Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(urkis @ 2011 10 04, 15:59)
Ovuliacija man teoriškai turėjo būti prieš 10 dienų. Ar gali būti tokiu laikotarpiu persileidimas? Juk realiai NT net neštumo dar neturtėtų rodyti.
Aš nenoriu baimintis ir stresuot be reikalo, palauksiu iki rytojaus ir žiūrėsiu kaip reikalai kolstosi.

Tikrai stresuot neverta. Apie persileidima is tiesu dar anksti galvoti.
Kada mm buvo? Kokiu budu nustatyta teorine O data?
Atsakyti
Ovuliacija man teoriškai turėjo būti prieš 10 dienų. Ar gali būti tokiu laikotarpiu persileidimas? Juk realiai NT net neštumo dar neturtėtų rodyti.
Aš nenoriu baimintis ir stresuot be reikalo, palauksiu iki rytojaus ir žiūrėsiu kaip reikalai kolstosi.

Pirma įsitikinkit nėštumu, nes jau matėt vaiduoklį, tad pakartokite testą, jis turi būt ryškesnis jeigu laukiatės. Implataciniam kraujavimui man atrodo per ilgai užsitesė tepliojimas. Bte čia kiekvienam individualiai būna
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 04, 16:06)
Pirma įsitikinkit nėštumu, nes jau matėt vaiduoklį, tad pakartokite testą, jis turi būt ryškesnis jeigu laukiatės. Implataciniam kraujavimui man atrodo per ilgai užsitesė tepliojimas. Bte čia kiekvienam individualiai būna

Anot literaturos tai vos keli lasai, net nepastebimas lieka toks kraujavimas, bet gi visokiu ciudu buna ant svieto.. g.gif Man pvz. si cikla ovuliacija su krauju buvo, ko niekada gyvenime nera buve. Aisku, irgi labai negausiai ir vienkartinis kraujavimas, bet likau apakus. Ir pasigasdinau visokiom ligom. Siaip del sventos ramybes gal pas gydytoja reiketu apsilankyti.
Atsakyti
gal ir anksti persileidumui g.gif o implantacija ivyksta 8-11d po O tada ir galimas nezymus patepliojimas mirksiukas.gif bet as cia sakau ka skaiciau,o kaip yra istikro nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neila444 @ 2011 10 04, 16:22)
gal ir anksti  persileidumui g.gif  o implantacija ivyksta 8-11d po O tada ir galimas nezymus patepliojimas mirksiukas.gif  bet as cia sakau ka skaiciau,o kaip yra istikro nezinau smile.gif

Man apie 2 sav po O buvo rausvos išskyros pora dienų, bet labai jau nedaug, ir man aišku atmetinėjo daug kas implantaciją, nes atseit per vėlu, tai ir žinok kas ten buvo.. aš iš tikrųjų pakartočiau NT, jei teigiamas, eičiau pas gyd, kad pakonsultuotų, ypač jei kraujavimas stiprėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 04 spalio 2011 - 15:27
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 04, 10:37)
O mane būtent jis šeštadienį apgavo, nes ryte parodė aiškų teigiamą per kelias minutes, o vakare prasidėjo l.gausios mmm  doh.gif
Prieš tai darydavausi kitus testukus, tai tik eurovaistinės pigiausiomis juostelėmis buvau nusivylusi, o visi kiti rodė tiesą. Taigi, gavosi, kad easy cup irgi nėra patikimas  g.gif

g.gif g.gif

Nemanai kad galejo buti ankstyvas persileidimas g.gif kiek d velavo mmm? Juk nestumo hormonas po nestumo nutrukimo ar dar kokiu priezasciu laikosi apie savaite ar 10d mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 04, 10:37)
O mane būtent jis šeštadienį apgavo, nes ryte parodė aiškų teigiamą per kelias minutes, o vakare prasidėjo l.gausios mmm  doh.gif
Prieš tai darydavausi kitus testukus, tai tik eurovaistinės pigiausiomis juostelėmis buvau nusivylusi, o visi kiti rodė tiesą. Taigi, gavosi, kad easy cup irgi nėra patikimas  g.gif

Tai buvo ankstyvas persileidimas. O II rodo, nes Hcg koncentracija yra 10 miu/ml ar daugiau. jeigu blankesne antra juosta - tai siek tiek maziau nei 10, iki 5 kazkur. Man antra karta is eiles tas pats. Pastoju, mmm uzsilaiko savaite ir prasideda mmm. Gydytoja laiko tai normaliu reiskiniu iki 6 menesiu. Jeigu 6 pastojimai baigiasi taip pat - tada tirs. Bet siaip ar taip, reikia pasitikrinti prolaktina, nes jo turi buti labai mazai, kad pastoti ir isnesioti. 12 tu vienetu kazkokiu. O matuojant kita skale - ne daugiau 200, nors maksimali norma yra 550, jei neklistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 04 spalio 2011 - 16:49
Siandien vel nusipirkau vitaminu planuojancioms verysad.gif -cia tik seip garsiai pamasciau ,neaisku kelinta paki ax.gif ar jus mergaites geriat vitaminus ?
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 04, 10:37)
Sveikutes.
Va man tas irgi idomu. Bijau prisisvaigti, bet jauciuosi tai labai nescia  biggrin.gif ir beje beveik nuo O dienos. Pilva kaip eme mausti per O tai taip ir nenustojo, viduriai uzkieteje, isigijau "prostatos problemu" - naktimis keliuosi i tulika ko niekad nebuvo, praktiskai pastoviai ten noriu, papuliai skauda ir maloniai istine, ir jausmas toks, kad pilvas akmenu prikrautas, jauciuosi tokia.... sunki. Tik bijau prisisvaigti, nes tuo skaudziau buna mm sulaukt..
Iki mm dienos liko 5 dienos..

..as irgi bijau prisisvaigti... SIta leliuka kvieciam jau trecias menuo, vis nera... O su antru, tai is viso cirkai buvo. Pastojau net ir po Levonelle (postinor LTU) tabletes po pirmo karto. Dabar sito taip laukiu, taip laukiu.... iki menesienu man toli, 10 dienu. Bet simptomai, tai dievazi kaip nescios, nors dar tik kelios dienos... Nu ziuresim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 04, 18:06)
Siandien vel nusipirkau vitaminu planuojancioms  verysad.gif -cia tik seip garsiai pamasciau ,neaisku kelinta paki  ax.gif ar jus mergaites geriat vitaminus ?
as geriu folio rugsti, magni nes man stipriai traukia raumenis ir seip jo neprosal gimdai rolleyes.gif ir vienasale uzgina cia vaistazole tokia biggrin.gif pradejau gerti(pries 2savaites) tabletese sako visi kad labai gerai gydo visas moteriskas ligas, ir gydo nevaisinguma g.gif 4u.gif bet jo vaistinese nera pirkti as sakiausi internete mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neila444: 04 spalio 2011 - 17:28
blink.gif oho neila 444 ,nesu girdejusi tokios zoleles ,tai tu ja plikai kaip arbata ?
Atsakyti
Sveikutes,
ir as prisijungsiu prie jusu. Uzsiregistravau, nes baigesi kantrybe. Jau puse metu bandom bandom...ir vis nieko... Paskutines mmm buvo 09.04.. ciklas normalus 28 dienos. Labai retai buna 1 dienos paklaida. Siandien jau 5 diena kaip nera mmm... Simptomus kaip ir jauciu smile.gif tik ar tai nera jau mano isivaizduojami...o NT rodo neigiama (dariau diena, nes rytini praziopsojau).. jau kokia savaite naktimis pradejau keltis i wc, maudzia pilvo apacia, kartais skirtingus sonus, ir lb jautri krutine. Tiesa, dar - kiekviena karta pavalgius jauciu toki sleikstuli, lyg bloga butu, bet poto dingsta ir vel pradedu noreti valgyti.
Kaip manot, ar yra vilties kad jau?
Atsakyti