Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 10, 15:59)
Skaiciau, kad pradejus jo mesti nebegalima.. Greiciau tarkis su gydytoja.

Tikrai ne, cia jau gydytoja nustato kiek ir kuri laika ji reikia, ir ar isvis reikia, vartoti. Ir daznai gydytojai liepia ji pagerti nestumo pradzioje, ypac toms, kurioms truksta to hormono, kad zirniukas tvirciau isikabintu ir nesugalvotu pabegt mirksiukas.gif O jei jau ji vartoji, tai nereiskia, kad nebegali nutraukti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukass @ 2011 10 10, 16:14)
Sveikutes,
Norejau ir as prie jusu prisijungti, siandien ar rytoj turetu buti mmm, bet kadangi kaip niekad skaudena krutis ir jos patine, nutariau testa ismegint, papirkau Clearblue plus, neiskentus nuejau i parduotuves tualeta  blush2.gif niu ir pamaciau grazu + bet parsinesiau namo,buvo neberyskus, o dar po kurio laiko is vis pradingo  blink.gif  kazin ar cia normalu? Per pirma nestuma juosteles pirkau tai tos II taip ir liko...

Ko gero, jau galima tyliai tyliai sveikinti 4u.gif Tik man keista del tu NT, man niekad nera taip buve, visus kiek dariausi iki siol rodo ta pati rezultata kaip ir po keliu minuciu g.gif Gal cia koks testukas keistesnis pasitaike smile.gif
Atsakyti
Na va, pasidariau testuka ir pamaciau rysku viena I. Taip, kad laukiu toliau nelabuju mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 10 10, 19:51)
Na va, pasidariau testuka ir pamaciau rysku viena I. Taip, kad laukiu toliau nelabuju mmm  verysad.gif

Gal dar anksti, kad testukas ka nors rodytu, dar nenusimink 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės :4
Turiu klausimėlį ax.gif duphastonas cia vitaminai ar vaistai, kuriuos nusipirksi tik su receptu? jeigu jis padeda žirniukui prisitvirtinti tai gal galima profilaktiškai pagert koki mėnesį? ir dar dėl hormonų? ar tik būtinai su gines pagalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte... @ 2011 10 10, 20:33)
Sveikutės  :4
Turiu klausimėlį  ax.gif  duphastonas cia vitaminai ar vaistai, kuriuos nusipirksi tik su receptu? jeigu jis padeda žirniukui prisitvirtinti tai gal galima profilaktiškai pagert koki mėnesį? ir dar dėl hormonų? ar tik būtinai su gines pagalba? g.gif

Savavaliskai gerti duphastono tikrai negalima, tai ne vitaminai, o vaistai - hormonai. Pirma reiktu issiaiskinti, ar jums jo truksta, bet jei jauciates gerai ir nestumas stabilus, jo gerti tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
chiole, Egliukass, sveikinu pamačius II wub.gif

username 4u.gif laikykis

QUOTE(Kaira @ 2011 10 10, 16:05)
<...>Tai dabar nebeusuprantu ar ginė čia vėpla ar čia anoji buvo per protinga, kad 4 sav matė nėštumą  g.gif

Kiek žinau, tai nelabai ir rekomenduotina anksti ultragarsus daryti dėl persileidimo tikimybės. kažin, kiek tame tiesos g.gif

QUOTE(baba1 @ 2011 10 10, 18:04)
vis pas jus paskaitau-smagu, idomu, bet linkiu jums pasiekti sia pakopa, kai taip saves nekankini...geriau uz tuos pinigus save palepinsiu,pas kosmetike, kirpeja ir t.t.

Pritariu tau dėl savęs žudimo, tačiau neįsivaizduoju, kaip galima apie tai negalvoti? Matyt, dar per trumpai vargstam, kad pasiduočiau ir palikčiau viską likimui blink.gif

QUOTE(rolali @ 2011 10 10, 18:51)
Na va, pasidariau testuka ir pamaciau rysku viena I. Taip, kad laukiu toliau nelabuju mmm  verysad.gif

Tikėkimės, neateis ax.gif Pasidaryk rytinį testuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 10, 22:29)
o kada mazdaug jau pradejei jausti Nestumo pozymius? man iki MM liko 6d. bet krutine tai tokia kokia ir buvo nei skauda nei ka, na tik kiausides padilgcioja taip nestipriai

