Įkraunama...
Įkraunama...

Darbovietė. Kada pranešti apie nėštumą?

aistunuk, o tu čia pasižiūrėk. Visais rūpimais klausimais ta tema jei atsakymo ir nerasi, tai tikrai išsamiai paaiškins wink.gif
Atsakyti
kai buvau sesta savaite nescia - pasidariau testa.. ta pati ryta nebesurukiau nei vienos cigaretes - tad nuo tos pacios dienos - visis bendradarbiai viska ir suprato.. smile.gif
Atsakyti
o aš pasakiau kai man buvo lygiai 23 sav., ilgiau dar galėjau nesakyti, nes niekas net neįtarė.
Atsakyti
Ketinau slėpti kuo ilgiau, bet 12 sav. dėl sveikatos problemėlių teko imti biuletenį. Kadangi buhalterijos ir personalo skyriaus darbuotojai paprastai žino, ką reiškia skaičiukai - ligos kodai biuletenyje, nusprendžiau savo tiesioginiam viršininkui pranešti anksčiau, nei pasklis gandai. Tai padariau jau pirmą dieną po biuletenio - buvo 13 sav. Po poros dienų apie tai kalbėjo visa įmonė biggrin.gif
Atsakyti
Siaip planavau nesakyti is anksto, taciau pasigavau ar tai bronchita, ar tai plauciu uzdegima (rentgeno daryti juk negali;() ir teko pasiimti biuleteni. Tai savaite laiko sau ramiai gulineju lovytej, taciau manau jog vaikelio deliai deretu dar savaitele pabuti, nes vaistai silpni, taip greit galiu ir neissikrapstyti. O siaip as niekada nebuvau sirgale ir jeigu ne nestuke.gif greiciausiai jau seniai buciau darbe, tai ir galvoju, kad galbut teks prisipazinti.. g.gif
Atsakyti
perskaicius nemaza komentaru, susidaro toks vaizdas kad ir sunku pasakyti, bet visos laisva kalba pasako kad laukiasi blink.gif mano pilvukui jau 6 savaites, o naujame darbe dirbu tik 4 menesius ir idarbinant dar klause ar nesiruosiu nestuke.gif tapti. Itikinau kad dar nelaikas ir tik po kokiu metu ar dvieju. O se tau kad nori as jau nestuke.gif
Tai kaip reiktu pasakyti savo darbdaviui apie tai ? Negi atsistoji, pasitaisai "kaklaraisti" ir isrezi - AS LAUKIUOSI....ir tada lauki kitu reakcijos blush2.gif
Kokie jusu butent zodziai buvo pasakant sefui apie toki miela reikaliuka mums?
Atsakyti
Aš pasakiau, kad nuo balandžio išeinu dekretinių atostogų smile.gif
Atsakyti
vadovui pasakiau, kai buvo 12 savaite, o visi kiti suzinojau dar po keliu savaiciu. Taciau jau anksciau buvau sukelusi itarimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 04 03, 16:46)
perskaicius nemaza komentaru, susidaro toks vaizdas kad ir sunku pasakyti, bet  mano pilvukui jau 6 savaites, o naujame darbe dirbu tik 4 menesius ir idarbinant dar klause ar nesiruosiu  nestuke.gif  tapti. Itikinau kad dar nelaikas ir tik po kokiu metu ar dvieju. O se tau kad nori as jau  nestuke.gif
Tai kaip reiktu pasakyti savo darbdaviui apie tai ? Negi atsistoji, pasitaisai "kaklaraisti" ir isrezi - AS LAUKIUOSI....ir tada lauki kitu reakcijos  blush2.gif
Kokie jusu butent zodziai buvo pasakant sefui apie toki miela reikaliuka mums?

aš naujam darbe dirbu nepilnus 2 mėnesius (pilveliui beveik 10 savaičių, tad atėjau jau nestuke.gif , nors to nežinojau), niekas neklausė, ar nesiruošiu pastoti, nes to klausti negalima schmoll.gif esmė ta, kad šefai iš manęs daug tikisi, o nuvilti nesinori. šiaip tiesioginis šefas jaunas - sakau gal supras g.gif darbe daug jaunų mamų - gal nepasmerks g.gif gi leliukas atėjo tada, kai jam atrodė tinkamiausias laikas.
bet mane kankina baimė - koks turi būti pirmas sakinys? biggrin.gif "mums reikia rimtai pasikalbėti?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2007 04 05, 15:04)
koks turi būti pirmas sakinys? biggrin.gif "mums reikia rimtai pasikalbėti?" lotuliukas.gif

"Šefe, turiu dvi naujienas - gerą ir blogą. Blogoji - po 4 mėnesių išeinu į dekretines. Geroji - jūs niekuo dėtas". lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 04 05, 15:32)
"Šefe, turiu dvi naujienas - gerą ir blogą. Blogoji - po 4 mėnesių išeinu į dekretines. Geroji - jūs niekuo dėtas".  lotuliukas.gif

jo, žmogus pats neseniai vedęs lotuliukas.gif

ech, galėtų dar kas nors pastoti, tai gal susikooperuotumėm g.gif bet,kad visos apsivaikavusios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 04 05, 15:32)
"Šefe, turiu dvi naujienas - gerą ir blogą. Blogoji - po 4 mėnesių išeinu į dekretines. Geroji - jūs niekuo dėtas".  lotuliukas.gif

Ziuriu, mamytem jumoro jausmo irgi netruksta thumbup.gif
man tai jau 17 ta savaite, jau rimtai mastau pasakyti shefui naujienas. bet tikrai yra baisu, nes pas mus visi isproteje karjeristai, asmeninis gyvenimas yra kazkoks nesusipratimas. man irgi kyla klausimas, kaip reikia pradet sakyti ir ka sakyti. is tikro manau, kad nereikia kazkaip dramatizuoti, paprastai pasakyt, kad va, noriu informuoti, kad po 3 menesiu iseinu motinystes atostogu ir tiek. atrodo paprasta, bet taip sudetinga prisiverst doh.gif
Atsakyti