Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(indregu @ 2011 10 06, 10:36)
Na tikrai nemanau, kad bent jau Skandinavijoj kala plastikinėm. Vat kur iki pusės būna sudėta, tai būna tokios išfrezuotos plokštės (nežinau, kiek ten jos medinės), tai jomis kala, bet tos ilgos, tai tikrai manau, kad medinės. O, beje, ir įėjus į namus kvapas turėtų būti visai kitas, nei iškalus plastikinėm (ko tikrai nerekomenduoju !)  mirksiukas.gif

va mane tokios plokstes labai domintu. kazin gamina tokias Lietuvoje kas nors g.gif ? na man toks budas kalimo ne visos sienos, bet kokiu 90-100cm ir labai praktiskas del mazu tepliu rankeliu atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2011 10 07, 11:46)
Man irgi patinka po truputį restauruoti senus daiktus, tik dar neteko išbandyti nei to vaško, nei patinos. Gal pasirodytumėt savo restauruotus daiktus?  blush2.gif  Man labai įdomu  wub.gif

Neturiu nuotrauku siuo metu, nes kompas pas meistra isnestas smile.gif

QUOTE(vilze @ 2011 10 07, 11:53)
va mane tokios plokstes labai domintu. kazin gamina tokias Lietuvoje kas nors g.gif ? na man toks budas kalimo ne visos sienos, bet kokiu 90-100cm ir labai praktiskas del mazu tepliu rankeliu atrodo doh.gif

Tikrai gamina smile.gif
Ikeliu nuoroda is kitos temos, cia Zyliuko namai Provanso stiliumi irengti, bet pvz. vaiko kambarys i skandinaviska stiliu del savo tapetu tiktu:
http://public.fotki....o/img-0160.html
O cia kiti kambariai, daug kur lentutes iki puses:
http://public.fotki....-valgomasis/po/
http://public.fotki....o/img-0144.html

Jei gerai pamenu, tai meistrai faneruotes ploksteje isfrezavo griovelius ir nudaze. Taip pigiau (turbut ir greiciau g.gif ) nei medines lentutes kalti.
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 14:50)

Ikeliu nuoroda is kitos temos, cia Zyliuko namai Provanso stiliumi irengti, bet pvz.
Jei gerai pamenu, tai meistrai faneruotes ploksteje isfrezavo griovelius ir nudaze. Taip pigiau (turbut ir greiciau  g.gif ) nei medines lentutes kalti.

va butent sis interjeras ir buvo tai, del ko pradejau galvot apie kalima lentutemis. zinoma, plokste butu kur kas geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 10 05, 14:19)
Sveiki visi smile.gif nezinau kur klaust, tad rasau cia, gal padesit arba nukreipsit i kita tema ax.gif  Kuom padengtos/dazytos sios lubos? Kaip isgaut toki efekta? Gal kas zinot?

manau ir imprenantu galima toki vaizda isgauti, yra visokiu spalvu, ir nuo tepimo storio priklauso spalvos intensyvumas ir medienos permatomumas smile.gif

o mes visgi nusprendem plytu siena baltai dazyti rolleyes.gif tai kol vyras isvaziaves komadiruoten, dazysiu pati viena ax.gif

o del mediniu lenteliu, pas mane viskas, ir lubos ir sienos lentelem iskaltos, tik lubos paprastom, net tarpai sviecia kai kur tokie agromni, o sienos daililentes smile.gif kai pabaisiu ta siena dazyti, imesiu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 14:50)
Jei gerai pamenu, tai meistrai faneruotes ploksteje isfrezavo griovelius ir nudaze. Taip pigiau (turbut ir greiciau  g.gif ) nei medines lentutes kalti.

gal galėtumėt plačiau, kokia ten plokštė? ax.gif
Atsakyti
Liurda, dailus interjeras

man sita ideja su veidrodziais bais patiko
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 26, 15:52)
4u.gif Na šiaip vaikiukai tai trys  biggrin.gif bet kol kas mažoji metų neturinti dukrytė žaidžia su brolių lego ir mašinom, tai dar nėra visokių ten virtuvėlių, lėlių namų, vežimėlių ir panašių mergaitiškų rakandų

Vis zadejau jusu paklaust, o dabar jau nuotrauku nera... Atrodo kad pas jus vaiku kambary buvo toks fotelis, kurio zadejot atsisakyt.... As esu nusiziurejusi i darbo kambari panasia sofute http://www.nemunobal...=15&cat=13&pg=2 Flipas -7
Is kur jus pirkot ta foteli, gal pamenat, ar jusu ne toks pat? Ir ar patogus, kokie atsiliepimai butu g.gif Vis svarstau del tos sofutes, man reiktu nelabai masyvios ir kad kartais sveciai galetu permiegoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svieske: 09 spalio 2011 - 09:28
QUOTE(Gricė @ 2011 10 07, 17:08)
gal galėtumėt plačiau, kokia ten plokštė? ax.gif

Tai, kad ne man dare, tai nieko daugiau negaliu papasakoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Man taip pat labai gražu natūralus medis, lentos, lentutės.. Bet tik ne lakuoti geltonai unsure.gif Gražu kai jos kažkaip apdirbtos šviesiai, dažytos ar sendintos. Bet kiti vat pagaili atseit labai gražaus medžio ir "užkonservuoja" laku...brr.. kaip tarybų laikų sodo nameliai...

