Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 19, 18:50)
A kas per velnias tas čipas rakte? Su kuo jį valgyt? Kad rastum kai pamesi?

Cia tas daiktas,kuris vadinasi imobilaizeris,be jo neuzvesi masinos.Tai va kai man pavoge dokus ir rakta,norejau keisti uzvedimo spyna,bet paaiskejo,kad sitai masinai nera numatyta galimybe atjungti imobilaizeri,ir niekaip neimanoma jo nulauzti doh.gif Bet raktininkai pasiule tokia galimybe kaip uzvedimo spynos perkodavimas,vnz.,padare nauja rakta,pririso prie masinos kompo,o ta senaji pavogta atriso,ir su senuoju masiniukas nebesivestu jau smile.gif Kai kuriose masinose imobilaizeri galima atjungti.Imobilaizerio koda konkreciai masinai galima suzinoti tik pas dilerius atstovybese.
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 19, 12:00)
Vyras rakta su cipu uz 70lt daresi.

tai va uztat,kad kainos ivairiausios,priklauso kokia masina ir koks tas raktas... ax.gif
Atsakyti
Panos,o kaip jums buna su vairavimu,kai sergat?Nebijot vairuoti? g.gif
Man vakar taip bloga buvo,bet iskviete i darba.Tai pati vairuoti pabijojau,tad issikvieciau vyra is darbo,kad nuveztu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 09 20, 13:13)
Man vakar taip bloga buvo,bet iskviete i darba.Tai pati vairuoti pabijojau,tad issikvieciau vyra is darbo,kad nuveztu. unsure.gif

As vengiu vairuoti,jei blogai jauciuosi,nes reakcija labai suprastejus buna,dar nesu tokia patyrus,kad tokiu atveju galeciau vairuoti.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 20, 13:19)
As vengiu vairuoti,jei blogai jauciuosi,nes reakcija labai suprastejus buna,dar nesu tokia patyrus,kad tokiu atveju galeciau vairuoti.

As dar kol mokiausi viena diena laaabai blogai jauciaus.Is vakaro kankino priesgripine savijauta, kelios naktys be miego del neramiu vaiku ir galu gale reakcijos buvo 0... doh.gif Jei ne instruktorius, gal buc isimuryjus i stovincia salikelej masina...Tai va tokios busenos tikrai nevairuosiu...Nebent ikalsiu dideli puoda kavos ar dar kazka, nes buvau ir be pusryciu, ir be arbatos ir mieganti atmerktom akim...Baisu... blink.gif Fui, gerai, kad tokia pamoka turejau dar nebudama "vairuotoja"...dabar ziosiu ir nerizikuosiu, o dar jei su vaikais masinoje... unsure.gif

Sian vaziuojam apziureti kandidates i mano masinas lotuliukas.gif Tikuos, tikiuos, tikiuos, kad viskas bus tvarkoj...Butu gimtadienio dovana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 20, 13:46)
As dar kol mokiausi viena diena laaabai blogai jauciaus.Is vakaro kankino priesgripine savijauta, kelios naktys be miego del neramiu vaiku ir galu gale reakcijos buvo 0...  doh.gif Jei ne instruktorius, gal buc isimuryjus i stovincia salikelej masina...Tai va tokios busenos tikrai nevairuosiu...Nebent ikalsiu dideli puoda kavos ar dar kazka, nes buvau ir be pusryciu, ir be arbatos ir mieganti atmerktom akim...Baisu...  blink.gif Fui, gerai, kad tokia pamoka turejau dar nebudama "vairuotoja"...dabar ziosiu ir nerizikuosiu, o dar jei su vaikais masinoje...  unsure.gif

Sian vaziuojam apziureti kandidates i mano masinas  lotuliukas.gif Tikuos, tikiuos, tikiuos, kad viskas bus tvarkoj...Butu gimtadienio dovana  biggrin.gif

