gal netycia kuri turit uzsipirkusios per e-bay NT? ir dali parduodat
turiu klausima mergaites
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 19:04)
NT bijau daryt, nes vistiek praktiskai zinau ka parodys
nu, bet vis tos mintys aplanko, o gal 
O jau kaip smalsu, ką tas testas parodytų...
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 20:04)
sveikos, visom kas sulauke II
man mm jau kaip ir turetu but, bet nera, nzn gerai ar blogai cia, nes krutine, tai be proto skauda jau 2 sav. (dar nei kart taip neskaudejo) sakau jei prasides mm tegul greiciau, kad tik krutine atleistu
man mm jau kaip ir turetu but, bet nera, nzn gerai ar blogai cia, nes krutine, tai be proto skauda jau 2 sav. (dar nei kart taip neskaudejo) sakau jei prasides mm tegul greiciau, kad tik krutine atleistu
mes tau tikrai neatsakysim laukies tu ar ne, tau tik NT gali atsakyt, va man dar tik pirmad, MM turi buti o as jau 2 testus sugadinau pamaciau I
QUOTE(jupe @ 2011 10 12, 21:54)
mes tau tikrai neatsakysim laukies tu ar ne, tau tik NT gali atsakyt, va man dar tik pirmad, MM turi buti o as jau 2 testus sugadinau pamaciau I
ir nusivyliau nors gal dar reiketu palaukt
va kaip tik todel ir nenoriu NT daryt nenoriu I bruksnelio pamatyt
[quote=jupe,2011 10 12, 21:54]
ir nusivyliau nors gal dar reiketu palaukt. kaip as itariau sekmadieni buvo inplantacija, o po jos man jau 3 dienas mirtinai nugara skauda
tai sakau gal jau ka rodis, bet teks laukt pirmadienio ar dar ilgiau
QUOTE(tuatra @ 2011 10 12, 21:54)
aga smalsu, uz tai ir papirkau viena NT zesiu ryt gal
kaip as itariau sekmadieni buvo inplantacija, o po jos man jau 3 dienas mirtinai nugara skauda tai sakau gal jau ka rodis, bet teks laukt pirmadienio ar dar ilgiau
Linkiu II
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 21:58)
aga smalsu, uz tai ir papirkau viena NT zesiu ryt gal
jei upas nedings ir MM nepareis 
butinai pasidaryk,
QUOTE(jupe @ 2011 10 12, 21:01)
butinai pasidaryk,
juk vis dar nerimauji, o jau gal galetum dziaugtis
o Jus nepagalvojat pries darant NT jei jis II kaip pranestumet gera zinia savo brangiajam?
Aš tai jau seniai sugalvojus, tik kad to II nesulaukiam
QUOTE(Egliukass @ 2011 10 12, 13:06)
Sveikutes,
As visai nusipaistyt pradedu, nes nejauciu jokiu pozymiu jau, gal kad galvoju pernelyg daug, mmm veluoa 1 diena, krutine jautri, bet atrodo nebeliko nuovargio...Bet dar viena testa pasidariau, vel + is viso 3 pasidariau ir visi + matyt pernelyg prisiskaiciau apie nesivystancius nestumus
As visai nusipaistyt pradedu, nes nejauciu jokiu pozymiu jau, gal kad galvoju pernelyg daug, mmm veluoa 1 diena, krutine jautri, bet atrodo nebeliko nuovargio...Bet dar viena testa pasidariau, vel + is viso 3 pasidariau ir visi + matyt pernelyg prisiskaiciau apie nesivystancius nestumus
Aš irgi nejaučiu jokių požymių, mmm vėluoja 7 dienas. Šiandien gydytoja patvirtino mano nėštumą, bet gimdoje rado ir hematomą
QUOTE(aurkev @ 2011 10 12, 19:04)
sveikos, visom kas sulauke II
Tik darykis ir greiciau, jei jau krutine skauda be proto, tai kazka reiskia:) linkiu sekmes!
QUOTE(misiuli @ 2011 10 13, 00:13)
Tik darykis ir greiciau, jei jau krutine skauda be proto, tai kazka reiskia:) linkiu sekmes!
deja nereiskia nieko, na taip ir galvojau. Po 1,5 metu jau pripratau ir jei netycia pamatyciau II,tai vis tiek nepatikeciau
QUOTE(aurkev @ 2011 10 13, 08:34)
deja nereiskia nieko, na taip ir galvojau. Po 1,5 metu jau pripratau ir jei netycia pamatyciau II,tai vis tiek nepatikeciau 
O prolaktinas normoje? Jei jo per daug, tai gali trukdyti pastoti
Pagerkite prefemin, wellwomen