Įkraunama...
Įkraunama...

Darbovietė. Kada pranešti apie nėštumą?

Skaičiau, žinoma ax.gif
tik galvoju, gal šviežesnių minčių yra, nei prieš 2 ir daugiau metų...
Na tiek jau to.
Atsakyti
sakykit, jei labai norit. Iš esmės koks skirtumas, kada pranešit. Kiti be 12 savaičių ir tėvams nesako smile.gif
Aš delsiau pranešt darbovietėj, nes man gėda buvo smile.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju nesakyti kol patys nepamatys biggrin.gif Nemanau, kad verta labai anksti, nepradės gi ieškoti naujo darbuotojo prieš kokius 7 mėnesius.
Atsakyti
biggrin.gif jei prie "bajerio" vadovai būtų, tai gal ir aš nesakyčiau, kol nepasimatys, bet mes jau ir ta tema esame kalbėję ir manęs buvo paprašyta kuo anksčiau pranešti. Bet kai jau laukiuosi, tai net nežinau, nesinori skubėti, kad paskui nereiktų gailėtis...

Papildyta:
Vitulka,
o kodėl gėda?
Atsakyti
QUOTE(Vinipoo @ 2013 06 11, 16:57)

Vitulka,
o kodėl gėda?

nes įsidarbinau rugpjūčio mėnesį, pastojau gruodį. Negražu man pasirodė, netyčiukas, vnž jaučiaus apgavus smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

to Vitulka
nemanau kad verta gėdytis ir jaustis kazka apgavus. Nes net nezinau kaip tuomet man jaustis: isidarbinau kova, o geguze suzinojau, kad laukiuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelas.28: 12 birželio 2013 - 14:38
QUOTE(Angelas.28 @ 2013 06 12, 15:37)
Sveiki,

to Vitulka
nemanau kad verta gėdytis ir jaustis kazka apgavus. Nes net nezinau kaip tuomet man jaustis: isidarbinau kova, o geguze suzinojau, kad laukiuosi  ax.gif

tai panašiai biggrin.gif
aj man buvo labai nepatogu, reikėjo daug ryžto, kol pasakiau
Atsakyti
Aš kol kas nieko nesakysiu, dar palauksiu smile.gif
Atsakyti
Pasakiau 14 savaičių.
Atsakyti
Man irgi gėda sakyti, nes panaši situacija - vos įsidarbinau, taip norėjau to darbo, o čia taip atsitiko smile.gif Nežinau, reikės kažkaip sukaupti jėgas ir pasakyti - niekus nedingsi jau smile.gif)

Beje, o kaip reagavo darbdavys, kai vos įsidarbinote ir labai greit pranešėte, kad laukiatės?
Atsakyti
Mano darbdaviai anksti sužinojo. Tiesiog, jau nuo pat pradžios turėjau gult į ligoninę, paskui nedarbingumą gavau vos ne dviem mėnesiams - gulimas režimas buvo. Pasakiau vadovei, kad laukiuos, o netrukus ir visi tai sužinojo...ir žinoma, apsidžiaugė, nes ilgiau nei metus matė mano norą pastot.

Keturiolikos sav. jau nunešiau popierių iš poliklinikos smile.gif
Atsakyti
as manau, jog tai priklauso nuo santykiu su bosu ir bendradarbiais, kadangi, asmeniskai as jau dirbu toje pacioje kompanijoje 8 metus, pasakiau bosui budama kiek daugiau nei 5 savaiciu, sureagavo su sypsena veide, sulaukiau sveikinimu 4u.gif aisku, tuo paciu nepamirso ir pamineti, jog bus kiek sunkoka rasti zmogu, po sitiek metu vietoj manes, bet.....nepakeiciamu nera, niekas nesako, jog as negrysiu atgal mirksiukas.gif

Atsakyti