Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(elenuxus @ 2011 09 23, 12:35)
Mazu tik piloto licencijos truksta?  blink.gif

lotuliukas.gif ne,motociklo dar neturiu...gunde laikyt,bet nieko nebus,problema del ugio-kojom zemes nesiekiu... lotuliukas.gif doh.gif
O beje,teko apsilankyti Kyviskese,nu as nebuciau as-isiprasiau piloto kabina apziureti...blyn,kokia pagunda...kaip ten gera... ax.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Aš truputį ne į temą, bet už kelių valandų teks išbandyti keturratį biggrin.gif Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 23 rugsėjo 2011 - 13:13
Kodel ne i tema? Net ir labai i tema biggrin.gif Parasyk po to ispudzius smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu.

Rytoj vyras vaziuoja i regitra registruoti mano Fiatuka ir nuo kitos savaites reikes vienai vaziuoti. Siandien su instruktorium pavazinejau po Vilnius, tai puse velnio, kaip 2m nevairavus.

Beje buvo kalbeta apie draudima. Masina registruojam ant vyro, nes jam draudimas kainuoja 195lt, o man 480lt, nes pirma masina ir nesvarbu ,kad jau virs 2m , kaip teises turiu. blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 09 23, 14:46)

Beje buvo kalbeta apie draudima. Masina registruojam ant vyro, nes jam draudimas kainuoja 195lt, o man 480lt, nes pirma masina ir nesvarbu ,kad jau virs 2m , kaip teises turiu.  blink.gif  unsure.gif

Svarbu svarbu...jei butum katik issilaikius, tai butu dar daugiau.Vyro bendradarbis sake, kad as cia su tais 500 dar pigiai issisukau blink.gif Ten jie pagal data nuo islaikymo skaiciuoja kazka, man vardino ale isgirdus suma as jau viska taip tik apytiksliai girdejau doh.gif
Atsakyti
As savo masina uzrasiau vyro vardu,tada ir draudimas buvo pigiau,bet kad ja galetumem vairuoti abu.Jeigu buciau ant saves masina uzrasius,tada nebuciau galejus drausti vyro vardu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 09 23, 14:00)
lotuliukas.gif ne,motociklo dar neturiu...gunde laikyt,bet nieko nebus,problema del ugio-kojom zemes nesiekiu... lotuliukas.gif  doh.gif

Ale su mopeduku ir B turint galima pasibirbint...nerimta? lotuliukas.gif Ai, mano mazda kaip mopedas...galvojau, kad i darba su siknabirbiu butu puikiai, tik va dvi vaikiskos kedutes ten niekaip netilps... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 23, 16:17)
Ale su mopeduku ir B turint galima pasibirbint...nerimta?  lotuliukas.gif Ai, mano mazda kaip mopedas...galvojau, kad i darba su siknabirbiu butu puikiai, tik va dvi vaikiskos kedutes ten niekaip netilps...  lotuliukas.gif

Aha,bet kad tu mopeduku irgi visokiu buna...prekybcentry kur maciau tai irgi didoki man tokie...Kazkaip viska siam pasauly milzinams gamina...daugiausia... ax.gif
Atsakyti
Del draudimo tai ivairiu draudimo bendroviu ir kainos ivairios. Man viena siule draustis uz 800, o paieskojus per brokeri apsidraudziau uz 400 tai skirtumas zymus.

Elenuxus, pas tave renuske? Kaip isijungia ilgos sviesos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 24, 12:36)

Elenuxus, pas tave renuske? Kaip isijungia ilgos sviesos? 4u.gif

Ne, pas mane mazdike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 23, 13:43)
As savo masina uzrasiau vyro vardu,tada ir draudimas buvo pigiau,bet kad ja galetumem vairuoti abu.Jeigu buciau ant saves masina uzrasius,tada nebuciau galejus drausti vyro vardu  g.gif .

Pas mane panasiai.Masina mamos vardu,o draudziau ant abieju.Ir kainavo kaip pagal kai kurias cia pasiziuriu labai pigiai.Uz puse metu sumokejau 146lt.Metams butu buve 240 panasiai.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 09 24, 13:04)
Ne, pas mane mazdike  ax.gif

mmm smile.gif Kazkuri cia neseniai megane nusipirko.. Gal Singe g.gif atsiliepkit biggrin.gif
Atsakyti