Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(bob218 @ 2011 10 04, 12:09)
Jai skauda krutine iki mm likus daugiau nei desimt dienu, tai PMS ar galetu buti nestumas... Nes skauda jau trecia diena,lygtai padidejus.. Taip nebudavo man niekada.

Na man pvz visada krūtinę pradeda skaudėti iš karto nuo ovuliacijos dienos, dabar va susirgau mmm, tai net nepajaučiau skausmo krūtinės,nes pastojus skaudėjo 10 x labiau negalėjau normaliai ant pilvo gulėt, o dabar toks lengvas maudimas, tai man kaip ir nebūtų jo. Bet kada pradėjo stipriai skaudėti pastojus, nepamenu, bet aš irgi gan anksti pajaučiau simptomus nėštumo, savaitę iki mm kaip niekur
Atsakyti
kai ana menesi buvo menesines skaudejo man tik spenelius bet nestiprei.. Db negaleciau pasakyti kad labai stiprei, bet taip nera skaudeje dar..pirma ir antra diena tai negalejau guleti nei ant pilvo nei ant sono, o trecia diena truputi lengvesne.. Net nezinau ka galvoti..
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2011 10 04, 11:58)
4u.gif
mamytes, ar gali nestumo pozymiai atsirasti po 3-4 dienu nuo pastojimo?smile.gif  ir bloga darosi, ir viduriai kieteja, ir nenoriu pagalvot apie alu, kuri anksciau lb megdavau...  (vistik trecias nestumas butu, bet taip idomiai viskas, kad net, sakau, paklausinesiu cia... blush2.gif
butu gal truputi keista g.gif bet ka cia gali zinoti, gal but smile.gif 4u.gif gi kiekvienos nestumas skirtingas tai ir pozimiai gali buti skirtingi rolleyes.gif linkiu kad sitie butu tikri 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bob218 @ 2011 10 04, 12:18)
kai ana menesi buvo menesines skaudejo man tik spenelius bet nestiprei.. Db negaleciau pasakyti kad labai stiprei, bet taip nera skaudeje dar..pirma ir antra diena tai negalejau guleti nei ant pilvo nei ant sono, o trecia diena truputi lengvesne.. Net nezinau ka galvoti..
belieka mergyt laukti ir tiketis geriausio wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2011 10 04, 11:58)
4u.gif
mamytes, ar gali nestumo pozymiai atsirasti po 3-4 dienu nuo pastojimo?smile.gif  ir bloga darosi, ir viduriai kieteja, ir nenoriu pagalvot apie alu, kuri anksciau lb megdavau...   (vistik trecias nestumas butu, bet taip idomiai viskas, kad net, sakau, paklausinesiu cia... blush2.gif

Sveikutes.
Va man tas irgi idomu. Bijau prisisvaigti, bet jauciuosi tai labai nescia biggrin.gif ir beje beveik nuo O dienos. Pilva kaip eme mausti per O tai taip ir nenustojo, viduriai uzkieteje, isigijau "prostatos problemu" - naktimis keliuosi i tulika ko niekad nebuvo, praktiskai pastoviai ten noriu, papuliai skauda ir maloniai istine, ir jausmas toks, kad pilvas akmenu prikrautas, jauciuosi tokia.... sunki. Tik bijau prisisvaigti, nes tuo skaudziau buna mm sulaukt..
Iki mm dienos liko 5 dienos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 04 spalio 2011 - 12:38
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 04, 13:37)
Sveikutes.
Va man tas irgi idomu. Bijau prisisvaigti, bet jauciuosi tai labai nescia  biggrin.gif ir beje beveik nuo O dienos. Pilva kaip eme mausti per O tai taip ir nenustojo, viduriai uzkieteje, isigijau "prostatos problemu" - naktimis keliuosi i tulika ko niekad nebuvo, praktiskai pastoviai ten noriu, papuliai skauda ir maloniai istine, ir jausmas toks, kad pilvas akmenu prikrautas, jauciuosi tokia.... sunki. Tik bijau prisisvaigti, nes tuo skaudziau buna mm sulaukt..

