jei mazos patalpos iskarto i sandeliuka panasu
QUOTE(indregu @ 2011 10 06, 09:36)
Na tikrai nemanau, kad bent jau Skandinavijoj kala plastikinėm. O, beje, ir įėjus į namus kvapas turėtų būti visai kitas, nei iškalus plastikinėm 

Nera jokio medzio kvapo, nors ir medines jos

QUOTE(KibirVibir @ 2011 10 06, 18:29)
Nera jokio medzio kvapo, nors ir medines jos
Musu namai grynai tokie kaip idetose nuotraukose (manau, is skelbimu jos
), visur medis - sienos, lubos, grindys, lenteles ir balta.

KibirVibir,gal galėtumėt foto parodyti

Ruošiamės kalti lentelėmis vieną kambarį, nes kito pasirinkimo nėra (namas labai "vaikštantis").Todėl viskas domina: kokios lentelės? kokiais dažais dažėte ir t.t.?
Na ir vaizdų Prietarai pridėjai
Ačiū tau. Idėjų suradau sau labai tinkamų
Ačiū
[quote=Prietarai,2011 10 03, 18:12]
koks zidinys

Ačiū tau. Idėjų suradau sau labai tinkamų
Ačiū
[quote=Prietarai,2011 10 03, 18:12]
koks zidinys

QUOTE(Gricė @ 2011 10 06, 19:18)
negaleciau

ner uz ka, vienas malonumas man ziuret ir dalintis foto
inc, ir nedarykit lenteliu, nereikia

Papildyta:

virtuves "salos" man bais skandinaviskas reikalas
v

Papildyta:

demesys i lempas

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

ir gero ziurejimo

inc, ir nedarykit lenteliu, nereikia

Papildyta:

virtuves "salos" man bais skandinaviskas reikalas
v

Papildyta:

demesys i lempas

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

ir gero ziurejimo

Prietarai
džiugini čia mus vaizdais. Tik biški isimaišę ne labai skandinaviškų interjerų. Buvo ir provanso, ir klasikos. Nu gal prie vintage galima priskirt. Ai, bala nematė, gražu 
Tie rąstiniai laiptai superiniai
Ir šimtintą kartą įsitikinu, kad labai noriu salos virtuvėj
tiesa matau, kad labai mėgstamos atviros lentynėlės virtuvėj. Nesuprantu, ar jie ten nieko negamina, ar viryklės toliau, ar gartraukiai kosminio stiprumo
taigi taip viskas tais riebalais apsitraukia

Tie rąstiniai laiptai superiniai

Ir šimtintą kartą įsitikinu, kad labai noriu salos virtuvėj

aha, as kai dedu pastebiu kad ne viskas i tema, bet isipaiso tada i vintage

as apie sala virtuvej jau labai daug metu svajoju. Skandinavai dauguma sveikai maitinas, tad nelabai jiems kazkas ten riebalais taskos
skandinavisko interjero irengima bais lengvina aukstos lubos, kas irgi mano svajone perkant savo namus

as apie sala virtuvej jau labai daug metu svajoju. Skandinavai dauguma sveikai maitinas, tad nelabai jiems kazkas ten riebalais taskos

skandinavisko interjero irengima bais lengvina aukstos lubos, kas irgi mano svajone perkant savo namus

QUOTE(indregu @ 2011 10 06, 09:36)
Na tikrai nemanau, kad bent jau Skandinavijoj kala plastikinėm. Vat kur iki pusės būna sudėta, tai būna tokios išfrezuotos plokštės (nežinau, kiek ten jos medinės), tai jomis kala, bet tos ilgos, tai tikrai manau, kad medinės. O, beje, ir įėjus į namus kvapas turėtų būti visai kitas, nei iškalus plastikinėm (ko tikrai nerekomenduoju !) 

Nezinau kaip kitose Skandinavijos salyse, bet Norvegijoje toks vaizdas, kaip ikeltose foto, ne tik medinemis lentelemis isgaunamas

Nezinau is ko jos pagamintos, bet kazkas panasaus i presuotas smulkias medzio pjuvenas

Odilija5 labai lauksiu ispudziu, kaip sekesi su patina dirbti. As irgi megstu baldus naujam gyvenimui prikelti, todel neradusi patinos (apie Milesija buvau visai pamirsusi

QUOTE(Gricė @ 2011 10 06, 20:18)
QUOTE(KibirVibir @ 2011 10 06, 20:47)
Pilnai suprantu

Vistiek neapleidžia mintis vieną kambarį iškalti lentelėmis

QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 11:00)
Nezinau is ko jos pagamintos, bet kazkas panasaus i presuotas smulkias medzio pjuvenas
Sia vasara sveciuojantis pas giminaicius Norvegijoje net nesupratau, kad tai ne medziu iskaltos sienos
Man labai grazu
nes lentos platesnes, nei kad pas mus LT iprasta ir aisku mados lakuoti medines lentutes tuo baisiu ryzu laku pas juos nera
Kambariukai mazi, ziemos ilgos tamsios, del to tiek daug baltos spalvos 

Gali būti. Taip pat vienas pažįstamas irgi dirbantis Norvegijoje minėjo, kad jie labai mėgsta gryną medį, todėl tiek iš išorės, tiek iš vidaus ir daro tokias "trobeles". Bet kiek esu varčius skelbimų (skelbimai), tai pastebėjau tikrai, kad labai daug baltos spalvos naudoja. Na, bent man, tai tikrai nekvepia pigumu, kaip kažkas čia minėjo, kaip tik kvepia švara, gaiva, gera nuotaika ir pan.
QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 11:00)
Odilija5 labai lauksiu ispudziu, kaip sekesi su patina dirbti. As irgi megstu baldus naujam gyvenimui prikelti, todel neradusi patinos (apie Milesija buvau visai pamirsusi
) su spalvotu vasku sendinimo efekta isgaunu. Amerikoniskuose boguose "baldu restauratores" tokia technika naudoja, tai namudinem salygom irgi nieko geresnio nesugalvojau 

Man irgi patinka po truputį restauruoti senus daiktus, tik dar neteko išbandyti nei to vaško, nei patinos. Gal pasirodytumėt savo restauruotus daiktus?