Man prasta savaijauta buna pries pat mmm,reakcijos visai nera,tokios busenos buvau pries pat egzamina,bet gerai,kad diena pries susirgau biggrin.gif ,nes tada kitu atveju tikrai buciau neislaikius.Jei dabar tenka vairuoti pries mmm,tai matau,kad jau tokia issiblaskius bunu,kad siaubas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 20, 14:06)
Man prasta savaijauta buna pries pat mmm,reakcijos visai nera,tokios busenos buvau pries pat egzamina,bet gerai,kad diena pries susirgau biggrin.gif ,nes tada kitu atveju tikrai buciau neislaikius.Jei dabar tenka vairuoti pries mmm,tai matau,kad jau tokia issiblaskius bunu,kad siaubas  doh.gif .

Na, bent jau zinai savo beda ir tom dienom gali prisiversti buti atidesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 20, 14:18)
Na, bent jau zinai savo beda ir tom dienom gali prisiversti buti atidesne  ax.gif

Arba geriau tada nevairuoti,jei tik galiu biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 09 20, 13:13)

Buvau gal pries kokius 5m stipriai apsirgus,temp. beveik 39,ir reikejo poliklinikon kazkaip nusikasti,nes biuletenio reikejo,galvojau su autobusu,bet kai nulipau laiptais tai supratau kad ne man iki stoteles daeit doh.gif Vos ne vos iki masinos...nuvaziavau,piko metu...jau centre akyse temt pradejo,bet siaip ne taip,susiemiau...dar pajegiau ant Taurakalnio masina ant milimetrovkiu iparkuoti i paskutini likusi tarpeli...Is grizimo atsimenu tik kaip masina is aiksteles krapsciau,o kaip pargrizau tai... doh.gif
O siaip tai vairuot sergant negalima,tai nurodyta ket,ir prilyginama vairavimui isgerus berods...
Atsakyti
Kaip ir vairavimas ilgai nemiegojus, pavargus, vos ne kaip girtumą atitinka. Reik atsargiai su tuo. Aš kai negaluoju, stengiuos į mašiną nelipt... na nebent extra atvejis.
Atsakyti
Serganti nevairuoju, nes išvis net neinu iš namų. Būna silpna ir sukasi galva - nepajėgčiau vairuoti. Buvo labai keista, kai po ilgų sirgimų sėdau į mašiną ir išvažiavau į miestą - viskas aplink plaukė.....kol vėl pagavau tą vairavimo ritmą - buvo labai sunku.
Atsakyti
Sergant tai vairuot dar neteko. Priklauso nuo to koks sirgimo lygis, pagal tai ir įvertinčiau ar galiu vairuot.

Jau pajutau ką reiškia denaxos kalbos apie mašinos užvedimą numynus stabdį. Anksčiau visada išmynus sankabą kurdavau mašiną, o dbr įsigudrinau vesti neišmynus. Ir va greitai pajutau skirtumą. Pasirodo buvau ant pavaros palikus, nors ir rankinis buvo užtrauktas, vistiek mašina šoktelėjo į priekį. Nors ir nedaug bet kartais ir 10 cm gali būti lemtingi. Man nieko nenutiko, bet.. davė supratimo. biggrin.gif Tik man atrodo geriau yra sankabą numinti negu stabdį. g.gif Dbr visada tikrinsiu pavarą. rolleyes.gif

O vakar sukau ratus po akropolio aikštelę. Jomajo, kol išvažiuoji link senamiesčio, turbūt kokį kilometrą ten reik susukt. doh.gif Ir po tuščią miestą naktį pasivažinėjau. Truputį nejauku kai lieki kely su kokiu bmw x... ir jis priekin nelekia, važiuoja greta. rolleyes.gif ir kaip kvaila stovėt prie šviesoforo kai visur tuščia. biggrin.gif

O kaip jums sekasi? smile.gif

p.s. elenuxus, su gimtadieniu!!! happybday.gif Ar gavai tą dovaną? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 20 rugsėjo 2011 - 18:47
Aciu, Kliamka biggrin.gif
Ne, dovanos negavau... ech...
Atsakyti