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 07, 07:40)
Ir šimtintą kartą įsitikinu, kad labai noriu salos virtuvėj rolleyes.gif tiesa matau, kad labai mėgstamos atviros lentynėlės virtuvėj. Nesuprantu, ar jie ten nieko negamina, ar viryklės toliau, ar gartraukiai kosminio stiprumo g.gif taigi taip viskas tais riebalais apsitraukia unsure.gif

Kaip jau minėjau, virtuvėje neturiu nė vienų durelių, viskas visiškai atvirai. Gartraukis gal stiprus, bet tikrai visko nesutraukia. na ir nieko. Nėr tų riebalų sluoksnio. Gal kad nelaikau servizų dėl grožio - daugelis indų pastoviai naudojami, tad yra pastoviai plaunami, patenka į indaplovę ar kriauklę.
Netgi nėra jokių plytelių, tik paprastai dažyta siena, kuri kenčia tik prie viryklės ir kriauklės. Bet labai džiaugiuos kad savu laiku neradau patinkančių plytelių virtuvės sienai - jų visai nebenoriu, nes virtuvė matosi iš svetainės. ir per metus įsitikinau, kad plytelių reiktų tik prie viryklės ir prie kriauklės - kitur jokio pavojaus, dažai kokybiški, patrinu kempinėle ir nusivalo 4u.gif

QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 11:00)
Odilija5 labai lauksiu ispudziu, kaip sekesi su patina dirbti. As irgi megstu baldus naujam gyvenimui prikelti, todel neradusi patinos (apie Milesija buvau visai pamirsusi  doh.gif ) su spalvotu vasku sendinimo efekta isgaunu. Amerikoniskuose boguose "baldu restauratores" tokia technika naudoja, tai namudinem salygom irgi nieko geresnio nesugalvojau  smile.gif

Kažkada buvau įkėlusi 2 plintusų pavyzdžius, iš kurių rinkausi. Tai vat vieni jų buvo apdirbti patina. o kada pati prie to prieisiu..nežinau.. Labai daug kitų didelių darbų aplink, jie užmuša bet kokį įkvėpimą.... verysad.gif
NOrėčiau į kokius baldų restauravimo kursus, kad save padrąsinčiau smile.gif

P.S. Gal kas vartėt naujausią "Mano namai" numerį? Ten yra straipsnis apie tai kaip lietuvė dizainerė įrengė skandinaviškus namus... Kažkaip pasidarė liūdna, kad skandinaviškais namais pavadinti užtenka nudažyti sienas baltai...Ar jum ten jauku ir skandinaviška?
Atsakyti
Varčiau "mano namus", na kad skandinaviški namai nesutikčiau irgi smile.gif tieisog gražu, šviesu, minimaliai daiktų ir tiek... ai, gal per daug sterilu man, tuščia, negyvenam (bet čia jau tiesiog taip nufotkino). Tik paskui perskaičiau, kad skandinaviški namai, ir "ėjau" "naujai" skaityti...

O, žiūrėkite, pas skandinavus virtuvėje stalviršis medinis (ar tikrai medinis?)... o kaip jis dėvisi?? kaip ji prižiūrėti reiktų? g.gif kaip jis apdirbtas? ką manot?
Atsakyti
gal kas nors turite eiffel tipo kedes? Pasidalinkite ar jos patosios sedeti, kokie ju pliusai ir minusai?
http://www.houzz.com...tripod/start=80
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 10 10, 14:54)
O, žiūrėkite, pas skandinavus virtuvėje stalviršis medinis (ar tikrai medinis?)... o kaip jis dėvisi?? kaip ji prižiūrėti reiktų?  g.gif kaip jis apdirbtas? ką manot?

esu ciupinejus ir valius, tai kazkuo tikrai padengta, nes slysta delnas graziai juo, taip pat ir jokiu ibrezimu ner ir t.t, toks patvarus. blizga kaip tikras medis, na taip matiskai, bet nelakuotas. nezinau kas per technika g.gif
Atsakyti