Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(susiwelusi @ 2011 10 02, 11:15)
g.gif  kas menesi vis ilgeja ciklas  doh.gif

Pas mane irgi tas pats,preitas ciklas nusitese 10 dienu,dabar isvis nebezinau kada tu dienu reiks laukti unsure.gif Gal cia kad keicias metu laikas (jau nebezinau ka prigalvoti) lotuliukas.gif
Atsakyti
IdeaFixe sveikinimai 4u.gif
O as vel katik sugadinau testuka ir matau II wub.gif ryskumas beveik prilygsta kontrolinei juostelei bigsmile.gif bet testukas pigus, tai uzbegusi i vaistine nusipirkau brangesni ir ryt ryte pasidarysiu blush2.gif o tada jau registruosiuos pas gydytoja, bet turbut ilgokai reiks palaukti, nes pirma pas seimos gyd. kad parasytu siuntima doh.gif
Linkiu ir kitoms II wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 02 spalio 2011 - 14:50
QUOTE(Aushrita @ 2011 10 02, 15:41)
Pas mane irgi tas pats,preitas ciklas nusitese 10 dienu,dabar isvis nebezinau kada tu dienu reiks laukti  unsure.gif Gal cia kad keicias metu laikas (jau nebezinau ka prigalvoti)  lotuliukas.gif

-
Snd kaip tik pasinagrinejau metu laiko ciklus, tai anksciau buvo 28-30, o paskutinius 4 men 30-34d... ir isvis anksciau paskaudedavo pilva max diena ir ateidavo mmm, o db skauda jau kelinta diena ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2011 10 02, 15:48)
O as vel katik sugadinau testuka ir matau II wub.gif ryskumas beveik prilygsta kontrolinei juostelei bigsmile.gif bet testukas pigus, tai uzbegusi i vaistine nusipirkau brangesni ir ryt ryte pasidarysiu blush2.gif o tada jau registruosiuos pas gydytoja, bet turbut ilgokai reiks palaukti, nes pirma pas seimos gyd. kad parasytu siuntima doh.gif

Sveikinimai bigsmile.gif thumbup.gif O kam dar brangesni pirkai,jei jau ir pigus abi juosteles vienodas rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2011 10 02, 15:48)

Dideli ir tylūs sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif Siųsk virusiukus mums mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(susiwelusi @ 2011 10 02, 15:59)
-
Snd kaip tik pasinagrinejau metu laiko ciklus, tai anksciau buvo 28-30, o paskutinius 4 men 30-34d... ir isvis anksciau paskaudedavo pilva max diena ir ateidavo mmm, o db skauda jau kelinta diena ir nieko g.gif

Tai gal nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2011 10 02, 16:16)
Sveikinimai  bigsmile.gif   thumbup.gif  O kam dar brangesni pirkai,jei jau ir pigus abi juosteles vienodas rodo  g.gif

Aciu 4u.gif pirkau, kad uztvirtinti, nes sakau gal pigus buvo kokie brokuoti, kazkaip labai noriu buti visiskai tikra blush2.gif pigius dariausi 5 NT lotuliukas.gif pats pirmas buvo vos matomas, o kiti vis ryskejo ir ryskejo, bet vat nusipirkau brangesni rytdienai, kad uztvirtinti nestuke.gif
Siunciu visoms virusiuka, gaudykit wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 02 spalio 2011 - 15:54
Deje verysad.gif ir si karta nepavyko,nes nuo ryto parvaziavo mmm nors ir tai toks durnas jausmas tarsi butu pabeges leliukas nes labai kraujuoju ir tamsiai su kazkokiom plevelem,o ryte taip silpna buvo kad mazai truko kad nualpciau,man gyvenime nera taip buve verysad.gif na bet vilsiuos kad kita karta pasiseks...
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 10 02, 12:15)
Sveika 4u.gif  Pabandyk ryt pakartoti, jei bus ryskiasne, tai tada  thumbup.gif  o koki testuka dareisi? Man snd 32c.d., maudzia pilva jau nuo uzvakar, bet nei mmm, nei teigiamo nt  g.gif  kas menesi vis ilgeja ciklas  doh.gif

man taip pat kas men. vis ilgesnis ir ilgesnis ciklas nuo 32 d, iki jau net nezinau gal 40c.d jei nedaugiau, nes dabar kada nori tada ir prasideda doh.gif o budavo kaip laikrodukas 32 c.d ir 5 ryto mm ateidavo smile.gif
si cikla po dvieju savaiciu nuo mm pradzios pradejo tepliot doh.gif bet tik viena diena ir rozine spalva. As jau testuku nebegadinu po tiek I beveik nebetikiu kad gali but II , bet viltis mazyte visad yra smile.gif
Atsakyti
IdeaFixe ir Kitte nuosirdus sveikinimai 4u.gif

