Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 20, 15:06)
as irgi NT gadinsiu tom dienom smile.gif nznau ar jau taip gali buti, bet jau antra diena maudzia pilvuka kaip prie mmm...bet kad joms dar tolokai smile.gif

Man irgi maudžia, nors mmm dar už geros savaitės būtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 20, 15:24)
Man irgi maudžia, nors mmm  dar  už  geros savaitės būtų  schmoll.gif

pries 4 dienas buvo lasiukas kraujuko paisrodes...priemiau tai kaip ovuliacija smile.gif
aisku ir ND buvo atlikti. Tik va nznau ar imanoma po tu keturiu dienu jau kazka jausti smile.gif o ir is aplinkos keisti signalai eina biggrin.gif tetis vakar paskambino ir sake kad sapnavo mane nescia nestuke.gif pati sapnavau begale teigiamu NT smile.gif
laikom kumstukus kad viskas pasitvirtintu!
Atsakyti
Majaj, paguodei mane smile.gif
4u.gif
dar šiek tiek pakentėsiu savaitėles kelias iki daktarų, kad tik viskas pasitvritintų teigiamai blush2.gif
kas keisčiausia, kad vadinasi, pastojus busiu po 20 ciklo dienos ar prieš mmm, kurios ir nepasirodo man antra savaite... o ND tereikėjo tik kelių kartų. Kaip MB, kad sakė, pamatysi, iš karto bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 20, 12:12)
mane tai taip siaubingai pykina nuo nėštumo, kad reiškiu užuojautą pastojusioms  doh.gif ne dėl to, kad pastojot, o dėl to ką reikės išgyvent  unsure.gif  doh.gif

Kiek laiko esi pastojusi?manes nepasakyciau, kad pykintu, gal nuo organizmo priklauso, arba tas "saunus jausmelis" dar tik laukia, nes pastojusi esu mazdaug 3 savaites tik. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 20, 16:58)
Kiek laiko esi pastojusi?manes nepasakyciau, kad pykintu, gal nuo organizmo priklauso, arba tas "saunus jausmelis" dar tik laukia, nes pastojusi esu mazdaug 3 savaites tik. ax.gif

Oi tai dar tikrai gali isvis nieko nejausti, isskyrus koius pilvuko pamaudenimus ar krutine. Man pvz. nuo 6 savaites prasidejo pykinimai, tik tiek, kad dar nevemiu, bet buna bloga iki negalejimo unsure.gif O iki tos 6 savaites jau buvau apsidziaugusi, jog busiu is tu ,,laiminguju'', kuriu nepykina lotuliukas.gif Zodziu ner ko per anksti dziaugtis, nes tas ,,malonumas'' kiekviena gali uzklupti skirtingu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 10 20, 15:05)
Oi tai dar tikrai gali isvis nieko nejausti, isskyrus koius pilvuko pamaudenimus ar krutine. Man pvz. nuo 6 savaites prasidejo pykinimai, tik tiek, kad dar nevemiu, bet buna bloga iki negalejimo  unsure.gif O iki tos 6 savaites jau buvau apsidziaugusi, jog busiu is tu ,,laiminguju'', kuriu nepykina  lotuliukas.gif Zodziu ner ko per anksti dziaugtis, nes tas ,,malonumas'' kiekviena gali uzklupti skirtingu metu  mirksiukas.gif

Aisku, turbut kiekviena ta patirs, isimciu nera blush2.gif ka padarysi, svarbu koks dziaugsmas po sirdim auga wub.gif aisku, gal apie tai reikes sneket, kai paziures su echoskopu, nes daktare patvirtino nestuma, bet dar neziurejo echoskopu, leido paaugti vaisiui iki lapkricio 7..
Atsakyti
ui, kaip idomiai su taip pykinimais...
babytė vis stebėjosi ,sakė, 4 sūnų laukėsi ir nei karto jos nepykino.
Mano 3 seserys kai laukėsi, visas pykino, viena iš jų net ligoninėje atsidurė nuo stypriaus pykinimo...

o man negerumai su pykinimu prasidėjo jau praeita savaite, tik tiek, kad jaučiu pykinimą, bet ne iki tiek, kad vemčiau... valgyt iki pietų, ar po pietų vos prisiverčiu.. ir pavakariais paumėja...
Atsakyti
QUOTE(pievu_ieva @ 2011 10 20, 15:06)
as irgi NT gadinsiu tom dienom smile.gif nznau ar jau taip gali buti, bet jau antra diena maudzia pilvuka kaip prie mmm...bet kad joms dar tolokai smile.gif

QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 20, 15:24)
Man irgi maudžia, nors mmm  dar  už  geros savaitės būtų  schmoll.gif

Sveikos 4u.gif

man atrodo tie pamaudenimai tai geras zenklas, tikriausiai tvirtinasi zirniukas smile.gif

man ir vis karts nuo karto sumaudzia pilvo apacia, bet daugiau i kaire puse, tai noriu tiket kad cia viskas i gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*camomila* @ 2011 10 20, 16:41)
Sveikos 4u.gif

man atrodo tie pamaudenimai tai geras zenklas, tikriausiai tvirtinasi zirniukas smile.gif

Kad Tavo žodžiai Dievui į ausį wub.gif
Papildyta:
Man dar ir išskyrų labai panašių į ovuliacines atsirado, bet kad O tai jau tikrai buvo prieš kokias 5 /6 dienas g.gif Dar papukus maudžia, jie suapvalėjo, pykina nuo picos kvapo, kai pro picerijas einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalnuose: 20 spalio 2011 - 15:56
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 20, 16:54)
Kad Tavo žodžiai Dievui į ausį  wub.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
Man dar ir išskyrų labai panašių į ovuliacines atsirado, bet kad O tai jau tikrai buvo prieš kokias 5 /6 dienas  g.gif Dar papukus maudžia, jie suapvalėjo, pykina nuo picos kvapo, kai pro picerijas einu  biggrin.gif

na as tai kol dar nejauciu pareinanciu mm, tol dar optimizmo pilna, tuo labiau kad si men labai saziningai ND atlikinejom blush2.gif

na o tavo pozymiai tai labai nestukiski smile.gif
Atsakyti
As kai laukiausi pirmos tai ,kad nescia suzinojau tik pasidarius NT .Jokiu pokyciu nepajutau.Skaudi krutine ,mieguistumas ir papykinimas atsirado tik mazdaug nuo 7 sav. Idomu ,kaip si kart bus ?
Atsakyti
4u.gif o as nejauciu nieko kito kaip tik zveriska apetita doh.gif aisku krutine padidejus ax.gif su pirmu nestumu isvis skraidziau ir nescia buvau tik del atsikisusio pilvo nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti