Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Nevažinėjau savaitė laiko, nes atostogauju ir būnu namie. Žinau, kad vėl važiuosiu kaip pirmokė sad.gif.
Atsakyti
Laba,

vakar teko sutemus per lietų namo važiuoti,tai nelabai smagu buvo,kažkodėl savanoriuose švieselės vos kelios degė,lietus pylė,net juostų nesimatė... Nors tiek smagu,kad net ir vėlai grįžus,viena viečikė mašiniukui laisva buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 08, 10:23)
Laba,

vakar teko sutemus per lietų namo važiuoti,tai nelabai smagu buvo,kažkodėl savanoriuose švieselės vos kelios degė,lietus pylė,net juostų nesimatė... Nors tiek smagu,kad net ir vėlai grįžus,viena viečikė mašiniukui laisva buvo bigsmile.gif

smile.gif per lietų tikrai nesmagu važiuot, ypač kai kelias blizga ir šiaip matomumas nekoks, aš vis bijau, kad nenutrenkčiau ko važiuojant...
Ir kaip jūs džiaugiuos vakare grįžusi radusi laisvą vietą, nes pas mus prigrūda tiek kieme ir dar iš kitų namų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 11:55)
Ir kaip jūs džiaugiuos vakare grįžusi radusi laisvą vietą, nes pas mus prigrūda tiek kieme ir dar iš kitų namų...  doh.gif

Va va... Vasarą tai bėdų nebuvo,bet dabar tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 08, 12:03)
Va va... Vasarą tai bėdų nebuvo,bet dabar tai doh.gif

O kas bus žiemą lotuliukas.gif neduokdie vėl bus tokia gausi sniego, kaip anais metais...
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 08, 10:23)
Laba,

Man irgi vakar teko si "malonuma "pajausti,baisu buvo vaziuoti,nieko nesimate,dar teko pajausti ir masinos slydima,gerai,kad pas mane masinoje yra abs doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 07, 20:43)
'98, kodėl klausiat? 

Šiaip smalsauju smile.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2011 09 07, 23:41)
Aš tai sėdžiu ir suku galva kur kaip važiuosiu.. staiga prisiminiau, kad norint išvažiuot iš parkingo, reik įveikt kalniukąsu posūkiu, vartus atidaryt ir nenuriedėt tuo pat metu... doh.gif

Puiki praktika bigsmile.gif

Šiandien mano mašina sunkiai užsivedė. Kai tik drėgmė - taip man vargas...
Vakare reikės plėšt klevo lapą, šiandien kažkoks vyras užpypino negyvai mane, mat prailgo jam laukti kol žmones per perėją praleidinėjau biggrin.gif Maždaug imk ir varyk pirmyn, taip norėjosi išlipti ir apklykti jį...Kai jis prisigretino prie manęs atsidariau langą, bet jis net galvos nepasuko o tik griaužė nagus wacko.gif .. o tai jau būčiau dėjus jam kalbos gun_rifle.gif Bjaurybė kažkoks.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 08, 16:34)
Šiaip smalsauju  smile.gif
Puiki praktika  bigsmile.gif

Šiandien mano mašina sunkiai užsivedė. Kai tik drėgmė - taip man vargas...
Vakare reikės plėšt klevo lapą, šiandien kažkoks vyras užpypino negyvai mane, mat prailgo jam laukti kol žmones per perėją praleidinėjau  biggrin.gif  Maždaug imk ir varyk pirmyn, taip norėjosi išlipti ir apklykti jį...Kai jis prisigretino prie manęs atsidariau langą, bet jis net galvos nepasuko o tik griaužė nagus  wacko.gif .. o tai jau būčiau dėjus jam kalbos  gun_rifle.gif Bjaurybė kažkoks.

Reikejo atsidarius langa,kai tik papypino,iskisti faka ir pamosikuoti jam cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 11:55)
smile.gif per lietų tikrai nesmagu važiuot, ypač kai kelias blizga ir šiaip matomumas nekoks, aš vis bijau, kad nenutrenkčiau ko važiuojant...
Ir kaip jūs džiaugiuos vakare grįžusi radusi laisvą vietą, nes pas mus prigrūda tiek kieme ir dar iš kitų namų...  doh.gif

drinks_cheers.gif Lb smagu vakarais rasti vietu thumbup.gif sunkoka važiuot vakare per lietu, praeitą kartą jau būčiau užlėkus ant kelio darbų ženklo, nes labai jau atidžiai stebėjau duobes, prastai jos matosi kai blizga, bent gerai, kad gatves tustesnes buna. Bet kas bus kai pradės temti popiet ir lis, kai reikes is darbu vaziuot per pika.. unsure.gif ojojoj, reikės pratint akeles prie tamsos. Bent šviesoforai gerai matytysis, nes dbr yra tokių, kad nežinia ką ten jie rodo.
O kaip vairuojat tos, kurios nešiojat akinius kai saulė tiesiai į akis spigina?
Atsakyti
agnite, sveikinu su 2-ų metų vairavimo stažu ir siunčiu linkėjimų klevo nuėmimo proga biggrin.gif wub.gif 4u.gif
aš jau parsivežiau naująjį pažymėjimą, tikrai koks ryškus veidas jame, kažkos šviesesnis rožinis... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 17:44)

aš nusileidžiu tą tokį, kaip jis vadinas? biggrin.gif "langinė" ? bet taip ir tenka važiuot, nosį suraukus biggrin.gif Visai norėčiau akinių nuo saulės su dioptrijom... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 16:44)

Išsitiesiu, jei staiga pradėjo šviesti, o jei pastoviai šviečia, tai nusleidžių TĄ daiktą biggrin.gif ir važiuoju susiraukus, jei saulės akinių neturiu
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 08, 17:55)
Išsitiesiu, jei staiga pradėjo šviesti, o jei pastoviai šviečia, tai nusleidžių TĄ daiktą  biggrin.gif ir važiuoju susiraukus, jei saulės akinių neturiu

Aš irgi nuleidžiu TĄ daiktą, bet kd jis padeda kaip numirėliui žvakė. O saulės akinius dediesi ant paprastų?
Atsakyti