Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(miss_ @ 2011 10 20, 12:32)
ir man lygiai tas pats  blush2.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  cool.gif

Darykit NT, ir žinosit tiksliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 20, 12:34)
Darykit NT, ir žinosit tiksliai smile.gif

Bijau blush2.gif Palauksiu iki kitos savaitės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 20, 12:54)
Bijau  blush2.gif  Palauksiu iki kitos savaitės  cool.gif

Dieve brangus, Jus turbut juokaujat doh.gif Arba esat nescia arba ne, ir nusipirkus normalų testą galit žinoti čia ir dabar, kas čia per baimės gali būti. Turi būti noras sužinoti, visoms čia taip yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2011 10 19, 20:50)
ir as 27-28 d darysiu smile.gif as nieko negaliu veikt per ta laukima, tik apie nestuma galvoju. man liko savaite kursini parasyt, o as internete kiekviena diena apie nestumus, planavimus, pozymius skaitau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

mane tai taip siaubingai pykina nuo nėštumo, kad reiškiu užuojautą pastojusioms doh.gif ne dėl to, kad pastojot, o dėl to ką reikės išgyvent unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 20, 14:12)
mane tai taip siaubingai pykina nuo nėštumo, kad reiškiu užuojautą pastojusioms  doh.gif ne dėl to, kad pastojot, o dėl to ką reikės išgyvent  unsure.gif  doh.gif

Mane jau irgi po truputi pradeda pykinti doh.gif Bijau, kad toliau nestipretu tas pykinimas ir ilgai nekankintu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 20, 09:55)
Esu kantri, tai luktelėsiu iki kitos savaitėlės... mirksiukas.gif

O ko cia laukti, jei jau siandien mmm diena, tai jei jau siandien nedaret, ryt NT tikrai turi rodyti esanti nestuma, arba ne mirksiukas.gif As tai tiek nesikankinciau, o kam? g.gif Man testas jau rode teigiama kai iki mmm dar buvo likusios 3 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 20, 13:20)
O ko cia laukti, jei jau siandien mmm diena, tai jei jau siandien nedaret, ryt NT tikrai turi rodyti esanti nestuma, arba ne  mirksiukas.gif As tai tiek nesikankinciau, o kam?  g.gif Man testas jau rode teigiama kai iki mmm dar buvo likusios 3 dienos.

Sutinku 4u.gif man rode likus 5 dienom iki mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 20, 13:22)
Sutinku  4u.gif man rode likus 5 dienom iki mm smile.gif

Įkalbėjot, šiandien pirksiu, ryt gadinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 20, 14:00)
Įkalbėjot, šiandien pirksiu, ryt gadinsiu  4u.gif

Rodo ir su dienos šlapimu, nebūtinas rytinis tongue.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as ateinu i si skyreli.Pradejom planuoti antra leliuka .Ziuresim , kaip seksis.NT zadu gadinti spalio 28-29 d.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1984 @ 2011 10 20, 08:48)
Sveikos mielosios planuotojos  smile.gif . Siandien ryte pakartojau testa ir antra juostele jau ryskesne rolleyes.gif , taigi uzsirasiau pas ginekologe lapkricio 7 d.  Pozymiai isliko tie patys (pykinimas lengvas, pilvo maudimas ir skaudancios krutys ypac vakarais, tik neramina, kad suskausta stipriai pilvo apacia (gal taip ir turi buti  g.gif , nezinau). Kaip dziaugiuosi ir tikiuosi, kad viskas bus gerai. Linkiu ir jums pamatyti NT II juosteles  4u.gif

Sveikos smile.gif
analogiška situacija ir pas mane smile.gif tik dar nesiregistravau pas darktarų, kol dar tiksliai neįsitikinau ax.gif
nors, vakar, užvakar ir šiandien dariaus NT, šiandiens šiek tiek riškesnis nei vakar wub.gif
ir mane gazdina tie požymiai, kad suskausta pilvo apačia.. negi čia taip turi būti...?
džiauguos ir aš, ir labai tikiuos, kad dar labiau džiaugsiuos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2011 10 20, 15:03)
Sveikos smile.gif
analogiška situacija ir pas mane smile.gif tik dar nesiregistravau pas darktarų, kol dar tiksliai neįsitikinau  ax.gif
nors, vakar, užvakar ir šiandien dariaus NT, šiandiens šiek tiek riškesnis nei vakar  wub.gif
ir mane gazdina tie požymiai, kad suskausta pilvo apačia.. negi čia taip turi būti...?
džiauguos ir aš, ir labai tikiuos, kad dar labiau džiaugsiuos...  blush2.gif

Nesijaudink, pilvuką mausti gali visas 12 sav. Jeigu skauda šoną irgi normalu, man skaudėjo, gydytoja pasakė, kad tai dėl geltonkūnio kuris gamina progesteroną - hormoną palaikantį nėštumą, todėl per daug nesijaudink smile.gif
Pas ginekologę patartina eiti sulaukus 7 sav nėštumo, kai jau plaks širdutė 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2011 10 20, 14:32)
Na pagaliau ir as ateinu i si skyreli.Pradejom planuoti antra leliuka .Ziuresim , kaip seksis.NT zadu gadinti spalio 28-29 d.

as irgi NT gadinsiu tom dienom smile.gif nznau ar jau taip gali buti, bet jau antra diena maudzia pilvuka kaip prie mmm...bet kad joms dar tolokai smile.gif
Atsakyti