Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(jupe @ 2011 10 14, 11:57)
na va atrodo NT nebeteks daryt, pilva pradejo skaudeti, pms prasidejo, po vakar visos praverktos dienos nenuostabu,kad jei ir buvo kas tai pabego sad.gif

unsure.gif neliudek, taip labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 10 14, 12:36)
man turetu buti 20 diena, mano ciklas kaip laikrodis 28d.  4u.gif  as dariausi testa, kuri galima darytis 10d. po santykiu, ale ypac jautrus... dariausi testa vakar.
Papildyta:

ir as su jumis:)

As manau kad jums dar lb lb anksti, jog darytumete kazkokias isvadas, as irgi dariausi lb jautru testa likus 2 dienoms iki mmm ir tik tada pamaciau nerysku vaiduokliuka, o jums dar liko visos 6 dienos, taip kad kantrybes, pakartokit testa uz keliu dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 10 14, 10:15)
sveikos, nu va antras menuo, ir lyg ir nevaisis... verysad.gif  nors maniau kad uzkibo, nes temp laikosi 37.1, bet JAUTRUS NT parode I... unsure.gif

oi nesekmes nesekmes, mes irgi skubejom, bet pirmas nevaisingas buvo, tada kalendoriui pasizymejau 1d ir manau kad gal ir antru bandymu kas gavosi nestuke.gif , nes jau mm veluoja 7d, dar testuko nedariau siandien leksiu nusipirkti, ir krutine kaip silikoniniai bumbulai smile.gif ir tokia jautri buvo bet dabar jau po truputeli apsipratau. sekmes jums. nes jau isivaizduoju kaip liudnoka, nes ir man taip buvo, kai jau nusisprendem kad jau gaminam zirniuka o kai neiseina tai labai jau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute11: 14 spalio 2011 - 14:31
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 14, 13:36)
As manau kad jums dar lb lb anksti, jog darytumete kazkokias isvadas, as irgi dariausi lb jautru testa likus 2 dienoms iki mmm ir tik tada pamaciau nerysku vaiduokliuka, o jums dar liko visos 6 dienos, taip kad kantrybes, pakartokit testa uz keliu dienu  mirksiukas.gif

aciu uz suteikta vilti:) jau nusipirkau testa ir folio rugsties:) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristute11 @ 2011 10 14, 16:29)
oi nesekmes nesekmes, mes irgi skubejom, bet pirmas nevaisingas buvo, tada kalendoriui pasizymejau 1d ir manau kad gal ir antru bandymu kas gavosi  nestuke.gif , nes jau mm veluoja 7d, dar testuko nedariau siandien leksiu nusipirkti, ir krutine kaip silikoniniai bumbulai  smile.gif ir tokia jautri buvo bet dabar jau po truputeli apsipratau. sekmes jums. nes jau isivaizduoju kaip liudnoka, nes ir man taip buvo, kai jau nusisprendem kad jau gaminam zirniuka o kai neiseina tai labai jau  schmoll.gif  verysad.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš smile.gif
nestuke.gif planavom maždaug pusantrų metų, vis ieškodavau požymių-jautrios krūtinės ir t.t., dariausi testus, ieškojau vaiduokliukų.
O pastojus iškart pajaučiau kad kažkas "netaip".
Nors krūtinę skaudėdavo ir per pms, bet pastojus ji tapo tūkstantį kartų jautresnė. 9 DPO pamačiau vaiduokliuką, tada jau jokių abejonių nebeliko smile.gif
Po kelių dienų ėmė skaudėti pilvo apačią, prie krūtinės neįmanoma prisiliesti, o dabar dar ir nugarą ėmė skaudėti. Tai tokie tie mano pirmieji nėštumo požymiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 14, 17:24)
Pasisakysiu ir aš smile.gif
nestuke.gif planavom maždaug pusantrų metų, vis ieškodavau požymių-jautrios krūtinės ir t.t., dariausi testus, ieškojau vaiduokliukų.
O pastojus iškart pajaučiau kad kažkas "netaip".
Nors krūtinę skaudėdavo ir per pms, bet pastojus ji tapo tūkstantį kartų jautresnė. 9 DPO pamačiau vaiduokliuką, tada jau jokių abejonių nebeliko smile.gif
Po kelių dienų ėmė skaudėti pilvo apačią, prie krūtinės neįmanoma prisiliesti, o dabar dar ir nugarą ėmė skaudėti. Tai tokie tie mano pirmieji nėštumo požymiai smile.gif

labukas, o kelinta diena pradejo nugara skaudeti ir kurioje vietoje aukstai tarp menciu ar pusiau?
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 14, 17:36)
labukas, o kelinta diena pradejo nugara skaudeti ir kurioje vietoje aukstai tarp menciu ar pusiau?

as manyciau strenas, nes nestumas ir skausmas nugaros tarp menciu nesusije.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 14, 18:46)
as manyciau strenas, nes nestumas ir skausmas nugaros tarp menciu nesusije....  mirksiukas.gif

tikiuosi, nes radau info, kad susijas ir tai nelabai gerai. g.gif

siandiena kai jau rasiau, kad pms prasidejo, tai kaip prasidejo taip po pusdienio ir pasibaige tie skausmai pilvelyje, tik nuejus i WC kraujo kresuliuka radau, toki pati kaip buvo pries 5 dienas. Gal dar yra vilties, tikiuosi MM neateis, tai ryt NT darysiu su ritinuku 4u.gif kas dar su manim? rytojaus ryto laukia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 14, 17:36)

Pradėjo prieš porą dienų, tai apie 15DPO. skauda apačioje, kur radikulitas būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 14, 17:19)
Pradėjo prieš porą dienų, tai apie 15DPO. skauda apačioje, kur radikulitas būna  biggrin.gif

man taip pat nugarą skauda. jau buvau pagalvojus, gal kas ne taip, bet jei ne man vienai, tada ramiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiole @ 2011 10 14, 22:53)
man taip pat nugarą skauda. jau buvau pagalvojus, gal kas ne taip, bet jei ne man vienai, tada ramiau  4u.gif

kelinta tau cd?
Atsakyti
man dbr 36 cd. vakar jau buvom pas gydytoją- žirniuką pagavom wub.gif todėl ir sunerimau dėl nugaros skausmo, nes prie požymių nėra parašyta, o nugarą vis pamaudžia doh.gif
Atsakyti