Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Chibiyutsa @ 2011 10 05, 19:18)
Labas mergaites,

Labai reikia jusu patarimo. Pirmaji nt pasidariau penktad - neryski antra juosta. Kita - sekmad - ryskesne. bet abiem kartais antroji islysdavo tik po geru 10 min. Testai rapipreg. Vakar evitest ir rapipreg II islindo iskart. antroji blankoka, bet aiski. Vakare pradejo tepliot rudai. nedaug. Siandien pasidariau du nt, kazkokius is eurovaistines, jie rodo vos iziurima antra juosta, kuri islenda irgi tik po kurio laiko. mmm turetu buti ryt. labai ju nelaukiu. Ar siandienos nt rodo, kad leliukas pabego?

Nereikia iš karto panikuoti 4u.gif Jeigu teplioja mažai ir mmm neateis, tai gali būti implantacinis, jeigu mmm ateis bus pabėgęs labai ankstyvas (dažnas dalykas visgi). Kada tau mm diena?
Papildyta:
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 06, 08:02)
labas rytas  mirksiukas.gif

Mergaites ar yra kam melaves EasyCup nestumo testas?  blush2.gif

Man nemelavo, dariausi 5 dienos iki mm.
Atsakyti
Labas rytas,

Apie easy cup esu girdėjusi, kad jis tiksliausias iš visų.
Šiandien mano mm diena... o jų nėra. Bet manau, ateis verysad.gif
Nes dariau priesš 4d. testuką (bet ne easy cup), tai I
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 06 spalio 2011 - 09:28
As siandien, t.y 4 D iki mm pridaviau krauja, nes NT sios dienos neigiamas. Neturiu kantrybes o planu savaitgaliui turiu, kuriu atsisakyciau jeigu buciau nestuke.gif. Tai apie 12 val.bus atsakymas. Visvien jau kazka turetu parodyt jeigu ciklas sekmingas.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 06, 09:42)
As siandien, t.y 4 D iki mm pridaviau krauja, nes NT sios dienos neigiamas. Neturiu kantrybes o planu savaitgaliui turiu, kuriu atsisakyciau jeigu buciau  nestuke.gif. Tai apie 12 val.bus atsakymas. Visvien jau kazka turetu parodyt jeigu ciklas sekmingas.

Sveika,
Būtinai pranesšk atsakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 06, 10:42)
As siandien, t.y 4 D iki mm pridaviau krauja, nes NT sios dienos neigiamas. Neturiu kantrybes o planu savaitgaliui turiu, kuriu atsisakyciau jeigu buciau  nestuke.gif. Tai apie 12 val.bus atsakymas. Visvien jau kazka turetu parodyt jeigu ciklas sekmingas.
butinai pranesk, labai laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neila444 @ 2011 10 06, 11:55)
butinai pranesk, labai laukiam wub.gif

Deja deja... Atsakymas neigiamas. Esu visiskai nenescia verysad.gif Paguodos prizas - sporto klubas, butelis gero vyno, daug sexo pries mm ir savaitgalinis apsipirkimas Lenkijoj. Labai gaila sikart... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2011 10 06, 10:27)
Labas rytas,

Apie easy cup esu girdėjusi, kad jis tiksliausias iš visų.
Šiandien mano mm diena... o jų nėra. Bet manau, ateis  verysad.gif
Nes dariau priesš 4d. testuką (bet ne easy cup), tai I

Bet tai gal buvo ankstu dar kad ką parodytų prieš 4d g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 06, 11:00)
Deja deja... Atsakymas neigiamas. Esu visiskai nenescia  verysad.gif Paguodos prizas - sporto klubas, butelis gero vyno, daug sexo pries mm ir savaitgalinis apsipirkimas Lenkijoj. Labai gaila sikart... cry.gif

Na nenusimink, gal kitą mėn pavyks smile.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi vis tikiuosi, laukiu, bandau suprasti savo kūną, tai prisigalvoju...
O dabar kažkaip atsipalaidavau ir nebejaučiu jokių požymių viskas man gerai. Kaip bus taip. Nelemtosios tikriausiai ateis ir vėl bandysim nuo pradžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 06, 12:05)

