Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 24, 11:36)
Del draudimo tai ivairiu draudimo bendroviu ir kainos ivairios. Man viena siule draustis uz 800, o paieskojus per brokeri apsidraudziau uz 400 tai skirtumas zymus.

Elenuxus, pas tave renuske? Kaip isijungia ilgos sviesos? 4u.gif

Neturiu renuškės, bet manau, kad visur vienodai: pabandyk į savę tą posūkių svirtelę pastumti ir turėtų įsijungti. Jei nežinai ar tikrai, tada turėtų prietaisų skydelyje įsijungti tokia švieselė. smile.gif

Na, o aš grįžau po kelionės iš keturračių. Vajė! Kaaaip fainiai, bet ir baisu. Vienas reikalas: reikia turėti drąsos ir jėgos. Pradžioje, aišku nesąmonės gaudavosi ir baisu, bet vėliau taaip užsikabinau, kad nenorėjau nulipti biggrin.gif Aišku, sunku yra valdyti, bet reikia įpratimo. Per balas, kai iki kelių vanduo prasismelkia (gerai, kad botai ir stovėjau), į kalną, nuo kalno, o kur dar statumai, purvai wub.gif Žiauriai smagu buvo, dar noriu! thumbup.gif
Atsakyti
Oho wink.gif aš irgi noriu išbandyt keturačius biggrin.gif nu gal kadanors!
Atsakyti
Ačiū merginos. Jau viską išaiškino draugės vyras. thumbup.gif Tiesiog maniau kad ji turi uzsifiksuot, o is tikro ne. Na niekad nereikėjo ilgu jungt su mokykline. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 24, 14:23)
mmm smile.gif Kazkuri cia neseniai megane nusipirko.. Gal Singe g.gif atsiliepkit biggrin.gif

Aš megane nusipirkau, ale kad nežinau ir pati dar, kaip ilgos šviesos įsijungia - neprireikė blush2.gif bet matau, kad jau išsiaiškinai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Aš Nissan Almerą pirkusi esu smile.gif.

Kaip sekasi parkuotis? Ar parkuojatės prie borto? Aš dar nesu bandžiusi, man dar vis šokas būna , kai parkuojuosi statmenai, kada mašinų būna pastatyta - per toli nuvažiuoju, nes per didelis atstumas gaunasi iki tos mašinos, kuri lieka dešinėje, kai pastatatu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 26 rugsėjo 2011 - 07:56
Prie borto prisiparkuoju taip kaip moke, bet matau, kad realiomis salygomis reikia statyti gerokai arciau, prie pat pat bortelio...Bet dar tik pirmieji kartai, isbandymas lauks, kai i pilna kokio didesnio prekybcentrio aikstele bandysiu pasistatyti.. doh.gif jau isivaizduoju...
Atsakyti
Kuo daugiau praktikuositės, tuo labiau išeis smile.gif 4u.gif
Aš dabar priekiu stengiuosi statyti mašiną dažniau, nes įpratusi tik galu, tai nesinori užsikabinti ties vienu parkavimosi būdu smile.gif Reikia viską prisiminti, viską išmokt kiek įmanoma geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 09 26, 08:53)
Kaip sekasi parkuotis? Ar parkuojatės prie borto? Aš dar nesu bandžiusi, man dar vis šokas būna , kai parkuojuosi statmenai, kada mašinų būna pastatyta - per toli nuvažiuoju, nes per didelis atstumas gaunasi iki tos mašinos, kuri lieka dešinėje, kai pastatatu. rolleyes.gif

Galu statmenai ir įstrižai jau gražiai įsispraudžiu ir tarp dviejų mašinų,o prie bortelio tarp dviejų mašinų kažkaip nelabai nelabai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 26, 10:05)
Galu statmenai ir įstrižai jau gražiai įsispraudžiu ir tarp dviejų mašinų,o prie bortelio tarp dviejų mašinų kažkaip nelabai nelabai... blush2.gif

Na kokia šaunuolė thumbup.gif drinks_cheers.gif . Aš kažkaip per toli nuvažiuoju, reiškia, jei gaunasi toks tarpas tarp mašinų.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 09 26, 10:19)
Na kokia šaunuolė  thumbup.gif  drinks_cheers.gif . Aš kažkaip per toli nuvažiuoju, reiškia, jei gaunasi toks tarpas tarp mašinų.

Per vėlai vairą susukinėt pradedi,ber juk ne egzaminas,gali pasitaisyti mirksiukas.gif Aš ir nevisada idealiai įvažiuoju,bet pasitaisau ir būna liux,tada išlipu iš mašinos su aukštai iškelta galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 26, 10:35)
Per vėlai vairą susukinėt pradedi,ber juk ne egzaminas,gali pasitaisyti mirksiukas.gif Aš ir nevisada idealiai įvažiuoju,bet pasitaisau ir būna liux,tada išlipu iš mašinos su aukštai iškelta galva biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai atbulom parkuotis dar nebandziau,man kazkaip baisu blush2.gif Jei statmenai ar istrizai,tai priekiu ivaziuoju.O paskui,kai reikia isvaziuoti,atbulom gaunasi,nu biski sunkokai,bet issiraitau biggrin.gif
Atsakyti