Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Majaj @ 2011 10 04, 09:18)
Sėkmės pas gydytojus smile.gif tikiuosi, viskas bus gerai  mirksiukas.gif smagu, kad vyskite atostogu, aš irgi labai norėčiau, nes persileidimas sugadino atostogas Lietuvos pajūryje, bet kol kas pakentėsim, labai noriu, kad pavyktų iš pirmo ciklo  nestuke.gif

na menesi laiko karibuose pasedejus, butu geda peleda ne nestuke.gif gryzti blush2.gif na zinoma jei gydytoja siandien uzdegs zalia sviesa planavimui.... bigsmile.gif bet tikiuosi viskas bus liuks thumbup.gif O man persileidimas prasidejo ir kelios dienos pries kelione i Nida blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Norejau paklausti ar visos, kurios daretes nestumo testukus, testukas teigiama rezultata parode pagal aprasyma, po 3 min? Jei atsiranda vaiduoklis po 10 min, ka galvot? g.gif O nestumo pozymiu jokiu... Mano mmm turei buti spalio 5 - 6 d,
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 04, 09:53)
Sveikos. Norejau paklausti ar visos, kurios daretes nestumo testukus, testukas teigiama rezultata parode pagal aprasyma, po 3 min? Jei atsiranda vaiduoklis po 10 min, ka galvot?  g.gif  O nestumo pozymiu jokiu... Mano mmm turei buti spalio 5 - 6 d,

kad nepamenu, bet kai pastojus buvau ir dariausi NT tai per reikiama laika man isryskejo II bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 04, 09:53)
Sveikos. Norejau paklausti ar visos, kurios daretes nestumo testukus, testukas teigiama rezultata parode pagal aprasyma, po 3 min? Jei atsiranda vaiduoklis po 10 min, ka galvot?  g.gif  O nestumo pozymiu jokiu... Mano mmm turei buti spalio 5 - 6 d,

Labas, man labai ankstyvas nėštumas išryškėjo tikrai ne iš karto, po kelių min tik. Sakyčiau po 3 min. Po 10 min ta antra juostelė paryškėjo šiek tiek. Nusipirk Easy Cup puodelį ir tiksliai sužinosi, nes jis neapgauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 04, 10:14)
Labas, man labai ankstyvas nėštumas išryškėjo tikrai ne iš karto, po kelių min tik. Sakyčiau po 3 min. Po 10 min ta antra juostelė paryškėjo šiek tiek. Nusipirk Easy Cup puodelį ir tiksliai sužinosi, nes jis neapgauna smile.gif

O mane būtent jis šeštadienį apgavo, nes ryte parodė aiškų teigiamą per kelias minutes, o vakare prasidėjo l.gausios mmm doh.gif
Prieš tai darydavausi kitus testukus, tai tik eurovaistinės pigiausiomis juostelėmis buvau nusivylusi, o visi kiti rodė tiesą. Taigi, gavosi, kad easy cup irgi nėra patikimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 04, 10:37)
O mane būtent jis šeštadienį apgavo, nes ryte parodė aiškų teigiamą per kelias minutes, o vakare prasidėjo l.gausios mmm  doh.gif
Prieš tai darydavausi kitus testukus, tai tik eurovaistinės pigiausiomis juostelėmis buvau nusivylusi, o visi kiti rodė tiesą. Taigi, gavosi, kad easy cup irgi nėra patikimas  g.gif

Tai visada yra klaidos tikimybė, bet manau procentaliai šitas vienas tiksliausių smile.gif Turbūt Jūs pirma, iš kurios girdžiu, kad netiesą parodė.
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 04, 10:37)
O mane būtent jis šeštadienį apgavo, nes ryte parodė aiškų teigiamą per kelias minutes, o vakare prasidėjo l.gausios mmm  doh.gif
Prieš tai darydavausi kitus testukus, tai tik eurovaistinės pigiausiomis juostelėmis buvau nusivylusi, o visi kiti rodė tiesą. Taigi, gavosi, kad easy cup irgi nėra patikimas  g.gif

Bet gal jis parode tiesa, tik daug moteru buna labai anksti persileidzia net nezinodamos, kad pastojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 04, 08:29)
Pagal požymius panašu, kad jau esi  nestuke.gif
Man būtent įtarimą, kad visgi nepavyko, sukėlė tai, kad išskyrų baltų gausių bekvapių nėra, nes per pirmą  nėštumą jų tikrai buvo - ir taip per visą  nestuke.gif
ou mergyt butu labai gerai wub.gif na matysim laikas parodys esu nestuke.gif ar ne schmoll.gif visoms jums dydziausios sekmes linkiu!!!!user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif senai buvau cia yejus,visai bandau negalvoti apie nestuma,aisku tai nelabai pavyksta,nes jau kitaip neina sad.gif bandau neliudeti bet tiek ir teneliudziu... jau uzsiregistravom su vyru pas daktaru ziema,pasitikrinti... :(nes uzsieni gyvenam tai tik tada grysim. Kadir sy menesi stai iki mm liko daugiau kaip desimt dienu,o krutine skauda jau trecia diena,dega tiesiog,sunki tokia.. ir vel prisigalvoji :(ir vel taspats bus I sad.gif
Atsakyti

4u.gif
mamytes, ar gali nestumo pozymiai atsirasti po 3-4 dienu nuo pastojimo?smile.gif ir bloga darosi, ir viduriai kieteja, ir nenoriu pagalvot apie alu, kuri anksciau lb megdavau... (vistik trecias nestumas butu, bet taip idomiai viskas, kad net, sakau, paklausinesiu cia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2011 10 04, 11:58)
4u.gif
mamytes, ar gali nestumo pozymiai atsirasti po 3-4 dienu nuo pastojimo?smile.gif  ir bloga darosi, ir viduriai kieteja, ir nenoriu pagalvot apie alu, kuri anksciau lb megdavau...  (vistik trecias nestumas butu, bet taip idomiai viskas, kad net, sakau, paklausinesiu cia... blush2.gif

visko gali buti bigsmile.gif gi vienos vos ne po paros jaucia kad nestuke.gif o kita isvis nieko nejaucia isskyrus didejanti pilva ir dingusias mmm mirksiukas.gif linkiu, kad butu tikri tie pozymiai bigsmile.gif
Atsakyti
Jai skauda krutine iki mm likus daugiau nei desimt dienu, tai PMS ar galetu buti nestumas... Nes skauda jau trecia diena,lygtai padidejus.. Taip nebudavo man niekada.
Atsakyti