QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 04, 20:29)
Sveikutes,
ir as prisijungsiu prie jusu. Uzsiregistravau, nes baigesi kantrybe. Jau puse metu bandom bandom...ir vis nieko... Paskutines mmm buvo 09.04.. ciklas normalus 28 dienos. Labai retai buna 1 dienos paklaida. Siandien jau 5 diena kaip nera mmm... Simptomus kaip ir jauciu
tik ar tai nera jau mano isivaizduojami...o NT rodo neigiama (dariau diena, nes rytini praziopsojau).. jau kokia savaite naktimis pradejau keltis i wc, maudzia pilvo apacia, kartais skirtingus sonus, ir lb jautri krutine. Tiesa, dar - kiekviena karta pavalgius jauciu toki sleikstuli, lyg bloga butu, bet poto dingsta ir vel pradedu noreti valgyti.
Kaip manot, ar yra vilties kad jau?
ir as prisijungsiu prie jusu. Uzsiregistravau, nes baigesi kantrybe. Jau puse metu bandom bandom...ir vis nieko... Paskutines mmm buvo 09.04.. ciklas normalus 28 dienos. Labai retai buna 1 dienos paklaida. Siandien jau 5 diena kaip nera mmm... Simptomus kaip ir jauciu
Kaip manot, ar yra vilties kad jau?
Sveika
Na mano pozymiai kol kas beveik tokie patys kaip tavo, tik tiek, kad mano mmm turi buti uz dvieju dieneliu... ir Lb keista, nes jau nuo 8DPO dazniausiai vakarais pradeda gana stipriai mausti pilvo apacia, panasiai kaip pries mmm, nors joms dar anksti, tai gasdinuosi, kad tik anksciau laiko nenusirgciau ir vis lakstau pasitikrint..