Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Majaj @ 2011 10 06, 09:59)
Nereikia iš karto panikuoti  4u.gif Jeigu teplioja mažai ir mmm neateis, tai gali būti implantacinis, jeigu mmm ateis bus pabėgęs labai ankstyvas (dažnas dalykas visgi). Kada tau mm diena?
Papildyta:
Man nemelavo, dariausi 5 dienos iki mm.

Tikekimes, kad ir man jis nemelavo...
Beje, o kokio ryskumo jums antra juostele buvo likus 5 dienoms iki mmm? blush2.gif Nes as pamaciau tik vaiduokli, na jis plika akim gerai matomas, bet tikrai dar neryskus. Iki mmm man liko 2 dienos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare1987: 06 spalio 2011 - 11:32
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 06, 12:00)
Deja deja... Atsakymas neigiamas. Esu visiskai nenescia  verysad.gif Paguodos prizas - sporto klubas, butelis gero vyno, daug sexo pries mm ir savaitgalinis apsipirkimas Lenkijoj. Labai gaila sikart... cry.gif

4u.gif sėkmės kitą ciklą

username, dar laikom kumščius už tave friends.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2011 10 06, 12:09)
Būtų gerai, kad būtų tiesa 4u.gif  Bet nieko per daug ir nejaučiu, tik krečia šaltis šiandien kažko (negalėjau peršalti  g.gif ) . Krūtinė skaudi ir laabai ištinus (bet prieš mm ją irgi skauda) .. Tai pkad dar teks palaukti. Negadinsiu daugiau testukų anksti. Jei vėluos keletą dienų tada gal susirūpinsiu, o dabar belieka laukti. Na, jei esam sveiki , tai turėjom užtaikyti, nes darėm ND išsijuosę  thumbup.gif  O rezultatų kolkas nėra. Vis skaitinėju, kaip kitoms buvo, kokie požymiai.. O man jokių (nors mano mama sakė, kad jai irgi jokių nebuvo) ...  Tai dar vilties turiu  4u.gif

O kada nelauki tų nelemtųjų dienų ax.gif Ar aš jau pražioplinau, kai sakei blush2.gif
Atsakyti
Man jau trečias testas rodo antrą juostelę, pirmų dviejų išryškėjo po 10 min, nors ant testo rašo, kad po 5 min jau nebegalima tikėt rezultatais, paskutiniame išryškėjo po 3 - 4 min. Vis tiek negaliu patikėt, kad nėščia, nes absoliučiai jokių požymių nėra, nei papai jautrūs, nei dar kas. Su paskutiniu jau iki mmm dienos papai degė. O mano mmm diena buvo vakar arba šiandien, dėl to dar negaliu tikrai sakyt, kad vėluoja. Toks jausmas, kad testai nevykę, tikrai neturiu jausmo, kad nėščia, negaliu patikėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 06, 14:09)
Man jau trečias testas rodo antrą juostelę, pirmų dviejų išryškėjo po 10 min, nors ant testo rašo, kad po 5 min jau nebegalima tikėt rezultatais, paskutiniame išryškėjo po 3 - 4 min. Vis tiek negaliu patikėt, kad nėščia, nes absoliučiai jokių požymių nėra, nei papai jautrūs, nei dar kas. Su paskutiniu jau iki mmm dienos papai degė. O mano mmm diena buvo vakar arba šiandien, dėl to dar negaliu tikrai sakyt, kad vėluoja. Toks jausmas, kad testai nevykę, tikrai neturiu jausmo, kad nėščia, negaliu patikėt  doh.gif

tai jei tu netiki mes patikesim 4u.gif ir uz tave pasidziaugsim bigsmile.gif smile.gif sveikinimai 4u.gif nestuke.gif o kelintas cia tavo ciklas? kai stengetes? g.gif

va man skaitant tavo laiska upas kyla biggrin.gif , nes man 18 c.d ir man krutine neskauda bet tokia lyg is vidaus karsta, nestipriai bet juk anksti dar g.gif jau 2 dienas, kaip as joje siluma jauciu biggrin.gif su vyru labai stengemes si cikla, tai labai daug vilciu dedu,jau 4 nestumo testus pasiruosiau smile.gif ax.gif man tai butu 15 ciklas. O 15 mums su vyru labai ipatingas skaicius smile.gif o beto jau ir kaip i ax.gif daug tai rezultatu verkiant norisi smile.gif
ko as nedariau net leliukui laiska rasiau i vokeli uzklijavau smile.gif ech smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 06, 13:09)
Man jau trečias testas rodo antrą juostelę, pirmų dviejų išryškėjo po 10 min, nors ant testo rašo, kad po 5 min jau nebegalima tikėt rezultatais, paskutiniame išryškėjo po 3 - 4 min. Vis tiek negaliu patikėt, kad nėščia, nes absoliučiai jokių požymių nėra, nei papai jautrūs, nei dar kas. Su paskutiniu jau iki mmm dienos papai degė. O mano mmm diena buvo vakar arba šiandien, dėl to dar negaliu tikrai sakyt, kad vėluoja. Toks jausmas, kad testai nevykę, tikrai neturiu jausmo, kad nėščia, negaliu patikėt  doh.gif

Na tu netiki, o mes jau va pradedam tikėt, kad tu nestuke.gif Tylūs sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juk testukai nemeluoja, o dar tiek nemažai jų parodė, kad nestuke.gif
Lauksim tavęs birželinukų namučiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipiriuke30: 06 spalio 2011 - 12:31
QUOTE(Kaira @ 2011 10 06, 13:09)

39% pastojusiu nejaucia jokiu pozymiu, kai tuo tarpu pykina tik 19%. AS tai patikekit kiek tu pozymiu turejau ir se tau boba lotuliukas.gif Buvau sventai itikejus.
Tai jau ketvirtasis beldziasi kaip suprantu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 06, 13:32)
39% pastojusiu nejaucia jokiu pozymiu, kai tuo tarpu pykina tik 19%. AS tai patikekit kiek tu pozymiu turejau ir se tau boba  lotuliukas.gif Buvau sventai itikejus.

doh.gif Aš irgi paskutinį kartą buvau šventai įsitikinusi... blush2.gif bet irgi bobas gavau lotuliukas.gif
Sėkmės ir tau kitą ciklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 06, 13:27)
tai jei tu netiki mes patikesim 4u.gif  ir uz tave pasidziaugsim  bigsmile.gif  smile.gif sveikinimai  4u.gif  nestuke.gif  o kelintas cia tavo ciklas? kai stengetes? g.gif

va man skaitant tavo laiska upas kyla biggrin.gif , nes man 18 c.d ir man krutine neskauda bet tokia lyg is vidaus karsta, nestipriai bet juk anksti dar g.gif  jau 2 dienas, kaip as joje siluma jauciu  biggrin.gif  su vyru labai stengemes si cikla, tai labai daug vilciu dedu,jau 4 nestumo testus pasiruosiau smile.gif  ax.gif  man tai butu 15 ciklas. O 15 mums su vyru labai ipatingas skaicius smile.gif o beto jau ir  kaip i ax.gif  daug tai rezultatu verkiant norisi smile.gif
ko as nedariau net leliukui laiska rasiau i vokeli uzklijavau smile.gif ech smile.gif

Ačiū 4u.gif
Čia būtų mano 4tas nėštumas smile.gif Dabar jau buvo trečias ciklas kai bandėm. Su pirmais iškart pastojau, o va dabar jau galvojau kažkas nutiko. Tik sakau, geriausiai prisimenu pojūčius su paskutiniu, tai jau net testą pirkau tam, kad tik galutinai įsitikinčiau, kad nėščia. Nes ir papai kaito ir skonis pakito. Su pirma pamenu 10 dienų vėlavo mmm, tai jau pykino kaip reikiant. Su vidurine irgi prisimenu, kad dariausi testą, nes balius nusimatė, nežinojau ar galiu vartot alkoholį. Pasidariau, buvo teigiamas, bet dar buvo likę dienų iki mmm ir nieko nejaučiau.
Del papų, tai taip, bent jau man tai jautėsi kažkoks deginimias, pabrinkimas ir kuo toliau tuo baisiau, negalėjau nieko aptempto apsirengt, nes skaudėjo. Praėjo tik apie 3čią mėn.
Na dar lauksiu keletą dienų, vis gi nedžiūgausiu, nes norėtųsi kažkokios reakcijos ir iš organizmo, ne tik plikai į testuką žiūrint žinot smile.gif
Atsakyti
ateinu kaip kokia pirmokė paklausti, gal kas turi kokios patirties - vienžo, nesisaugojom pirmą dieną po mmm - galvojau, gi dar niekas negali būti subrendė, nei kiaušialąstė, nei gleivinė. Praėjo pora sav, gal 10 dienų ir pastebėjau, kad speneliais pasidarė labai jautrūs blink.gif šiaip mano ciklas dažniausiai 34-38 dienos, tačiau yra buvę ir 28 dienos. Abu pirmus kartus jautrūs speneliai buvo pirmasis nėštumo požymis, tačiau jie jautrūs buvo jau prie mėnesinių. O čia??? pasidariau prieš savaitę nėštumo testą, bet jis rodė I, nes, aišku, per anksti dar testams. Šeštadienį, matyt, darysisuo hcg, nors man visa tai kaip sapnas - gi tokiam ilgam cikle tikrai negalėjau pastoti, juo labiau - jausti pastojimą taip anksti. Bet tas spenelių jautrumas neduoda ramybės - akurat kaip tuos kartus kai nestuke.gif blink.gif

Man įdomu, ar kas turit tokios patirties, kai pasimylėjus iškart po mmm - pastojama? Kas čia tokiu atveju gali būti? nuo praėjusio ciklo likęs folikulas ar anksti subrendęs??? nebesuprantu, turėjau šansą pastot ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 06, 12:29)
Tikekimes, kad ir man jis nemelavo...
Beje, o kokio ryskumo jums antra juostele buvo likus 5 dienoms iki mmm?  blush2.gif Nes as pamaciau tik vaiduokli, na jis plika akim gerai matomas, bet tikrai dar neryskus. Iki mmm man liko 2 dienos  unsure.gif

Labai neryškus buvo, viena šoninė linija brūkšnelio matėsi šiek tiek ryškiau, kitos beveik nesimatė. Ir paskui kas pora dienų kartojau pigius testus, tai viskas ok buvo. Ryškėjo juostelė po biški, lėtai. Ir net mm dieną ji nebuvo labai ryški. Taigi visoms labia individualiai ryškėja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(InRed @ 2011 10 06, 14:38)
ateinu kaip kokia pirmokė paklausti, gal kas turi kokios patirties - vienžo, nesisaugojom pirmą dieną po mmm - galvojau, gi dar niekas negali būti subrendė, nei kiaušialąstė, nei gleivinė. Praėjo pora sav, gal 10 dienų ir pastebėjau, kad speneliais pasidarė labai jautrūs blink.gif šiaip mano ciklas dažniausiai 34-38 dienos, tačiau yra buvę ir 28 dienos. Abu pirmus kartus jautrūs speneliai buvo pirmasis nėštumo požymis, tačiau jie jautrūs buvo jau prie mėnesinių. O čia??? pasidariau prieš savaitę nėštumo testą, bet jis rodė I, nes, aišku, per anksti dar testams. Šeštadienį, matyt, darysisuo hcg, nors man visa tai kaip sapnas - gi tokiam ilgam cikle tikrai negalėjau pastoti, juo labiau - jausti pastojimą taip anksti. Bet tas spenelių jautrumas neduoda ramybės - akurat kaip tuos kartus kai  nestuke.gif  blink.gif

Man įdomu, ar kas turit tokios patirties, kai pasimylėjus iškart po mmm - pastojama? Kas čia tokiu atveju gali būti? nuo praėjusio ciklo likęs folikulas ar anksti subrendęs??? nebesuprantu, turėjau šansą pastot ar ne? g.gif

Labai mažas procentas moterų pastoja iš kart po mmm ar prieš mmm, tikimybė maža, patarčiau nesinervuoti, sužinosite po kelių savaičių tiklsiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 06 spalio 2011 - 13:51
QUOTE(Majaj @ 2011 10 06, 07:59)
Nereikia iš karto panikuoti  4u.gif Jeigu teplioja mažai ir mmm neateis, tai gali būti implantacinis, jeigu mmm ateis bus pabėgęs labai ankstyvas (dažnas dalykas visgi). Kada tau mm diena?
Papildyta:
Man nemelavo, dariausi 5 dienos iki mm.

Didzioji mmm diena siandien smile.gif yra tamsiai rudu siuleliu ir lyg vienas mazas kresuliukas toks. daugiau nieko. Pilva apacioje kartais pamaudzia. Pasidariau siandien after 10 nt, antra juostele jau tokia nabagele, kad baisu. pagal mano logika, ji visgi rysketi turetu... turiu bloga nuojauta, kad viski lelyte apsigalvojo... Nors guodziu save, kad gal cia testai ne vienodai rodo....
Atsakyti