as tai su pirmu nestumu pasakiau kai tik suzinojau jog laukiuosi o su dabartiniu tai kai reikejo nesti biloiteni kad gauciau pinigelius uz vaikuti nes as dar beto tebebuvau pasirasiusi vaiko atostogas iki treju metu
na gal ir butu ten lengviau kazkaip pasakyti, jei sefas kabinete sedetu vienas
bet dabar kabinete sedi keturiese (na kaip ir keturi mano sefai) ir dar moterys. Nors jos jaunos ir ju vaikams po 3-6 metukus
Bet visgi koks turetu buti pirmas sakinys?
ar tiesiog nunesti kazkoki kaip rasta kad nescia (ar gine neisraso tokiui dalyku?). Siaubas
esu baisiausiai pasimetusi ir dar vis laukiu laukiu

QUOTE(sherla @ 2007 04 06, 11:56)
na gal ir butu ten lengviau kazkaip pasakyti, jei sefas kabinete sedetu vienas
bet dabar kabinete sedi keturiese (na kaip ir keturi mano sefai) ir dar moterys.

tai pasikviesk šefą į kokį pasitarimų kambarį, jei tokį turit

aš tai sėdžiu kabinete kartu su šefu ir pavaduotoja. abu jauni ir faini

Aš pranešiau apie 16 sav. Nemačiau reikalo ankščiau

Aš, kai tik sužinojau, kad esu nėščia iškart ir pasakiau savo vadybininkei ir poto iš savo daktaro atnešiau pažyma su patvirtinimu apie nėštumą. Ir mano vadybininkė labai gerai sureagavo, dabar mane darbe labai prižiūri ji pati ir visam kolektyvui yra pasakiusi, kad turi visi man padėti, jeigu paprašysiu kažkokios pagalbos. Kiekviena diena darbe jaučiu didelį dėmesį, visada vadybininkė klausinėja kaip jaučiuosi, be jokių problemų išleidžia į apsilankymus pas daktarus ar į nėščiosios pamokas. Manau, kad geriau pasisakyti, kad esi nėščia, o ne laukti kol pasimatys pilvukas
. Sėkmės
!

Aš vis atidėliojau, atidėliojau... kol apie 20 sav. pati direktorė paklausė, ar nesilaukiu...

QUOTE(Butaforija @ 2007 04 23, 20:17)
Man si problema issisprende savaime, kai reikejo pasisakyti,kada eisiu atsostogu, passakiau, kad iseisiu atostogauti ir negrisiu 

As tai apie nestuma pranesiau savo vadovui būdama 10 savaičių, ištikrųjų nenorėjau taip anksti pasakyti, bet kadangi pas mus kas mėnesį yra sudarinėjami darbo grafikai, tai aš pas vadova nuėjau būtent grafiko pasiderinti ir taip visai netiketai išsikalbėjom ir pasipasakojau, kad laukiuosi. Jis visas nusvito ir nuosirdziausiai pasveikino, todel nesigailiu, kad padariau tai palyginus anksti.
O dviems bendradrbems pati pasipasakojau kai buvo 2 menesiai, nes jos yra ir mano geros drauges, tai nenorejau nieko slepti, o kai buvo 12 savaičių ir pradėjo ryškėti pilvukas, pradėjo pastebėti ir klausinėti aplinkiniai, ar as tikrai laukiuosi, zinoma, ta fakta patvirtinau

O dviems bendradrbems pati pasipasakojau kai buvo 2 menesiai, nes jos yra ir mano geros drauges, tai nenorejau nieko slepti, o kai buvo 12 savaičių ir pradėjo ryškėti pilvukas, pradėjo pastebėti ir klausinėti aplinkiniai, ar as tikrai laukiuosi, zinoma, ta fakta patvirtinau

Aš tai žadu pasakyti, kai man bus 12-13 sav., kai praeis pats pavojingiausias laikotarpis. Nes aš jau trečią kartą per paskutinius 9 mėn. laukiuosi, bet anuos du kartus buvo persileidimai. Gerai, kad tada irgi niekam nesakiau. Ir dabar palauksiu, kol praeis pavojingiausias laikotarpis, o tada ir pasigirsiu
.