Man tokiu metu jau NT rodė neryškų II, nes visi tokie požymiai buvo ir pradėjau įtarinėt, tad galit sugadint NT jeigu kantrybės trūksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 04, 13:45)
Man tokiu metu jau NT rodė neryškų II, nes visi tokie požymiai buvo ir pradėjau įtarinėt, tad galit sugadint NT jeigu kantrybės trūksta  4u.gif

Truksta, bet palauksiu iki ketvirtadienio, gal penktadienio. Labai baisu.... scare.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Ilgai skaičiau šį forumą ir panorau pasikonsultuoti.
Iki mm man dar savaitė laiko, jau kokių 10 dienų man būna labai silpna, greit pavargstu, dažnai lankausi tualete, užkietėjo viduriai, svyruoja nuotaikos. Penktadienį dariausi NT, parodė labai labai neryškų vaiduokliuką, po to pradėjo rudai tepti. Tepė taip šeštadienį ir sekmadienį, vakar nebuvo nieko, o šiandien tepa rudai ir daug gausiau nei buvo prieš tai. Ar čia normalu? Ar man jau pradėti nerinauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 04, 13:37)
Sveikutes.
Va man tas irgi idomu. Bijau prisisvaigti, bet jauciuosi tai labai nescia  biggrin.gif ir beje beveik nuo O dienos. Pilva kaip eme mausti per O tai taip ir nenustojo, viduriai uzkieteje, isigijau "prostatos problemu" - naktimis keliuosi i tulika ko niekad nebuvo, praktiskai pastoviai ten noriu, papuliai skauda ir maloniai istine, ir jausmas toks, kad pilvas akmenu prikrautas, jauciuosi tokia.... sunki. Tik bijau prisisvaigti, nes tuo skaudziau buna mm sulaukt..
man irgi iki mmm liko 5dienos thumbup.gif taip knietetu pasidaryti NT doh.gif bet dar atsilaikau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 10 04, 14:12)
Laba diena smile.gif

Ilgai skaičiau šį forumą ir panorau pasikonsultuoti.
Iki mm man dar savaitė laiko, jau kokių 10 dienų man būna labai silpna, greit pavargstu, dažnai lankausi tualete, užkietėjo viduriai, svyruoja nuotaikos. Penktadienį dariausi NT, parodė labai labai neryškų vaiduokliuką, po to pradėjo rudai tepti. Tepė taip šeštadienį ir sekmadienį, vakar nebuvo nieko, o šiandien tepa rudai ir daug gausiau nei buvo prieš tai. Ar čia normalu? Ar man jau pradėti nerinauti?  g.gif

Pasidaryk NT, pasižiūrėk ką rodo, jei paryškėjo, vadinasi yra nėštumas.. man tokie tepliojimai buvo persileidimo pradžia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 04 spalio 2011 - 13:23
QUOTE(neila444 @ 2011 10 04, 14:13)
man irgi iki mmm liko 5dienos thumbup.gif  taip knietetu pasidaryti NT doh.gif  bet dar atsilaikau lotuliukas.gif

O gerai, turiu kompanija thumbup.gif As gal penktadieni bandysiu, kad dar speciau pries savaitgali iki gines nusokuoti jeigu teigiamas.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 04, 14:16)
O gerai, turiu kompanija  thumbup.gif As gal penktadieni bandysiu, kad dar speciau pries savaitgali iki gines nusokuoti jeigu teigiamas.
as irgi zadejau penktadieni gadinti blush2.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 10 04, 14:15)
Pasidaryk NT, pasižiūrėk ką rodo, jei paryškėjo, vadinasi yra nėštumas.. man tokie tepliojimai buvo persileidimo pradžia..
sutinku tai gali buti implantacija arba gresiantis persileidimas unsure.gif as tavo vietoj verciau kazka daryciau, o ne lauksciau kad kazkas atsitiks... sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neila444 @ 2011 10 04, 13:27)
sutinku tai gali buti implantacija arba gresiantis persileidimas unsure.gif  as tavo vietoj verciau kazka daryciau,  o ne lauksciau kad kazkas atsitiks... sekmes 4u.gif

Ovuliacija man teoriškai turėjo būti prieš 10 dienų. Ar gali būti tokiu laikotarpiu persileidimas? Juk realiai NT net neštumo dar neturtėtų rodyti.
Aš nenoriu baimintis ir stresuot be reikalo, palauksiu iki rytojaus ir žiūrėsiu kaip reikalai kolstosi.
Atsakyti