Nu ,o as parodziau draugei ta testuka ,tai ji sako lyyyyg kazkas yra ,bet sako nesu maciusi tada tokio mazo nestumo lotuliukas.gif -nieko zadu laukti ir daryti testuku tiek kol prades rodyt dvi riebias ,ryskias II wub.gif nenukabinkim nosyciu -daugiau bukim grynam ore ir nemiegokim vienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal nestuke.gif smile.gif
[/quote]

Butu nuostabu,nes labai noriu antro maziuko, bet manau nt jau rodytu, o db nieko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(aurkev @ 2011 10 02, 17:52)
man taip pat kas men. vis ilgesnis ir ilgesnis ciklas nuo 32 d, iki  jau net nezinau gal 40c.d jei nedaugiau, nes dabar kada nori tada ir prasideda doh.gif  o budavo kaip laikrodukas 32 c.d ir 5 ryto mm ateidavo smile.gif
si cikla po dvieju savaiciu nuo mm pradzios pradejo tepliot  doh.gif  bet tik viena diena ir rozine spalva. As jau testuku nebegadinu po tiek I  beveik nebetikiu kad gali but II , bet viltis mazyte visad yra smile.gif

Cia galvoju gal planuojant leliukus organizmas pradeda juokaut su mumis ir ilgina ciklus:oh as irgi tiek prigadinus nt, kad manau, jei pamatyciau II net nepatikeciau wub.gif
Atsakyti
senai jau rašiau, bet noriu pasipasakot doh.gif jau buvau isitikinusi, kad pagaliau pavyko pastot po tiek pastangu. mano ciklas issireguliavo po KT ir pareidavo mmm po 18 - 21d. o paskutinis ciklas tesesi 35 dienas, sugadinau 7 testus ir visi buvo neigiami, bet vistiek buvo viltis, kad nestuke.gif , o požymiai buvo tik tokie, kad ziauriai tempe pilva, buvo kaip akmeninis ir negalejau jo išpust, bet kai tempimas praejo po poros dienu, kai prasidėjo mmm tuo momentu žiauriai suskaudo dešini šona ir iškart nuėjus i tuoleta pamačiau šviesiai raudona spalva kur man nebudinga g.gif prasirgau normaliai, kaip visada negausiai, bet man iki dabar dar kirba mintis kad man tikrai jau buvo prisikabine nes niekad nebuvau taip ilgai nesusirgus kaip ši cikla..
mes jau beveik metus planuojam ir nieko nesigauna verysad.gif bet ši karta galvojau tikrai kad jau laukiuos, širdim jauciau verysad.gif norėjau jusu paklaust...kai taip ilgai neišeina pastot tada prisigalvoju, kad gal kažkuris iš musu nevaisingas, bet jeigu buvo prisikabines zirniukas praeita menesi? tai reiškias viskas gerai, nes jei butu blogai, tai negalėtu net prisikabint? dabar nelaukiu kitu mmm, nes galvoju jei praeita cikla buvo prisikabine tai ši jau tikrai bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte... @ 2011 10 02, 21:11)
senai jau rašiau, bet noriu pasipasakot doh.gif jau buvau isitikinusi, kad pagaliau pavyko pastot po tiek pastangu. mano ciklas issireguliavo po KT ir pareidavo mmm po 18 - 21d. o paskutinis ciklas tesesi 35 dienas, sugadinau 7 testus ir visi buvo neigiami, bet vistiek buvo viltis, kad  nestuke.gif , o požymiai buvo tik tokie, kad ziauriai tempe pilva, buvo kaip akmeninis ir negalejau jo išpust, bet kai tempimas praejo po poros dienu, kai prasidėjo mmm tuo momentu žiauriai suskaudo dešini šona ir iškart nuėjus i tuoleta pamačiau šviesiai raudona spalva kur man nebudinga g.gif  prasirgau normaliai, kaip visada negausiai, bet man iki dabar dar kirba mintis kad man tikrai jau buvo prisikabine nes niekad nebuvau taip ilgai nesusirgus kaip ši cikla..
mes jau beveik metus planuojam ir nieko nesigauna verysad.gif  bet ši karta galvojau tikrai kad jau laukiuos, širdim jauciau verysad.gif  norėjau jusu paklaust...kai taip ilgai neišeina pastot tada prisigalvoju, kad gal kažkuris iš musu nevaisingas, bet jeigu buvo prisikabines zirniukas praeita menesi? tai reiškias viskas gerai, nes jei butu blogai, tai negalėtu net prisikabint? dabar nelaukiu kitu mmm, nes galvoju jei praeita cikla buvo prisikabine tai ši jau tikrai bus  wub.gif

Sveika 4u.gif
As manau,kad jei butum uzkibus, tai tiek dienu veluojant bent vaiduokliuka butu parodes nt mirksiukas.gif isivaizduoju kad sunku nusiramint, bet as jau pati patyriau kokia itaka musu ciklui daro isikalbejimas ir didelis noras tapt nestuke.gif kazkaip reik ismokt atsipalaiduot ir nepamirst nd wub.gif laikykis ir linkiu, kad nesulauktum mmm ax.gif
Atsakyti