Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(baba1 @ 2011 10 10, 19:04)
sveikutes, sveikinu visas su vaiduokliukais,o man sis menesis tai tikrai patinka, kadangi O ivyko taip anksti ir su ND nespejom, del vyro darbu ir mano nusalimo, tai dabar rami kaip grikis, nereikia ieskot netikru pojuciu, skaiciuot dieno po O, tik labai ramiai laukiu mmm dienos spalio 23d., ir megaujuosi meile, net saldu...toks geras jausmas, jauciu tikra gyvenima, o ne laukima. nusprendziau, kad dar kita cikla pabaigsiu OT ir ju daugiau nebepirksiu, nes labai brangus.paliksiu viska laiko tekmei ir megausiesiu gyvenimu, jis toks grazus, kai jam atsiduodi. tos viltys, laukimas tai gniuzdo ir zudo..gana..vis pas jus paskaitau-smagu, idomu, bet linkiu jums pasiekti sia pakopa, kai taip saves nekankini...geriau uz tuos pinigus save palepinsiu,pas kosmetike, kirpeja ir t.t.

taip su vyru negalvojom 15 ciklu, mylejomes kaip pakliuvo ir kai norejosi ir snipstas, o dabar kai rimtai tuo uzsiemem, pradejom stropiai namu darbus daryti jau ir panasu, kad tuoj sulauksim geru ziniu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 11, 01:35)
taip su vyru negalvojom 15 ciklu, mylejomes kaip pakliuvo ir kai norejosi ir snipstas, o dabar kai rimtai tuo uzsiemem, pradejom stropiai namu darbus daryti jau ir panasu, kad tuoj sulauksim geru ziniu smile.gif  4u.gif

Bet iš tikro natūraliai taip žmonės ir pastoja, nereikia jokių specialių ND, ar gi kitaip ND atliekami nei paprastas mylėjimasis? g.gif Būna pasimyli žmonės nevaisingiausią dieną ir ups užkimba, nors visai to nenorima, o kai daug mėnesių mylimasi įvairiu laiku, tai ne gi nei karto nepataikyta per ovuliaciją? Tuo labiau, kad sperma gyvybinga lieka kelias paras, tai sulaukia ir O. O kuo tada ypatingi specialūs ND?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 11, 10:59)
Bet iš tikro natūraliai taip žmonės ir pastoja, nereikia jokių specialių ND, ar gi kitaip ND atliekami nei paprastas mylėjimasis?  g.gif Būna pasimyli žmonės nevaisingiausią dieną ir ups užkimba, nors visai  to nenorima, o kai daug mėnesių mylimasi įvairiu laiku, tai ne gi nei karto nepataikyta per ovuliaciją? Tuo labiau, kad sperma gyvybinga lieka kelias paras, tai sulaukia ir O. O kuo tada ypatingi specialūs ND?

Yra labai daug aspektų įtakojančių pastojimą. Aš pati išbandžiau ir tik tada kai po pasimylėjimo pagulėdavau 10-15 min ramiai, pastojau. Du mėn darėm vien tik paprastai, po visko eidavau praustis, ir neužkibo, nors tikrai darėm per vaisingas dienas smile.gif Čia vienas iš aspektų, rekomenduojama pagulėt su vyro turteliu, kad pakeliautų kur jam reikia. O šeip dar daug visko gali būti, kas skatina pastojimą, arba neskatina. Dažniausiai vien planavimo streso nebuvimas yra labai teigiamas dalykas pastojimui, dėl to ir pastojama kai visai to nesitikima turbūt paprasčiau nei planuojant wink.gif
Atsakyti
rasiau jau anksciau, krutis skauda taip kaip niekad neskaudejo nei pries menesines jau nuo penktadienio, penktadieni,sestadieni ir truputi sekmadieni buvo toks tempimas pilvo apacioja lyg pries mmm, sekmadienio ankstu ryta, sueme desini sona apacioja skaudeti, skausmas truko pora minuciu, is miego pabudau. eina 29 ciklo diena nuo tikruju mmm, nes buvau pradejus kt gerti, bet isgeriau tik 3 tabletukes ir tuomet po triju dienu prasidejo toks lyg kraujavimas bet nedausus, kuris truko 3 dienas, pirma diena, vos vos kraujavo, antra diena daugiau truputi, o trecia vos vos, ir viskas tuo baigesi, tarp visu kraujavimu buvo daug baigimo viduje, ten tik su tomis kt labai susimaisiau, ir dabar nebesuprantu ar man tas krutis skauda gal nuo kt? nes anksciau paskaudedavo tik dienuke, bet budavo mazas skausmas, o galbut man cia ovuliacijos skausmas, anksciau jausdavau kaip dilgciodavo sonus, ir kraujo pasirodydavo, bet krutu taip pat neskaudedavo taip stipriai, ir nebesuprantu nuo kuriu mmm man skaiciuoti cikla, ar nuo tikruju, ar nuo negausiuju?
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 11, 11:11)
Yra labai daug aspektų įtakojančių pastojimą. Aš pati išbandžiau ir tik tada kai po pasimylėjimo pagulėdavau 10-15 min ramiai, pastojau. Du mėn darėm vien tik paprastai, po visko eidavau praustis, ir neužkibo, nors tikrai darėm per vaisingas dienas smile.gif Čia vienas iš aspektų, rekomenduojama pagulėt su vyro turteliu, kad pakeliautų kur jam reikia. O šeip dar daug visko gali būti, kas skatina pastojimą, arba neskatina. Dažniausiai vien planavimo streso nebuvimas yra labai teigiamas dalykas pastojimui, dėl to ir pastojama kai visai to nesitikima turbūt paprasčiau nei planuojant wink.gif