Skaicius HCG <1. Tikrai butu didesnis
Papildyta:
QUOTE(username @ 2011 10 06, 12:05)
Na nenusimink, gal kitą mėn pavyks smile.gif  drinks_cheers.gif
Aš irgi vis tikiuosi, laukiu, bandau suprasti savo kūną, tai prisigalvoju...
O dabar kažkaip atsipalaidavau ir nebejaučiu jokių požymių viskas man gerai. Kaip bus taip. Nelemtosios tikriausiai ateis ir vėl bandysim nuo pradžių  mirksiukas.gif

thumbup.gif teisingas poziuris. As irgi taip ziuriu. Tau dar visaip cia gali gautis mirksiukas.gif o as nusiteikiu sekanciam sekmingesniam ciklui.
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 06, 11:05)

Būtų gerai, kad būtų tiesa 4u.gif Bet nieko per daug ir nejaučiu, tik krečia šaltis šiandien kažko (negalėjau peršalti g.gif ) . Krūtinė skaudi ir laabai ištinus (bet prieš mm ją irgi skauda) .. Tai pkad dar teks palaukti. Negadinsiu daugiau testukų anksti. Jei vėluos keletą dienų tada gal susirūpinsiu, o dabar belieka laukti. Na, jei esam sveiki , tai turėjom užtaikyti, nes darėm ND išsijuosę thumbup.gif O rezultatų kolkas nėra. Vis skaitinėju, kaip kitoms buvo, kokie požymiai.. O man jokių (nors mano mama sakė, kad jai irgi jokių nebuvo) ... Tai dar vilties turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 06, 10:42)
gaila mamyt verysad.gif kelintas ciklas nesekmingas jau? unsure.gif na tikekim kad kitas bus vaisingas nestuke.gif o kas daugiau belieka mums.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neila444 @ 2011 10 06, 12:09)
gaila mamyt verysad.gif  kelintas ciklas nesekmingas jau? unsure.gif  na tikekim kad kitas bus vaisingas nestuke.gif  o kas daugiau belieka mums.. ax.gif  4u.gif

Nebeskaiciuoju jau tu ciklu, su pertraukom 3 metus bandom. Vis budavo pastoji ir pabega, dabar priezasti issiaiskinom, daug tikimes, bet pastot ne taip paprasta. Aktyviai dirbam 3 ciklus jau po priezasties nustatymo ir gydymo pradzios. Ne tiek ir daug atrodo, bet mano biolaikrodis neleidzia ilgiau delsti, tai kiekvienas menuo atrodo prilygsta metams...
Papildyta:
QUOTE(username @ 2011 10 06, 12:09)
Būtų gerai, kad būtų tiesa 4u.gif  Bet nieko per daug ir nejaučiu, tik krečia šaltis šiandien kažko (negalėjau peršalti  g.gif ) . Krūtinė skaudi ir laabai ištinus (bet prieš mm ją irgi skauda) .. Tai pkad dar teks palaukti. Negadinsiu daugiau testukų anksti. Jei vėluos keletą dienų tada gal susirūpinsiu, o dabar belieka laukti. Na, jei esam sveiki , tai turėjom užtaikyti, nes darėm ND išsijuosę  thumbup.gif  O rezultatų kolkas nėra. Vis skaitinėju, kaip kitoms buvo, kokie požymiai.. O man jokių (nors mano mama sakė, kad jai irgi jokių nebuvo) ...  Tai dar vilties turiu  4u.gif

Mane taip vakar krete, susisukus i 3 kaldras vakarojau ant sofos su karsta arbata. Del pozymiu nebuvimo tai nereiketu jaudintis, su pirmu pas mane jokiu visiskai pozymiu nebuvo. Dingo mm, papuliai biski paaugo ir judesius jau veliau jutau. Na ir pilvas aisq uzaugo biggrin.gif . Bet daugiau tai visiskai nieko nejauciau. Visus 9 menesius.
Atsakyti