Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(elenuxus @ 2011 09 22, 15:26)
Tai vat kad su jo masina vazineji, tai ir nepakantus...  doh.gif Manau visi vyrai kreivai ziuri i salia sedincia moteriske prie vairo...ne taip posuki daro, per duobes vaziuoja, masina "drasko", per letai ir t.t.Tai vat as noredama ramiai ismokti, be jokiu bebe-meme is pasones ir susitaupiau...tiksliau raukiau kiek galejau, kad tik savo koki kibiraiti tureti.I nauja nepretenduoju ir nereikia.Labai patenkinta savo masinyte...tik dar smulkmenos - liemene, sniura, dar kelis dalykus dasipirkti reikia.Baisiausiai buvo draudimas...kaip be stazo ir del visokios ten rizikos sumokejau apie 500...  unsure.gif Nuskalpavo...buvau tik 200 pasiruosus, tai mama pagelbejo  blush2.gif Ojojoj...gerai, kad tik pirmas kartas toks, veliau bus maziau.

Aciu  4u.gif

Mano vyras ir megdavo mane mokinti,net sakyciau,ne tai kad mokinti,bet jau ir bambeti,tai pradejau ir as ji mokinti,kai jis vairuodavo lotuliukas.gif ,oi,kaip pykdavo,tai dabar jau susilaiko nuo komentaru ax.gif .
O siaube,kaip brangiai,juk reikejo,kad draustu vyras,juk jis staza tai turi,butu buve zymiai pigiau,butumemt draude,kad galetum vairuoti ir tu,seimos draudimas,ar kaip ten vadinasi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 22, 15:30)
Mano vyras ir megdavo mane mokinti,net sakyciau,ne tai kad mokinti,bet jau ir bambeti,tai pradejau ir as ji mokinti,kai jis vairuodavo lotuliukas.gif ,oi,kaip pykdavo,tai dabar jau susilaiko nuo komentaru ax.gif .
O siaube,kaip brangiai,juk reikejo,kad draustu vyras,juk jis staza tai turi,butu buve zymiai pigiau,butumemt draude,kad galetum vairuoti ir tu,seimos draudimas,ar kaip ten vadinasi g.gif .

Jo doh.gif doh.gif doh.gif As kazko panasaus klausiau, kazka aiskino, kad neturint stazo ir norint ant saves uzsirasyti masina man reikia ir ant saves draudima daryt...nu kazkaip... Sumokejau jau, tai nereikejo paprotint manes, daba biesas jama... doh.gif Rrr...matyt paskubejau is to dziaugsmo, kad jau sesiu uz vairo...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 22, 15:47)
Jo  doh.gif  doh.gif  doh.gif As kazko panasaus klausiau, kazka aiskino, kad neturint stazo ir norint ant saves uzsirasyti masina man reikia ir ant saves draudima daryt...nu kazkaip... Sumokejau jau, tai nereikejo paprotint manes, daba biesas jama...  doh.gif Rrr...matyt paskubejau is to dziaugsmo, kad jau sesiu uz vairo...

Nu nieko,nesinervuok,ka jau padarysi biggrin.gif ,kita karta zinosi ir apsidrausi pigiau tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 22, 16:17)
Nu nieko,nesinervuok,ka jau padarysi  biggrin.gif ,kita karta zinosi ir apsidrausi pigiau  tongue.gif .

Na taip.

Cia dar klausimas ne i tema pradedancioms vairuotojoms...a nesusiduret su noru sedeti truputi auksciau?As mastau apie sedynes paaukstinima doh.gif lotuliukas.gif Nu patogiau butu, sakykit ka norit...egzaminuotojas irgi nusisypsojo, kai paklausiau ar paltuka po uodega galiu pasidet, nes per zemai man viskas...Nu maza as, ka daryti?Masiniuke irgi maza, bet sedynes nesireguliuoja i auksti, dar ne tokia nauja.Buna ne vaikisku? g.gif Ar iskart imt kedute iki kokiu 40kg, pora dar numesiu ir tilpsiu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 22, 16:24)
Na taip.

Cia dar klausimas ne i tema pradedancioms vairuotojoms...a nesusiduret su noru sedeti truputi auksciau?As mastau apie sedynes paaukstinima  doh.gif  lotuliukas.gif Nu patogiau butu, sakykit ka norit...egzaminuotojas irgi nusisypsojo, kai paklausiau ar paltuka po uodega galiu pasidet, nes per zemai man viskas...Nu maza as, ka daryti?Masiniuke irgi maza, bet sedynes nesireguliuoja i auksti, dar ne tokia nauja.Buna ne vaikisku?  g.gif Ar iskart imt kedute iki kokiu 40kg, pora dar numesiu ir tilpsiu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kiek tu sveri,kad iki 40kg.reikia pora numesti biggrin.gif ?
As irgi zemute,norisi sedeti auksciau biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Blem vakar kokia geda apturejau ir vos baudos negavau doh.gif blush2.gif Vaziavau uzsisvajojusi,maciau,kad zalias dega.Didele sankryza,suku i kaire,sustoju ir galvoju,kodel,jei man zalias,is priekio atvaziuoja masinos g.gif Paziuriu i sviesofora,taip - dega zalia,o joje rodykles tiesiai ir i desine doh.gif O sekcija su rodykle i kaire nedega doh.gif As vidury sankryzos blush2.gif Gerai,kad uzpakalyje nebuvo prie sviesoforo stovinciu masinu,tai atbulom gryzau atgal.Visa laime policija nemate,o tai buciau pirma bauda gavusi,per savo kvailuma doh.gif Dar taip kreivai atbulom i ta juosta isipaisiau,jauciu kas mate is sono,tai pagalvojo,kad dura unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 09 22, 16:55)
Sveikos  4u.gif
Blem vakar kokia geda apturejau ir vos baudos negavau  doh.gif  blush2.gif Vaziavau uzsisvajojusi,maciau,kad zalias dega.Didele sankryza,suku i kaire,sustoju ir galvoju,kodel,jei man zalias,is priekio atvaziuoja masinos  g.gif Paziuriu i sviesofora,taip - dega zalia,o joje rodykles tiesiai ir i desine  doh.gif O sekcija su rodykle i kaire nedega  doh.gif As vidury sankryzos  blush2.gif Gerai,kad uzpakalyje nebuvo prie sviesoforo stovinciu masinu,tai atbulom gryzau atgal.Visa laime policija nemate,o tai buciau pirma bauda gavusi,per savo kvailuma  doh.gif Dar taip kreivai atbulom i ta juosta isipaisiau,jauciu kas mate is sono,tai pagalvojo,kad dura  unsure.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif nepyk tik,bet prajuokinai biggrin.gif .Nieko keisto,kad taip nutiko,visoms buna,kad sugrybaujam,tik kiekviena skirtingai biggrin.gif .
Bet jei nera sekcijos,bet dega zalia,vis tiek reikia sukant i kaire praleisti tiesiai vaziuojancias masinas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 22, 16:29)
Tai kiek tu sveri,kad iki 40kg.reikia pora numesti biggrin.gif ?
As irgi zemute,norisi sedeti auksciau biggrin.gif .

