Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Isia @ 2011 10 19, 08:51)
kai paskaitau, kiek visos išgyventi turim...
pas mane kokie maudimai  ir pilvo ir strėnų.. o jau krutinė...
vakar testas buvo neigiamas, bet antra pagaliuka vistiek galėjau ižiūrėti.
Šiandien dariausi vėl, ir pasirodė neriškus vaiduokliukas, bet net ir MB pamatė tą vaiduokliuką.... jaučiu, mano atveju reikėtų man pėdinti pas daktarų, kad pagal kraują nustatytų...  g.gif

laikykitės visos... kaip visas suprantu...  4u.gif

4u.gif smagu, kad jusm pavyko nestuke.gif
Man turi ryt but mmm, bet jokiu pozymiu, kad jos bus nejauciu bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, man dar keleta dieneliu liko iki mmm, nu bet as ju nelaukiu, ziuresim kaip cia bus, kazkokiu dideliu simptomu nejauciu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif jungiuosi ir as i planuojanciu buri. Sveikinu visas jau pamaciusias II ir kantrybes visoms tebelaukiancioms 4u.gif
As nelaukiu savo mm spalio 29/30. toms kurioms mm turi pareiti panasiu metu, kada planuojat darytis testa? as tai jauciu neislauksiu mm dienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*camomila* @ 2011 10 19, 16:50)
As nelaukiu savo mm spalio 29/30. :

Tai nelauksim kartu drinks_cheers.gif
Ar kokius nors pojūčius jauti: nuovargį, krūtinę, pykinimą?
Testą darysiu spalio 28 dieną - jau turiu pasiruošusi easy cup mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalnuose: 19 spalio 2011 - 16:56
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 19, 17:53)
Tai nelauksim kartu  drinks_cheers.gif
Ar kokius nors pojūčius jauti: nuovargį, krūtinę, pykinimą?
Testą darysiu spalio 28 dieną - jau turiu pasiruošusi easy cup mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Manau ir as darysiu kokia diena ar dvi pries mm, tai 27 ar 28 smile.gif laikysiu ir uz tave kumstukus smile.gif

o pozymiu tai kolkas nejauciu, gal dar ankstoka, tik kaskaip sikart labai jautesi ovuliacija kad vyksta ir dar kelias dienas taip svelniai tai viena tai kita kiauside pamausdavo, nezinau cia geras zenklas ar kaip g.gif ir dar nugara jauciu kad kaskokia silpna pasidare, pasilenkus sunku ilgiau isbuti, bet cia tikriausiai su jokiais pozymiais nesusije smile.gif
Atsakyti
ir as 27-28 d darysiu smile.gif as nieko negaliu veikt per ta laukima, tik apie nestuma galvoju. man liko savaite kursini parasyt, o as internete kiekviena diena apie nestumus, planavimus, pozymius skaitau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man šiandien turi prasidėt mmm, bet jokių požymių nejaučiu rolleyes.gif Bijau džiaugtis...šiaip mano mmm kaip laikrodis, tikslios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 20, 09:08)
Man šiandien turi prasidėt mmm, bet jokių požymių nejaučiu  rolleyes.gif  Bijau džiaugtis...šiaip mano mmm kaip laikrodis, tikslios  ax.gif

Tai laukiam sekmingo NT mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios planuotojos smile.gif . Siandien ryte pakartojau testa ir antra juostele jau ryskesne rolleyes.gif , taigi uzsirasiau pas ginekologe lapkricio 7 d. Pozymiai isliko tie patys (pykinimas lengvas, pilvo maudimas ir skaudancios krutys ypac vakarais, tik neramina, kad suskausta stipriai pilvo apacia (gal taip ir turi buti g.gif , nezinau). Kaip dziaugiuosi ir tikiuosi, kad viskas bus gerai. Linkiu ir jums pamatyti NT II juosteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 20, 08:28)
Tai laukiam sekmingo NT  mirksiukas.gif

Esu kantri, tai luktelėsiu iki kitos savaitėlės... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek si menesi sekmingu II thumbup.gif Sveikinu visas pagaliau sulaukusias, o dar planuojancioms linkiu nesulaukti mmm 4u.gif As tai si men vyra isleidus zaidziu su OT, vakar ir siandien labai ryski T juostele, net uz kontroline ryskiasne, gaila, kad negaliu kibti i darbus doh.gif tikiuosi kita menesi pavyks pagaliau, nes jau tik apie tai ir sukasi mintys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 20, 09:08)
Man šiandien turi prasidėt mmm, bet jokių požymių nejaučiu  rolleyes.gif  Bijau džiaugtis...šiaip mano mmm kaip laikrodis, tikslios  ax.gif

ir man lygiai tas pats blush2.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti