QUOTE(Kliamka @ 2011 09 16, 22:01)
QUOTE(mocha @ 2011 09 16, 22:13)
QUOTE(mocha @ 2011 09 16, 21:02)
Naujų užvežė..?
Per raudoną net ir maniškis pravarė paskui estą kažkokį
Nu gi čia nieko tokio
O žiauri avarija? Ar šiaip kas susilietė..?
O žiauri avarija? Ar šiaip kas susilietė..?
Kaip smagiai šiandien pasivažinėjau pustuštėm gatvėm.
Kokius tris didelius žiedus pravažiavau, dar nebandytom gatvėm ir jokių problemų.
Klausykit, gal kas bandėt vairuot su botais?
Man čia prieš kelias dienas, kai smarkiai lijo, reikėjo šiek tiek pavažiuot, tėtis paprašė pavežt nedidelį atstumą, o aš su botais buvau, atsisėdau ir supratau, kad žiauriai nepatogu, jie tokie sunkūs, pabijojau, kad pedalus per stipriai spaudysiu
tai persidėjau kitus batus
QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 17, 22:17)
Klausykit, gal kas bandėt vairuot su botais?
Man čia prieš kelias dienas, kai smarkiai lijo, reikėjo šiek tiek pavažiuot, tėtis paprašė pavežt nedidelį atstumą, o aš su botais buvau, atsisėdau ir supratau, kad žiauriai nepatogu, jie tokie sunkūs, pabijojau, kad pedalus per stipriai spaudysiu
tai persidėjau kitus batus 
Aš vairavau irgi su botais. Bet jau pripratusi esu su bet kokia avalyne vairuoti savo mašiną. Man su aukštakulniai bėdų daugiau, nes kažkaip giliai ten pas mane visi pedalai tie ir kliūna pastoviai kulnas.
Sveikos
Bent jau su savo botais, tai nesiryžčiau vairuoti
Tikrai sunkiai jaustųsi pedalai. Kaip ir su vienom platformom nelabai patogu, nes pats batų priekis pakeltas, tai sunkiau vairuoti man su jais, todėl įsimetu vairavimui batus į bagažinę, jei reikia ir persiaunu
Bent jau su savo botais, tai nesiryžčiau vairuoti
Labdien
Nugis, jau drasiai galiu jungtis - islaikiau
Savo masiniukes dar neturiu, bet matyt ieskosiu kokio kibirelio, kad svarbiausia nekeltu gresmes visuomenei, ir kad nebutu brangios dalys
Kol jausiuos laisvai, tol visko gali nutinkti, tai MB savo masinos tikrai neduos... Liepe pirkt golfa...
Apie signalizacijas snekejot.Siaip tai signalizacija tik vagiems megejams...Profai noredami masinos bet kokia nulauzia.Pas vyra masinoj irgi ta su pulteliu, kur viska ant jo rodo, signalizuoja per atstuma jei kas vyksta, matosi ar is isores, ar viduj jau kazkas.Nuo iprastu banditu apsaugo manau, bet masina nera tokia jau "jamama", tai tikiuos, kad profams ir nekils butinybe ja nuvarineyt
Nugis, jau drasiai galiu jungtis - islaikiau
Apie signalizacijas snekejot.Siaip tai signalizacija tik vagiems megejams...Profai noredami masinos bet kokia nulauzia.Pas vyra masinoj irgi ta su pulteliu, kur viska ant jo rodo, signalizuoja per atstuma jei kas vyksta, matosi ar is isores, ar viduj jau kazkas.Nuo iprastu banditu apsaugo manau, bet masina nera tokia jau "jamama", tai tikiuos, kad profams ir nekils butinybe ja nuvarineyt
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 18, 14:26)
Sveikinimai
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 18, 14:26)
Butent