Pries kokias 6 dienas krutine pradejo mausti, nors pries mmm man ji nemausdavo jau senokai. O kiausides tai irgi vis lyg pamaudzia visa ta laika,labai noriu miego ir istisai pavargusi. Tiesa kai dukros laukiausi tai dar anksciau jauciau.
Papildyta:

Papildyta:
Ko gero, jau galima tyliai tyliai sveikinti 4u.gif Tik man keista del tu NT, man niekad nera taip buve, visus kiek dariausi iki siol rodo ta pati rezultata kaip ir po keliu minuciu g.gif Gal cia koks testukas keistesnis pasitaike smile.gif
[/quote]

Jauciu, kad cia testas `pagerintas` bus pasitaikes, pirmasyk toki matau, ale ne, sugalvojau mandresni, o ne juosteles kaip pries tai, maniau gal geresnis bus doh.gif jei ir antras taip grybaus nuleksiu paprasta nusipirksiu ir bus tvarka biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as aktyviai jungiuos prie planuokliu smile.gif
man dabar 9 DPO ir nuo 5DPO maudena traukia pilvo apacia taip kaip prie mmm,krutine labai jautri. Nnz ka cia ir galvoti. Siaip tai matuoju ar BT, tai tomis dienomis ir temp pakilus iki 37 - 37,1. Nors pries tai buvo 36,8. Isskyru jokiu kraujingu kolkas nepastebejau.
Ar gali buti implantacija? Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Smilga83 @ 2011 10 11, 02:52)
Na ir as aktyviai jungiuos prie planuokliu smile.gif
man dabar 9 DPO ir nuo 5DPO maudena traukia pilvo apacia taip kaip prie mmm,krutine labai jautri. Nnz ka cia ir galvoti. Siaip tai matuoju ar BT, tai tomis dienomis ir temp pakilus iki 37 - 37,1. Nors pries tai buvo 36,8. Isskyru jokiu kraujingu kolkas nepastebejau.
Ar gali buti implantacija? Ka manot?

As asmeniskai nepastebejau jokios implantacijos per savo pirma nestuma, ir per menesiniu laika nei lasiuko nebuvo... Ir dabar testas rode teigiama, bet nieko nebuvo... Manau cia kaip kam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukass @ 2011 10 10, 19:52)
As asmeniskai nepastebejau jokios implantacijos per savo pirma nestuma, ir per menesiniu laika nei lasiuko nebuvo... Ir dabar testas rode teigiama, bet nieko nebuvo... Manau cia kaip kam  4u.gif

Nu as kazkaip irgi galvoju kad nelabai turetu jaustis,bet tas maudimas toks kaip pries mmm, o ovuliacija tikrai buvo, nes temperatura rodo. Niu ziuresim kaip ir kas cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakee @ 2011 10 10, 16:43)
Pagal skaiciuokle rodo jog  nestuke.gif  jau septyniu savaiciu, tai kogero taip anksti dar nemato  4u.gif

nu čia matai, internetinės skaičiuoklės dar ne viskas.. jei o buvo vėliau, jei ciklas ilgas ir pan., tai internetinių skaičiuoklių paklaida oi gali būti..
Atsakyti

Pritariu tau dėl savęs žudimo, tačiau neįsivaizduoju, kaip galima apie tai negalvoti? Matyt, dar per trumpai vargstam, kad pasiduočiau ir palikčiau viską likimui blink.gif
Tikėkimės, neateis ax.gif Pasidaryk rytinį testuką ax.gif
[/quote]

sveikute TUATRA, nu matai negalvot tai ir man neisejo iki sio menesio, nes vis sekiau O ir taikiau ant tu dienu ND, o si menesi ir OT nauju pirkau, tik va laukiau O tik apie 17-19CD, o ji man iskrete poksta ivyko 14CD., ND tik 10CD daryti, tai nieko ir nesitikiu si menesi, tai va ir galiu negalvot kaip kiekviena cikla, ar jau pykina, ar jau galva svaigsta ir pan., todel sakau, kad nuostabu, kai gali atsipalaiduoti nuo to laukimo. tai nereiskia, kad leliaus nenoriu, bet ta minciu laisve tikra palaima.
Atsakyti