QUOTE(jupe @ 2011 10 06, 13:27)
tai jei tu netiki mes patikesim

ir uz tave pasidziaugsim

sveikinimai

o kelintas cia tavo ciklas? kai stengetes?
va man skaitant tavo laiska upas kyla

, nes man 18 c.d ir man krutine neskauda bet tokia lyg is vidaus karsta, nestipriai bet juk anksti dar

jau 2 dienas, kaip as joje siluma jauciu

su vyru labai stengemes si cikla, tai labai daug vilciu dedu,jau 4 nestumo testus pasiruosiau

man tai butu 15 ciklas. O 15 mums su vyru labai ipatingas skaicius

o beto jau ir kaip i

daug tai rezultatu verkiant norisi

ko as nedariau net leliukui laiska rasiau i vokeli uzklijavau

ech
Ačiū
Čia būtų mano 4tas nėštumas

Dabar jau buvo trečias ciklas kai bandėm. Su pirmais iškart pastojau, o va dabar jau galvojau kažkas nutiko. Tik sakau, geriausiai prisimenu pojūčius su paskutiniu, tai jau net testą pirkau tam, kad tik galutinai įsitikinčiau, kad nėščia. Nes ir papai kaito ir skonis pakito. Su pirma pamenu 10 dienų vėlavo mmm, tai jau pykino kaip reikiant. Su vidurine irgi prisimenu, kad dariausi testą, nes balius nusimatė, nežinojau ar galiu vartot alkoholį. Pasidariau, buvo teigiamas, bet dar buvo likę dienų iki mmm ir nieko nejaučiau.
Del papų, tai taip, bent jau man tai jautėsi kažkoks deginimias, pabrinkimas ir kuo toliau tuo baisiau, negalėjau nieko aptempto apsirengt, nes skaudėjo. Praėjo tik apie 3čią mėn.
Na dar lauksiu keletą dienų, vis gi nedžiūgausiu, nes norėtųsi kažkokios reakcijos ir iš organizmo, ne tik plikai į testuką žiūrint žinot