Sveikos, papuoliau į kamštį šiandien, atrodo taip ir ėda benzą tie kamščiai.. Ogi sugalvojo kelią taisyt aleksote, tai iš 4 juostų belikę 2 ir piko metu spūstys tokios gerulės. Kažin kaip ryt ryte bus..

Bet gal po kelio darbų bus lygus asfaltas

nes dbr tai ten važiuoji ir linguoji.
Į mano mašiną kiti kai atsisėda sako 'o kaip aukštai'. Jos aukštis man buvo kaip privalumas, nes nemėgstu ant žemės sėdėti.

Bet aš dbr atsisėdu i galvoju 'ne velnio cia neaukstai' (gal propratau, seniai žemoj sėdėjau). Iš tikro pradėjau galvot gal reikia pasikelti sėdynę, nes žinau, kad ji dar pasikelia. Tik kažin kaip tada bus su vairu ir keliais bei galva - ar nebus ji per aukštai. Reikės pabandyt kai laiko turėsiu.

Nes dbr as nematau mašinos priekio (o kaip ji matyt jeigu jis žemyn nusmailėja), o gal pasikėlus sėdynę matyčiau..

Ar jūs matot savo mašiniukų priekius? Kai prasisukinėjat kaip važiuojat?
Aš aukšta, bet maži mašiniukai manęs netraukia. Pirma ne visada į juos telpu

antra jaučiuosi nesaugiai kai kokia fūra pralekia. O šiaip tai reikėtų išbandyt didelius ir mažus tokių pačių parametrų, tada pasakyčiau kas labiau patinka.

Singe, taip, kol pasislepia.

Jei tau realybėj pavyksta vadovautis instruktoriaus mokymu tai baltai pavydžiu.

Elenuxus, truputi paskubejai, bet nieko, dbr vairuosi uztikrintai zinodama kad visa padaryta zala jiems bus atlyginta. Nors as draudziausi ant saves, tai suma nesieke 400. O jei ant vyro draust, tai, man atrodo, ir mašina ant jo turi būt užrašyta.