senai jau rašiau, bet noriu pasipasakot

jau buvau isitikinusi, kad pagaliau pavyko pastot po tiek pastangu. mano ciklas issireguliavo po KT ir pareidavo mmm po 18 - 21d. o paskutinis ciklas tesesi 35 dienas, sugadinau 7 testus ir visi buvo neigiami, bet vistiek buvo viltis, kad

, o požymiai buvo tik tokie, kad ziauriai tempe pilva, buvo kaip akmeninis ir negalejau jo išpust, bet kai tempimas praejo po poros dienu, kai prasidėjo mmm tuo momentu žiauriai suskaudo dešini šona ir iškart nuėjus i tuoleta pamačiau šviesiai raudona spalva kur man nebudinga

prasirgau normaliai, kaip visada negausiai, bet man iki dabar dar kirba mintis kad man tikrai jau buvo prisikabine nes niekad nebuvau taip ilgai nesusirgus kaip ši cikla..
mes jau beveik metus planuojam ir nieko nesigauna

bet ši karta galvojau tikrai kad jau laukiuos, širdim jauciau

norėjau jusu paklaust...kai taip ilgai neišeina pastot tada prisigalvoju, kad gal kažkuris iš musu nevaisingas, bet jeigu buvo prisikabines zirniukas praeita menesi? tai reiškias viskas gerai, nes jei butu blogai, tai negalėtu net prisikabint? dabar nelaukiu kitu mmm, nes galvoju jei praeita cikla buvo prisikabine tai ši jau tikrai bus