Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Mufa @ 2011 10 13, 15:23)
O gal cia visgi nestumo pozimiai  thumbup.gif

Galvojau ir vienaip ir kitaip, bet ta temperatūra man pradeda kilti po pietų, į pavakarį, ir kaip sakiau šaltukas krėsti- tai manau kad peršalimas doh.gif Nes jeigu tai būtų nėštumo požymis- tai gal nuo ryto laikytųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(foxiuke @ 2011 10 13, 16:26)
Sveikas, as irgi jungiuosi prie Jusu smile.gif mes jau planuojam 9 men., bet kolkas nieko :S mano mmm 19-20d.

Pirma leliuko susilaukem po 10men. planavimo smile.gif nu tikiuosi su antru tiek laukt nereiks wub.gif
Atsakyti
sveikutes, tai as busiu pirmoji kuri NT darysis mano MM turi buti 17 d. jau sestadieni tureciau pradeti jausti pms tikiuosi jo nebus ax.gif , jauciuosi gerai, tik labai skauda nugara ir labai pasidariau jautri. va gaila mano vyras i visa tai saltai reguoja, sakau, jam gal tai ir t ax.gif i nestumo pozimis, o jis paklauso ir ignoruoja. schmoll.gif gal jam jau atsibodo 15 menesiu viltis ir nusivilti g.gif o taip noretusi jam padovanot gera naujiena 4u.gif kazkaip ipatingai pasakyciau 4u.gif
siandiena man tokia sliksti diena verysad.gif darbe susiriejau su generaliniu direktorium, grizus namo netycia uzgavau savo maltos bisoniuka, teko vesti i veterinarija, varksas slubcioja, negaliu sau atleist doh.gif diena sudina tokia nenuostabu, kad ji prasidejo nuo siaubingo sapno, sapnavau uteles doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupe: 13 spalio 2011 - 18:29
QUOTE(jupe @ 2011 10 13, 19:25)
sveikutes, tai as busiu pirmoji kuri NT

Kartok sau, kad esi linksma ir laiminga, kad esi rami. Tikėk, jog greitai pas Jus pasibels 2.gif
Geros nuotaikos Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 13, 18:25)

Puodelis karštos arbatos, šiltas apklotėlis ir rytojus ateis šviesesnis 4u.gif

Aš NT tikriausiai pirmadienį gadinsiu blush2.gif

Toks kvailas klausimas iškilo.. ar galiu gerti ką nors nuo peršalimo (teraflu ir pan.)? Dabar temperatūra 37.5 (prieš tai tris dienas laikėsi 37.3-37.4). Kol kas tik arbatas gėriau.
Atsakyti
QUOTE(Samona @ 2011 10 13, 21:31)

Toks kvailas klausimas iškilo.. ar galiu gerti ką nors nuo peršalimo (teraflu ir pan.)? Dabar temperatūra 37.5 (prieš tai tris dienas laikėsi 37.3-37.4). Kol kas tik arbatas gėriau.

Na jei laukiates tai teraflu tikrai nera gerai, bet jei isgersit tik viena karta tai gal nieko ypatingai blogo ir nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samona @ 2011 10 13, 20:31)

Geriau paprastą paracetamolį, bet prie tokios temperatūros ir jo nereikia. Jei jau būtų 38,5 - tik tada unsure.gif
Atsakyti
sveikos, nu va antras menuo, ir lyg ir nevaisis... verysad.gif nors maniau kad uzkibo, nes temp laikosi 37.1, bet JAUTRUS NT parode I... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 10 14, 11:15)
sveikos, nu va antras menuo, ir lyg ir nevaisis... verysad.gif  nors maniau kad uzkibo, nes temp laikosi 37.1, bet JAUTRUS NT parode I... unsure.gif

o kada mmm turetu tau buti? g.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad čia kelios mergaitės ir aš kartu su jomis mmm nelaukiam 20 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 14, 12:17)
o kada mmm turetu tau buti?  g.gif

man turetu buti 20 diena, mano ciklas kaip laikrodis 28d. 4u.gif as dariausi testa, kuri galima darytis 10d. po santykiu, ale ypac jautrus... dariausi testa vakar.
Papildyta:
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 14, 12:18)
Žiūriu, kad čia kelios mergaitės ir aš kartu su jomis mmm nelaukiam 20 rolleyes.gif

ir as su jumis:)
Atsakyti
na va atrodo NT nebeteks daryt, pilva pradejo skaudeti, pms prasidejo, po vakar visos praverktos dienos nenuostabu,kad jei ir buvo kas tai pabego sad.gif
Atsakyti