Aš tai negaliu pakęst ilgai vyro turto savyje, tuoj pat einu praustis, bet juk neįmanoma išplauti milijono mikroskopinių spermatozoidų, vis tiek lieka sočiai. Nebent gal jei spermos kokybė prasta g.gif Greičiausiai kažkodėl pastoja tos, kurios visai to nenori, nei guli su sperma, nei mylisi per vaisingas dienas, bet ups ir užkimba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 11, 10:11)

sveikute, nu as pamazu imu tiketi tuo,kad stresa tai tikras zudikas. nes lauki, skaiciuoji nori ir nieko. daug kam is pazystamu taip buvo, pastojo kai to nesitikejo. as kai su mergyte bandziau pasto, tai ir 5menesius nepayvko, o sesta menesi dariau OT ir pavyko, nors kaip dabar issiaiskinau tai as juos net neteisingai naudojau, tai taip kad ne ju pagalba pastojau lotuliukas.gif o paprasciausiai tuomet buvo gruodis, lauke pirmos kaledos savuose namuose, taip ju laukiau, puosiau namus, pirkau dovanas, kad net galva svaigo mirksiukas.gif po kuciu vakarienes supykinau, pamaniau kad nuo grybu sriubos, ant rytojaus dar karta tos sirubos suvalgiau ir vel supykino, nu sakau vyrui nebevalgom, gal tie dziovinti grybai negeri? kai mmm staiga suvelavo, tai jau pamaniau gal ne sriuba kalta buvo, kadangi ruosemes svest naujuju sutikima gruodzio 30d. del viso pikto pasidariau testa- II bigsmile.gif .dar tuomet pamenu, kad visa antra ciklo puse mane taip saltis krete, vis maniau kad nusalus, bet kad siaip nei slogos nei gerkles skausmo nebuvo...tai man tikriausiai BT auksta laikesi, bet kadangi as jos nesekiau ir neseku tai ir nezinojau nuo ko ax.gif
tai va zinau, kad tik atsipalaidavimas yra geriausias budas greiciau pastoti, nes skaiciau kai labai stresuoji tai kiausintakiai uzsispazmuoja ir sunku pastot.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 11, 11:33)
Aš tai negaliu pakęst ilgai vyro turto savyje, tuoj pat einu praustis, bet juk neįmanoma išplauti milijono mikroskopinių spermatozoidų, vis tiek lieka sočiai. Nebent gal jei spermos kokybė prasta  g.gif Greičiausiai kažkodėl pastoja tos, kurios visai to nenori, nei guli su sperma, nei mylisi per vaisingas dienas, bet ups ir užkimba  unsure.gif

Gal ir neįmanoma, bet ne visada moters mikroflora 100% yra tokia kaip turi būti, nors aš greičiausiai pastojau su spermiuku kurį turėjo moters mikroflora sunaikinti, kadangi nėštumas nesivystė nuo 6 sav, tikiuosi taip buvo, o ne kitos priežastys...
Bet visgi, aš tiesiog planuodama esu sakičius, kad rekomenduojama ramiai pagulėt smile.gif

QUOTE(baba1 @ 2011 10 11, 11:35)
sveikute, nu as pamazu imu tiketi tuo,kad stresa tai tikras zudikas. nes lauki, skaiciuoji nori ir nieko. daug kam is pazystamu taip buvo, pastojo kai to nesitikejo.

Pilnai tikiu, stresas ne tik kad pastojimą stabdo, bet dar ir kitas ligas išaukia, todėl gali susidėt daug priežasčių į kruvą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 11 spalio 2011 - 10:46
Negalvoti planavimo metu sunkus reikalas. Pirma ciklo puse dar gaunasi negalvot, bet po O taip ir skaiciuoji DPO. Po keliu nesekmingu ciklu net azartas pagauna, kaip loterijoj
Papildyta:
Sutapimas ar ne, bet su abiem nestumais uzkibo tada kai su vyro turtais uzmigdavau. Ir nebuvo intesyvaus sexo, buvo 3-5 dienu pertraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 11 spalio 2011 - 11:08
QUOTE(vikta @ 2011 10 11, 12:10)
Negalvoti planavimo metu sunkus reikalas. Pirma ciklo puse dar gaunasi negalvot, bet po O taip ir skaiciuoji DPO. Po keliu nesekmingu ciklu net azartas pagauna, kaip loterijoj
Papildyta:
Sutapimas ar ne, bet su abiem nestumais uzkibo tada kai su vyro turtais uzmigdavau. Ir nebuvo intesyvaus sexo, buvo 3-5 dienu pertraukos

Man gine patare kokias 5 dienas iki O netureti santykiu, pataupyti. Prasiplauti sodos tirpalu anas ertmes biggrin.gif O tada jau daug kartu smileysex.gif , kad to turto daug butu. Paguleti uodega iskelus. Buvo man vasara suveikes tas fokusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 11 spalio 2011 - 11:23
Aš dar nesulaukiau mmm... Viltis dar yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 10 11, 15:13)
Aš dar nesulaukiau mmm...  Viltis dar yra  smile.gif

o kokia tavo savijauta? jauti ka fiziskai?
Atsakyti
Nu kad nieko nejaučiu, tik labai nervuota pasidariau, gal dėl to, kad mmm nesulaukiu, ir dar testas neigiamas doh.gif
Ciklas visada 28 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolali: 11 spalio 2011 - 14:54