Nu, nezinau ar butu daugiau negu 40kg kedcuciu...jei iki 35kg yra, tai gal ir iki 45?Vo tada tikrai tiktu, jei buciau nevalgius lotuliukas.gif Et...
Nu va, bent jau ne viena pagalvojau, kad noretusi sedeti auksciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 22, 18:26)
Nu, nezinau ar butu daugiau negu 40kg kedcuciu...jei iki 35kg yra, tai gal ir iki 45?Vo tada tikrai tiktu, jei buciau nevalgius  lotuliukas.gif Et...
Nu va, bent jau ne viena pagalvojau, kad noretusi sedeti auksciau...  ax.gif

Na ir kudumas blink.gif biggrin.gif ,cia ne i tema ,aisku ax.gif .
Kadangi as mazyte ir man norisi sedeti auksciau lotuliukas.gif ,tai kita mano masina bus tikrai didesne ir aukstesne biggrin.gif .Niekada nenorejau mazos masinos.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 22, 18:28)
Na ir kudumas blink.gif  biggrin.gif ,cia ne i tema ,aisku ax.gif .
Kadangi as mazyte ir man norisi sedeti auksciau lotuliukas.gif ,tai kita mano masina bus tikrai didesne ir aukstesne  biggrin.gif .Niekada nenorejau mazos masinos.

As tai norejau mazos...kad priprasciau siaip vazineti, parkuotis, manevruoti, o po to jau ir didesne bandysiu.Siaip atsisedus uz vyro zafyros jausmas visai kitoks, geresnis, bet kad ji tokia ilga atrodo...baisu, kad neisipaisyciau kur reikia, o dabar bzzz ir viskas biggrin.gif Aukstesne masina aisku komfortabiliau...net nesigincinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 22, 18:32)
As tai norejau mazos...kad priprasciau siaip vazineti, parkuotis, manevruoti, o po to jau ir didesne bandysiu.Siaip atsisedus uz vyro zafyros jausmas visai kitoks, geresnis, bet kad ji tokia ilga atrodo...baisu, kad neisipaisyciau kur reikia, o dabar bzzz ir viskas  biggrin.gif Aukstesne masina aisku komfortabiliau...net nesigincinu  tongue.gif

As norejau butinai,kad butu sedanas,tokia ir turiu smile.gif .Ilgos labai nenoreciau,bet va kokio dzipuko,tai ziauriai noreciau,pasvajoju kolkas tik biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia28: 22 rugsėjo 2011 - 17:43
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 22, 16:24)
Na taip.

Cia dar klausimas ne i tema pradedancioms vairuotojoms...a nesusiduret su noru sedeti truputi auksciau?As mastau apie sedynes paaukstinima  doh.gif  lotuliukas.gif Nu patogiau butu, sakykit ka norit...egzaminuotojas irgi nusisypsojo, kai paklausiau ar paltuka po uodega galiu pasidet, nes per zemai man viskas...Nu maza as, ka daryti?Masiniuke irgi maza, bet sedynes nesireguliuoja i auksti, dar ne tokia nauja.Buna ne vaikisku?  g.gif Ar iskart imt kedute iki kokiu 40kg, pora dar numesiu ir tilpsiu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juokas juokais,paltuka tai paltuka,bet as ejau laikyt egza ant krovinines su pagalve po pazastim lotuliukas.gif O ant autobuso-su dviem lotuliukas.gif Is darbo jas atsitempus buvau,man jas specialiai pasiuvo kaip mazam zmogui,kad pedalus pasiekciau doh.gif lotuliukas.gif Su mersu tik dirbant (dabar tokia ir turiu biggrin.gif ) pagalves nereikia,ten labai patogi sedyne ir gerai susireguliuoja thumbup.gif
O su lengvuske irgi ne su kiekviena galiu vaziuoti,su golfu,pvz.,nepatogu,reikia pagalveles po subine,o vat astra-labai viskas super.Taigi vazineju su opeliuku ir vargo nematau,sedyne patogi ir ne zema thumbup.gif dar yra teke su bmw chuliganke pavaziuoti,tai ten isvis nerealiai patogu sedet... smile.gif
Atsakyti