Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Miledi @ 2011 10 12, 19:43)
turiu klausima mergaites 4u.gif
gal netycia kuri turit uzsipirkusios per e-bay NT? ir dali parduodat blush2.gif

Turiu, žiūrint kiek Jums reikia. Parašykit AŽ jei ka, susitarsim.
Atsakyti
Sveikos, merginos. wink.gif su vyru pradejome rimtai kibti i leliuko gaminima po vasaros, pirma menesi nieko nepesem, o si- nezinau, man sunku tuo patiketi, bet ryte su vyru pamatem teigiama nestumo testo rezultata. Po 5-6 min. Taip kad kiek suprantu, ir vertinimo laikas yra geras. Mmm turetu buti siomis dienomis, todel kaip baaaisiai tikiuosi, kad ju nesulauksiu, ir kad teigiamas rezultatas yra tvirtas isitikinimas, kad as nescia!!!! Atrodo, kodel taip kvailai buna, kad kai nesulauki teigiamo rezultato, pamatai koki vaiduokliuka, galvoji na gal vis tiek nescia. O kai jau pamatai teigiama rezultata, galvoji, o gal visgi nenescia? Kvailas mastymas kazkoks..noriu visas neigiamas mintis vyt salin. kaip bebutu, siand net kavos negeriau, nes zinau, kad vis tiek tai yra zalinga rolleyes.gif (aisku retkarciais gal ir nieko). wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 13, 10:22)
ryte su vyru pamatem teigiama nestumo testo rezultata.

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 13, 09:30)
Sveikinu  thumbup.gif

labai aciu, bet kol dar gydytoja nepatvirtino, bijau labai dziaugtis wub.gif

beje, pasiskaitykit siuos patarimus, manau jie verti demesio wink.gif http://suaugusiems.1...iau-pastoti-434
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Jungiuosi ir aš prie planuojančių smile.gif
Trečias ciklas, MM nelaukiu už savaitės.. Tiek kad šitą ciklą pasikuklinom su ND, taip gavosi, kad abu pervargę būdavom doh.gif

Zmonelee, ačiū už straipsnį, kaip tik ieškojau info, ar seilės turi įtakos spermai blush2.gif

Visom kuo nuoširdžiausiai II drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bandysiu ir aš jungtis čia mirksiukas.gif Na mane dabar apėmusi tokia apatija, nes jau savaite skauda pilvo apačią, kaip per mmm ax.gif , ir kažkaip greičiau pavargstu ir mylėtis nesinori...ir krūtinę skauda, maudžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 13, 11:14)
Bandysiu ir aš jungtis čia  mirksiukas.gif  Na mane dabar apėmusi tokia apatija, nes jau savaite skauda pilvo apačią, kaip per mmm ax.gif , ir kažkaip greičiau pavargstu ir mylėtis nesinori...ir krūtinę skauda, maudžia  g.gif

O kada mmm turi prasidėti?
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2011 10 13, 11:23)
O kada mmm turi prasidėti?

Kt. savaite 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif as taip pat jungiuosi prie jusu. Jau norim antro leliuko. Tad pradejom plamnuot. Pirmas menesiukas dar tik. MMM turi but apie 19d. Tikiuosi nebus biggrin.gif bet jokiu nestumo pozymiu nesijaucia schmoll.gif tikriausia nevykes pirmas bandymas bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufa @ 2011 10 13, 15:09)
Sveikutes visos 4u.gif  as taip pat  jungiuosi prie jusu. Jau norim antro leliuko. Tad pradejom plamnuot. Pirmas menesiukas dar tik. MMM turi but apie 19d. Tikiuosi nebus  biggrin.gif  bet jokiu nestumo pozymiu nesijaucia schmoll.gif  tikriausia nevykes pirmas bandymas bus  verysad.gif

Sveika 4u.gif
Mano MM taip pat apie 19-tą dieną, nelauksim kartu drinks_cheers.gif

Aš taip pat nieko nejaučiu, tik šiandien ketvirta diena, kaip turiu temperatūros, 37.3-37.4. Čia manau peršalimas, nes šaltukas krėsti pradeda į antrą dienos pusę unsure.gif
Atsakyti

Mano MM taip pat apie 19-tą dieną, nelauksim kartu drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
Aš taip pat nieko nejaučiu, tik šiandien ketvirta diena, kaip turiu temperatūros, 37.3-37.4. Čia manau peršalimas, nes šaltukas krėsti pradeda į antrą dienos pusę unsure.gif
O gal cia visgi nestumo pozimiai thumbup.gif
Papildyta:
oi nesigavo cituot ax.gif nekreipkit demesio doh.gif
Atsakyti
Sveikas, as irgi jungiuosi prie Jusu smile.gif mes jau planuojam 9 men., bet kolkas nieko :S mano mmm 19-20d.
Atsakyti