Nevažinėjau savaitė laiko, nes atostogauju ir būnu namie. Žinau, kad vėl važiuosiu kaip pirmokė
.

Laba,
vakar teko sutemus per lietų namo važiuoti,tai nelabai smagu buvo,kažkodėl savanoriuose švieselės vos kelios degė,lietus pylė,net juostų nesimatė... Nors tiek smagu,kad net ir vėlai grįžus,viena viečikė mašiniukui laisva buvo
vakar teko sutemus per lietų namo važiuoti,tai nelabai smagu buvo,kažkodėl savanoriuose švieselės vos kelios degė,lietus pylė,net juostų nesimatė... Nors tiek smagu,kad net ir vėlai grįžus,viena viečikė mašiniukui laisva buvo

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 08, 10:23)
Laba,

Ir kaip jūs džiaugiuos vakare grįžusi radusi laisvą vietą, nes pas mus prigrūda tiek kieme ir dar iš kitų namų...

QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 11:55)
Ir kaip jūs džiaugiuos vakare grįžusi radusi laisvą vietą, nes pas mus prigrūda tiek kieme ir dar iš kitų namų... 

Va va... Vasarą tai bėdų nebuvo,bet dabar tai

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 08, 12:03)
O kas bus žiemą

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 08, 10:23)
Laba,

Man irgi vakar teko si "malonuma "pajausti,baisu buvo vaziuoti,nieko nesimate,dar teko pajausti ir masinos slydima,gerai,kad pas mane masinoje yra abs

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 07, 20:43)
'98, kodėl klausiat?
Šiaip smalsauju

QUOTE(S.N.A.S @ 2011 09 07, 23:41)
Aš tai sėdžiu ir suku galva kur kaip važiuosiu.. staiga prisiminiau, kad norint išvažiuot iš parkingo, reik įveikt kalniukąsu posūkiu, vartus atidaryt ir nenuriedėt tuo pat metu... 

Puiki praktika

Šiandien mano mašina sunkiai užsivedė. Kai tik drėgmė - taip man vargas...
Vakare reikės plėšt klevo lapą, šiandien kažkoks vyras užpypino negyvai mane, mat prailgo jam laukti kol žmones per perėją praleidinėjau

QUOTE(agnite @ 2011 09 08, 16:34)
Šiaip smalsauju
Puiki praktika
Vakare reikės plėšt klevo lapą, šiandien kažkoks vyras užpypino negyvai mane, mat prailgo jam laukti kol žmones per perėją praleidinėjau
Maždaug imk ir varyk pirmyn, taip norėjosi išlipti ir apklykti jį...Kai jis prisigretino prie manęs atsidariau langą, bet jis net galvos nepasuko o tik griaužė nagus
.. o tai jau būčiau dėjus jam kalbos
Bjaurybė kažkoks.

Puiki praktika

Reikejo atsidarius langa,kai tik papypino,iskisti faka ir pamosikuoti jam

QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 11:55)

O kaip vairuojat tos, kurios nešiojat akinius kai saulė tiesiai į akis spigina?
agnite, sveikinu su 2-ų metų vairavimo stažu ir siunčiu linkėjimų klevo nuėmimo proga
aš jau parsivežiau naująjį pažymėjimą, tikrai koks ryškus veidas jame, kažkos šviesesnis rožinis...
Papildyta:
aš nusileidžiu tą tokį, kaip jis vadinas?
"langinė" ? bet taip ir tenka važiuot, nosį suraukus
Visai norėčiau akinių nuo saulės su dioptrijom...

aš jau parsivežiau naująjį pažymėjimą, tikrai koks ryškus veidas jame, kažkos šviesesnis rožinis...

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 17:44)
aš nusileidžiu tą tokį, kaip jis vadinas?

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 16:44)
O kaip vairuojat tos, kurios nešiojat akinius kai saulė tiesiai į akis spigina?
Išsitiesiu, jei staiga pradėjo šviesti, o jei pastoviai šviečia, tai nusleidžių TĄ daiktą

QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 08, 17:55)
Išsitiesiu, jei staiga pradėjo šviesti, o jei pastoviai šviečia, tai nusleidžių TĄ daiktą
ir važiuoju susiraukus, jei saulės akinių neturiu

Aš irgi nuleidžiu TĄ daiktą, bet kd jis padeda kaip numirėliui žvakė. O saulės akinius dediesi ant paprastų?