Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

turiu klausima mergaites 4u.gif
gal netycia kuri turit uzsipirkusios per e-bay NT? ir dali parduodat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 19:04)
NT bijau daryt, nes vistiek praktiskai zinau ka parodys  biggrin.gif nu, bet vis tos mintys aplanko, o gal smile.gif

O jau kaip smalsu, ką tas testas parodytų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 20:04)
sveikos, visom kas sulauke II  4u.gif
man mm jau kaip ir turetu but, bet nera, nzn gerai ar blogai cia, nes  krutine, tai be  proto skauda jau 2 sav. (dar nei kart taip neskaudejo) sakau jei prasides mm tegul greiciau, kad tik krutine atleistu  doh.gif  NT bijau daryt, nes vistiek praktiskai zinau ka parodys  biggrin.gif nu, bet vis tos mintys aplanko, o gal smile.gif

mes tau tikrai neatsakysim laukies tu ar ne, tau tik NT gali atsakyt, va man dar tik pirmad, MM turi buti o as jau 2 testus sugadinau pamaciau I sad.gif ir nusivyliau nors gal dar reiketu palaukt
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 12, 21:54)
mes tau tikrai neatsakysim laukies tu ar ne, tau tik NT gali atsakyt, va man dar tik pirmad, MM turi buti o as jau 2 testus sugadinau pamaciau I sad.gif ir nusivyliau nors gal dar reiketu palaukt

4u.gif
va kaip tik todel ir nenoriu NT daryt nenoriu I bruksnelio pamatyt
Atsakyti
[quote=jupe,2011 10 12, 21:54]
mes tau tikrai neatsakysim laukies tu ar ne, tau tik NT gali atsakyt, va man dar tik pirmad, MM turi buti o as jau 2 testus sugadinau pamaciau I sad.gif ir nusivyliau nors gal dar reiketu palaukt. kaip as itariau sekmadieni buvo inplantacija, o po jos man jau 3 dienas mirtinai nugara skauda sad.gif tai sakau gal jau ka rodis, bet teks laukt pirmadienio ar dar ilgiau
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 10 12, 21:54)
O jau kaip smalsu, ką tas testas parodytų... ax.gif

aga smalsu, uz tai ir papirkau viena NT zesiu ryt gal smile.gif jei upas nedings ir MM nepareis smile.gif

kaip as itariau sekmadieni buvo inplantacija, o po jos man jau 3 dienas mirtinai nugara skauda  tai sakau gal jau ka rodis, bet teks laukt pirmadienio ar dar ilgiau

Linkiu II smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 12 spalio 2011 - 20:00
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 21:58)
aga smalsu, uz tai ir papirkau viena NT zesiu ryt gal smile.gif jei upas nedings ir MM nepareis smile.gif

butinai pasidaryk, 4u.gif juk vis dar nerimauji, o jau gal galetum dziaugtis smile.gif o Jus nepagalvojat pries darant NT jei jis II kaip pranestumet gera zinia savo brangiajam?
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 12, 21:01)
butinai pasidaryk,  4u.gif juk vis dar nerimauji, o jau gal galetum dziaugtis smile.gif o Jus nepagalvojat pries darant NT jei jis II kaip pranestumet gera zinia savo brangiajam?

Aš tai jau seniai sugalvojus, tik kad to II nesulaukiam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukass @ 2011 10 12, 13:06)
Sveikutes,
As visai nusipaistyt pradedu, nes nejauciu jokiu pozymiu jau, gal kad galvoju pernelyg daug, mmm veluoa 1 diena, krutine jautri, bet atrodo nebeliko nuovargio...Bet dar viena testa pasidariau, vel + is viso 3 pasidariau ir visi + matyt pernelyg prisiskaiciau apie nesivystancius nestumus  doh.gif

Aš irgi nejaučiu jokių požymių, mmm vėluoja 7 dienas. Šiandien gydytoja patvirtino mano nėštumą, bet gimdoje rado ir hematomą sad.gif Dabar reikia laukt, kad absorbuotųsi arba išsivalytų arba tikėtis blogiausio. Paklausiau ar dėl to galiu nejausti simptomų, pasakė taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 12 spalio 2011 - 21:14
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 19:04)
sveikos, visom kas sulauke II  4u.gif
man mm jau kaip ir turetu but, bet nera, nzn gerai ar blogai cia, nes  krutine, tai be  proto skauda jau 2 sav. (dar nei kart taip neskaudejo) sakau jei prasides mm tegul greiciau, kad tik krutine atleistu  doh.gif  NT bijau daryt, nes vistiek praktiskai zinau ka parodys  biggrin.gif nu, bet vis tos mintys aplanko, o gal smile.gif

Tik darykis ir greiciau, jei jau krutine skauda be proto, tai kazka reiskia:) linkiu sekmes!
Atsakyti
QUOTE(misiuli @ 2011 10 13, 00:13)
Tik darykis ir greiciau, jei jau krutine skauda be proto, tai kazka reiskia:) linkiu sekmes!

deja nereiskia nieko, na taip ir galvojau. Po 1,5 metu jau pripratau ir jei netycia pamatyciau II,tai vis tiek nepatikeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 13, 08:34)
deja nereiskia nieko, na taip ir galvojau. Po 1,5 metu jau pripratau ir jei netycia pamatyciau II,tai vis tiek nepatikeciau  biggrin.gif

O prolaktinas normoje? Jei jo per daug, tai gali trukdyti pastoti 4u.gif
Pagerkite prefemin, wellwomen mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalnuose: 13 spalio 2011 - 07:55