Sveikutės.
Man taip pat labai gražu natūralus medis, lentos, lentutės.. Bet tik ne lakuoti geltonai

Gražu kai jos kažkaip apdirbtos šviesiai, dažytos ar sendintos. Bet kiti vat pagaili atseit labai gražaus medžio ir "užkonservuoja" laku...brr.. kaip tarybų laikų sodo nameliai...
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 07, 07:40)
Ir šimtintą kartą įsitikinu, kad labai noriu salos virtuvėj

tiesa matau, kad labai mėgstamos atviros lentynėlės virtuvėj. Nesuprantu, ar jie ten nieko negamina, ar viryklės toliau, ar gartraukiai kosminio stiprumo

taigi taip viskas tais riebalais apsitraukia
Kaip jau minėjau, virtuvėje neturiu nė vienų durelių, viskas visiškai atvirai. Gartraukis gal stiprus, bet tikrai visko nesutraukia. na ir nieko. Nėr tų riebalų sluoksnio. Gal kad nelaikau servizų dėl grožio - daugelis indų pastoviai naudojami, tad yra pastoviai plaunami, patenka į indaplovę ar kriauklę.
Netgi nėra jokių plytelių, tik paprastai dažyta siena, kuri kenčia tik prie viryklės ir kriauklės. Bet labai džiaugiuos kad savu laiku neradau patinkančių plytelių virtuvės sienai - jų visai nebenoriu, nes virtuvė matosi iš svetainės. ir per metus įsitikinau, kad plytelių reiktų tik prie viryklės ir prie kriauklės - kitur jokio pavojaus, dažai kokybiški, patrinu kempinėle ir nusivalo
QUOTE(Liurda @ 2011 10 07, 11:00)
Odilija5 labai lauksiu ispudziu, kaip sekesi su patina dirbti. As irgi megstu baldus naujam gyvenimui prikelti, todel neradusi patinos (apie Milesija buvau visai pamirsusi

) su spalvotu vasku sendinimo efekta isgaunu. Amerikoniskuose boguose "baldu restauratores" tokia technika naudoja, tai namudinem salygom irgi nieko geresnio nesugalvojau
Kažkada buvau įkėlusi 2 plintusų pavyzdžius, iš kurių rinkausi. Tai vat vieni jų buvo apdirbti patina. o kada pati prie to prieisiu..nežinau.. Labai daug kitų didelių darbų aplink, jie užmuša bet kokį įkvėpimą....
NOrėčiau į kokius baldų restauravimo kursus, kad save padrąsinčiau
P.S. Gal kas vartėt naujausią "Mano namai" numerį? Ten yra straipsnis apie tai kaip lietuvė dizainerė įrengė skandinaviškus namus... Kažkaip pasidarė liūdna, kad skandinaviškais namais pavadinti užtenka nudažyti sienas baltai...Ar jum ten jauku ir skandinaviška?