Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 16, 22:01)
lotuliukas.gif  kaip man smagu su jumis biggrin.gif Taip ir matau kitą kartą mocha sako "tai gal jau rašykit baudą, kiek aš galiu per raudoną važinėt" biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sujuokinot thumbup.gif Prie baudos dar numeriuką prirašykit savo ane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 16, 22:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sujuokinot thumbup.gif Prie baudos dar numeriuką prirašykit savo ane lotuliukas.gif

lotuliukas.gif 'gal galėsit pranešti kaip čia man su ta bauda baigsis' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 16, 21:02)

O policininkas toks jaunas, gražus wub.gif  biggrin.gif

Naujų užvežė..? bigsmile.gif biggrin.gif
Per raudoną net ir maniškis pravarė paskui estą kažkokį biggrin.gif Tas estas išriedėjo, žiūriu ir maniškis iš paskos, sakau kur važiuoji? tas "oi" biggrin.gif
Atsakyti
agnite, nu nematytas kažkoks biggrin.gif kokių ~27 metų, iš stuomens ir liemens biggrin.gif aš į tą avariją užsižiopsojau ir pamažu riedėt, tas atsisuko ir paauklėjo mane biggrin.gif stovėjau ir gėda buvo, norėjau kuo greičiau sprukt iš ten...
Atsakyti
Nu gi čia nieko tokio biggrin.gif cool.gif
O žiauri avarija? Ar šiaip kas susilietė..? smile.gif
Atsakyti
Kaip smagiai šiandien pasivažinėjau pustuštėm gatvėm. bigsmile.gif Kokius tris didelius žiedus pravažiavau, dar nebandytom gatvėm ir jokių problemų. biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, gal kas bandėt vairuot su botais? biggrin.gif Man čia prieš kelias dienas, kai smarkiai lijo, reikėjo šiek tiek pavažiuot, tėtis paprašė pavežt nedidelį atstumą, o aš su botais buvau, atsisėdau ir supratau, kad žiauriai nepatogu, jie tokie sunkūs, pabijojau, kad pedalus per stipriai spaudysiu biggrin.gif tai persidėjau kitus batus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 17, 22:17)
Klausykit, gal kas bandėt vairuot su botais?  biggrin.gif  Man čia prieš kelias dienas, kai smarkiai lijo, reikėjo šiek tiek pavažiuot, tėtis paprašė pavežt nedidelį atstumą, o aš su botais buvau, atsisėdau ir supratau, kad žiauriai nepatogu, jie tokie sunkūs, pabijojau, kad pedalus per stipriai spaudysiu  biggrin.gif  tai persidėjau kitus batus  blush2.gif

Aš vairavau irgi su botais. Bet jau pripratusi esu su bet kokia avalyne vairuoti savo mašiną. Man su aukštakulniai bėdų daugiau, nes kažkaip giliai ten pas mane visi pedalai tie ir kliūna pastoviai kulnas. smile.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif

Bent jau su savo botais, tai nesiryžčiau vairuoti biggrin.gif Tikrai sunkiai jaustųsi pedalai. Kaip ir su vienom platformom nelabai patogu, nes pats batų priekis pakeltas, tai sunkiau vairuoti man su jais, todėl įsimetu vairavimui batus į bagažinę, jei reikia ir persiaunu ax.gif
Atsakyti
Labdien 4u.gif
Nugis, jau drasiai galiu jungtis - islaikiau tongue.gif Savo masiniukes dar neturiu, bet matyt ieskosiu kokio kibirelio, kad svarbiausia nekeltu gresmes visuomenei, ir kad nebutu brangios dalys biggrin.gif Kol jausiuos laisvai, tol visko gali nutinkti, tai MB savo masinos tikrai neduos... Liepe pirkt golfa... lotuliukas.gif

Apie signalizacijas snekejot.Siaip tai signalizacija tik vagiems megejams...Profai noredami masinos bet kokia nulauzia.Pas vyra masinoj irgi ta su pulteliu, kur viska ant jo rodo, signalizuoja per atstuma jei kas vyksta, matosi ar is isores, ar viduj jau kazkas.Nuo iprastu banditu apsaugo manau, bet masina nera tokia jau "jamama", tai tikiuos, kad profams ir nekils butinybe ja nuvarineyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 18, 14:26)
Labdien  4u.gif
Nugis, jau drasiai galiu jungtis - islaikiau  tongue.gif

Sveikinimai bis.gif nors išlaikius norisi geros mašinytės, bet pritariu nuomonei, kad geriau prastesnė. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 18, 14:26)
Apie signalizacijas snekejot.Siaip tai signalizacija tik vagiems megejams...Profai noredami masinos bet kokia nulauzia.Pas vyra masinoj irgi ta su pulteliu, kur viska ant jo rodo, signalizuoja per atstuma jei kas vyksta, matosi ar is isores, ar viduj jau kazkas.Nuo iprastu banditu apsaugo manau, bet masina nera tokia jau "jamama", tai tikiuos, kad profams ir nekils butinybe ja nuvarineyt  biggrin.gif

Butent drinks_cheers.gif jei profams yra uzsakymas kokiai konkreciai masinai,jokia,net ir pati mandriausia signalizacija neisgelbes-nuvaro per minute,ir nei suo nesulos ax.gif Nuo megeju-taip,gali apsaugoti...Todel senam kibiriukui nereikia ir super duper signalkes,svarbu,kad tik garsas butu megejams nubaidyti,kartais to pakanka,bet tik kartais... ax.gif
Atsakyti