Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

as nesutinku su tuo pasisakymu, kad nuotakos prisiima visa atsakomybe uz vestuviu organizavima.
pas mus kzk viskas labai atvirksciai, as duag dirbu kad butu pinigeliu o jis labai daug ka daro.
1. uzsake masinas
2.nusirpirko smokinga
3. torta isrinkau as taciau jis uzsake.
4. alkoholi supirko

na gal ta meniskaja puse atlieku daugiau as bet jis labai daug kuom rupinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 19, 23:33)
Pas mane panasi situacija drinks_cheers.gif , MB pasake, kad grazu ir patinka tau, tas patiks ir man, todel viska perleido i mano rankas, nes as turiu daugiau laiko ir todel planuoti tenka vienai. ax.gif

Sveikos, merginos, pas mus irgi periodas: kas gražu tau- gražu ir man biggrin.gif
Bet, kai dar mamkos pradeda kištis, tada jau doh.gif
Šiandien sako, o Larisa, tikiuosi, bus pakviesta? O aš net nežinau, kas čia per žmogus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis tai kolkas nieko neplanuoja doh.gif tik i mano pasiulymus pasako arba taip arba ne lotuliukas.gif tenka man vienai viska organizuoti, o jis jis tik dirba pinigelius ir pritaria arba ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 22 spalio 2008 - 07:38
Mano busimas vyras rupinasi mudvieju sokiu pamokom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 28 spalio 2008 - 15:11
Asmeniškai iš savo povestuvinės patirties - geriau, kad vyrai kuo mažiau darytų, nes jie visko neapgalvoja taip kaip moterys ir per vestuves gali atsirasti mažų nesklandumų smile.gif
O aš taip norėjau, kad darytų kuo daugiau, taigi vėliau negalėjau priekaištauti biggrin.gif pati prisiprašiau.
Atsakyti
QUOTE(Paulyte @ 2008 10 29, 12:46)
Asmeniškai iš savo povestuvinės patirties - geriau, kad vyrai kuo mažiau darytų, nes jie visko neapgalvoja taip kaip moterys ir per vestuves gali atsirasti mažų nesklandumų  smile.gif
O aš taip norėjau, kad darytų kuo daugiau, taigi vėliau negalėjau priekaištauti biggrin.gif  pati prisiprašiau.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jo... nors iš pradžių nepatiko, kad visa vyro organizacija apsiribodavo minimaliu patikinimu, kad gerai išrinkau, bet paskui labai džiaugiausi, kad galėjau daryti bet ką, ką tik užsimaniau thumbup.gif Nes vienam iš mūsų norėjosi daugiau kuklumo, kitam - meniškumo, tai mažiau laiko susigaišo derybom smile.gif Po maždaug trijų mėnesių planavimo (ir dažnų mano priekaištų, kad tik man terūpi vestuvės) sutarėm: laikomės abipusės pagarbos viens kito nuomonei, bet jei atiduodama atsakomybė už organizaciją - beveik atiduodama ir sprendžiamoji galia. Man patiko thumbup.gif Tik žiauriai nuvargino tie rūpesčiai... Bet visgi tam tikrus dalykus griežtai atsisakiau organizuoti, pavyzdžiui, dėl vestuvių transporto. O čia kaip tik ir buvo tas dalykas, kuris man nerūpėjo, o vyrui rūpėjo labiau. Išvados: patiko nesikišimas smile.gif
Atsakyti
Mano busimojo diziausia pareige tiesiog buti JAUNIKIU smile.gif kartais taip pikta daros, kad viena viska darau, organizuoju, planuoju, ieskau, tai bent save paguodziu, jog jis irgi turi TA VIENA svarbiausia pareiga tongue.gif buti JAUNIKIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2008 10 31, 22:14)
Mano busimojo diziausia pareige tiesiog buti JAUNIKIU smile.gif kartais taip pikta daros, kad viena viska darau, organizuoju, planuoju, ieskau, tai bent save paguodziu, jog jis irgi turi TA VIENA svarbiausia pareiga tongue.gif buti JAUNIKIU smile.gif

Pas mus lygiai taip pat biggrin.gif
Atsakyti
o mes viska kartu daromes 4u.gif uzsakinejam kartu, sprendziam kartu, tiesiog musu nuomones vsiskai sutampa vestuviu kalusimais, tai labai lengva viska ir darytis kartu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikune: 11 birželio 2009 - 19:02
mes su vyru zinoma viska planavome aptarinejome kartu. visgi tai mudvieju svente. bet stengiausiu visu darbu nesusigriebti ir jums, mielosios ta siulai biggrin.gif
maniskis viska derino del transporto, sodybos, fotografo ir filmuotojo reikalu.
laaaaabai maloniai dar buvau jo nustebinta, kai po ilgo ziedu ieskojimo po parduotuves, jis surado, kur mes pagaliau gaminsimes tuos ziedus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARozele @ 2009 06 13, 21:48)
mes su vyru zinoma viska planavome aptarinejome kartu. visgi tai mudvieju svente. bet stengiausiu visu darbu nesusigriebti ir jums, mielosios ta siulai biggrin.gif 
maniskis viska derino del transporto, sodybos, fotografo ir filmuotojo reikalu.
laaaaabai maloniai dar buvau jo nustebinta, kai po ilgo ziedu ieskojimo po parduotuves, jis surado, kur mes pagaliau gaminsimes tuos ziedus smile.gif

Tai kas be ko, mes irgi viską kartu sprendžiam smile.gif
Atsakyti
viskas po truputi, pasitariam, pasisnekam - taciau vyrai liks vyrais tongue.gif kaip viena forumiete issireiske 'jaunikiu buti pagrindinis darbas' thumbup.gif nors va, jau fotografa rado ir dar kvietimais rupinasi (man tik ipakavimas liks... bigsmile.gif )
Atsakyti