Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 04, 20:29)
Sveikutes,
ir as prisijungsiu prie jusu. Uzsiregistravau, nes baigesi kantrybe. Jau puse metu bandom bandom...ir vis nieko... Paskutines mmm buvo 09.04.. ciklas normalus 28 dienos. Labai retai buna 1 dienos paklaida. Siandien jau 5 diena kaip nera mmm... Simptomus kaip ir jauciu  smile.gif tik ar tai nera jau mano isivaizduojami...o NT rodo neigiama (dariau diena, nes rytini praziopsojau).. jau kokia savaite naktimis pradejau keltis i wc, maudzia pilvo apacia, kartais skirtingus sonus, ir lb jautri krutine. Tiesa, dar - kiekviena karta pavalgius jauciu toki sleikstuli, lyg bloga butu, bet poto dingsta ir vel pradedu noreti valgyti.
Kaip manot, ar yra vilties kad jau?

Sveika 4u.gif

Na mano pozymiai kol kas beveik tokie patys kaip tavo, tik tiek, kad mano mmm turi buti uz dvieju dieneliu... ir Lb keista, nes jau nuo 8DPO dazniausiai vakarais pradeda gana stipriai mausti pilvo apacia, panasiai kaip pries mmm, nors joms dar anksti, tai gasdinuosi, kad tik anksciau laiko nenusirgciau ir vis lakstau pasitikrint.. doh.gif Dar nera taip buve. Krutine jautroka, bet ji man visada po ovuliacijos pajautreja, tai kazin ar cia pozymis g.gif Tik ji kazkokia pilna si karta, lyg temptu ja.. Bet lb neramina tie pilvo apacios skausmeliai, ar yra kam taip buve, kai lauketes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare1987: 04 spalio 2011 - 18:49
Na as laukiausi pirmo vaikelio pries 8 metus -tai visiskai jokiu tempimu,sleikstuliu ,nieko nejutau ,tiesiog specialiai "laukem"tai del to ir dariau NT ,nes velavo mm-as manau jokiu stipriai isreikstu simptomu negali buti iskart po "uzkibimo" rolleyes.gif
Atsakyti
As pries keturis metus turejau persileidima. Laukiausi 7 savaites. Kad esu nescia supratau dar net nesulaukus mmm. Ir testai jokie nerode. Daktare patvirtino po ekosk. ir kraujo tyrimu. tik deja neuzsilaike. Pasak daktaru buvo per mazas svoris ir silpnas organizmas.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 04, 18:06)
Siandien vel nusipirkau vitaminu planuojancioms  verysad.gif -cia tik seip garsiai pamasciau ,neaisku kelinta paki  ax.gif ar jus mergaites geriat vitaminus ?
yra ir arbatu bet as ju nelb megstu gerti tai tabletese vartoju rolleyes.gif
jie 100% is zoleliu stai nuorodele pasiskaityt siek tiek placiau mirksiukas.gif 4u.gif nuorodele
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 04, 18:06)
Siandien vel nusipirkau vitaminu planuojancioms  verysad.gif -cia tik seip garsiai pamasciau ,neaisku kelinta paki  ax.gif ar jus mergaites geriat vitaminus ?

Folį vartojau 3 mėnesius, dabar perėjau prie Pregnacare Conception jai ir jam 4u.gif tikiuosi, naudos bus

QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 04, 19:29)
Kaip manot, ar yra vilties kad jau?

Manau, taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 10 04, 22:29)
Folį vartojau 3 mėnesius, dabar perėjau prie Pregnacare Conception jai ir jam 4u.gif tikiuosi, naudos bus
Manau, taip ax.gif

o as tai 10menesiu geriau foli ir paskui paskutinius tris menesius nakvisa+agurkle bigsmile.gif kai persileidau nutraukiau visus vitaminu gerimus, dabar vel pradejau gerti, nes po poros menesiu gydytoja sake galesim jau zalia sviesa planavimui jungti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 04, 19:48)
Sveika  4u.gif

Na mano pozymiai kol kas beveik tokie patys kaip tavo, tik tiek, kad mano mmm turi buti uz dvieju dieneliu... ir Lb keista, nes jau  nuo 8DPO dazniausiai vakarais pradeda gana stipriai mausti pilvo apacia, panasiai kaip pries mmm, nors joms dar anksti, tai gasdinuosi, kad tik anksciau laiko nenusirgciau ir vis lakstau pasitikrint..  doh.gif Dar nera taip buve. Krutine jautroka, bet ji man visada po ovuliacijos pajautreja, tai kazin ar cia pozymis  g.gif Tik ji kazkokia pilna si karta, lyg temptu ja.. Bet lb neramina tie pilvo apacios skausmeliai, ar yra kam taip buve, kai lauketesax.gif

Taip, man taip buvo, tik kazkur nuo 5 savaites iki kokios 12 smile.gif Mano nuomone jei tikrai laukiesi, tai nieko nuostabaus, juk organizme vyksta daug pokyciu, net jei plika akimi jie dar ir nepastebimi 4u.gif
Atsakyti
man su pirma nestuke.gif maude papilve irgi gan ilgokai nors ir zinojau jog esu nestuke.gif o dabar vel tas maudimas nepraeina g.gif
Atsakyti
labas merginos, pirmiausia prisistatysiu smile.gif su vyru vaikeli planuojam jau 1.5 metu, buvom vaisingumo klinikoj viskas gerai. nereguliarios menesines liepe gerti dupchastona. si menesi su vyru labai labai stipriai padirbejom ir labai tikiuosi iki naujuju pastoti dar siais metais. mm tikiuosi neateis 17 diena. nors O praejo dabar dar toliau stengiames. ar manot, kad dupchastonas kadangi slopina pms simptomus, gali slopinti ir nestumo?
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 05, 00:08)
labas merginos, pirmiausia prisistatysiu smile.gif su vyru vaikeli planuojam jau 1.5 metu, buvom vaisingumo klinikoj viskas gerai. nereguliarios menesines liepe gerti dupchastona. si menesi su vyru labai labai stipriai padirbejom ir labai tikiuosi iki naujuju pastoti dar siais metais. mm tikiuosi neateis 17 diena. nors O praejo dabar dar toliau stengiames. ar manot, kad dupchastonas kadangi slopina pms simptomus, gali slopinti ir nestumo?

O nuo kelintos ciklo dienos Jūs duphastona geriat?
Kokiu būdu O nustatot jeigu ciklas nereguliarus?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 04, 17:48)
Tai buvo ankstyvas persileidimas. O II rodo, nes Hcg koncentracija yra 10 miu/ml ar daugiau. jeigu blankesne antra juosta - tai siek tiek maziau nei 10, iki 5 kazkur. Man antra karta is eiles tas pats. Pastoju, mmm uzsilaiko savaite ir prasideda mmm. Gydytoja laiko tai normaliu reiskiniu iki 6 menesiu. Jeigu 6 pastojimai baigiasi taip pat - tada tirs. Bet siaip ar taip, reikia pasitikrinti prolaktina, nes jo turi buti labai mazai, kad pastoti ir isnesioti. 12 tu vienetu kazkokiu. O matuojant kita skale - ne daugiau 200, nors maksimali norma yra 550, jei neklistu.

Jeigu tas vyksta, reiskia yra priezastis. Siulau nelaukti tu 6 persileidimu, negaiskit laiko ir nesigadinkit sveikatos. Tyrimai ne karve kainuoja tikrai verta juos pasidaryti: issitirti hormonus ir del AFS. Kiekvienas persileidimas, net labai ankstyvas yra baisi zala moters organizmui.
Papildyta:
Dar griztatnt prie temos noreciau paklausti tu kurios jau pamate II. O pas jus nebuvo baisiu nuotaiku svyravimu pacioje pradzioje? Pas mane siaip PMS nebuna bet vakar pati savim stebejausi, uzsiputojau ant MB lygioje vietoje, visiskai neracionaliai reagavau, po 5 min jau zvengiau iki asaru irgi is nieko o miegot nuejau visiskoje neviltyje irgi del nieko g.gif
Puse nakties prasivarciau su skaudanciu skrandziu, uzmigau paryciais. Zodziu idomu butu suzinoti ar taip buna.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 05, 08:22)
Papildyta:
Dar griztatnt prie temos noreciau paklausti tu kurios jau pamate II. O pas jus nebuvo baisiu nuotaiku svyravimu pacioje pradzioje? Pas mane siaip PMS nebuna bet vakar pati savim stebejausi, uzsiputojau ant MB lygioje vietoje, visiskai neracionaliai reagavau, po 5 min jau zvengiau iki asaru irgi is nieko o miegot nuejau visiskoje neviltyje irgi del nieko  g.gif
Puse nakties prasivarciau su skaudanciu skrandziu, uzmigau paryciais. Zodziu idomu butu suzinoti ar taip buna.

Ech, su pirmu taip lengvai iš pirmo karto pastojau, kad dabar tiesiog keista, kodėl neįvyko implantacija (spėju, kad dėl to persileidau), o prasidėjo mmm? Aš spėju, kad tai man jau ne pirmas kartas... Taip, nuotaikų svyravimai šįkart buvo nerealūs. Verkiau dėl visko - pamačius kūdikius ypač... Ir skrandis keistai jautėsi, ir krūtinė išpampus buvo - net į liemenėles netilpo doh.gif
Kitą savaitę varau pas ginekologę, tikiuosi, dar šį mėnesį galėsiu bandyti pastoti natūraliai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalnuose: 05 spalio 2011 - 08:59