Šiaip tai neplanuoju pasakyti anskčiau nei lapkričio men, kai bus like apie pora men iki dekreto, na nebent anskčiau pasimatytų. o pastojau per atostogas, o i darba grįžtu jau kita sav, kai bus beveik 2,5 men. tuo lab kad susiradau antraeiles pareigas (kai dar nebuvau neščia, na nepastojau 2 metus, tai ir netikejau kad dabar pastosiu,galvoju atsidesiu darbui), tai dabar nera labai smagu, kad teks apgauti darbdavį, bet kai įstaiga valstybine, nesuku sau per daug galvos, man kaip tik liux bus, nes pinigeliai reikalingi, o kas pasirupins manim jei ne pati.
senoje darbovieteje tai tikrai nebijosiu paskayti, kad esu

, nes jau tiek laiko dirbu, senai jau jie mane i dekreta siuntė, o va naujam tai kažkaip nesmagu, nes galvos kad nuo pradžių juos apgavau, nes ten padirbsiu tik kokius 4 men
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho