Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Mufa @ 2011 10 18, 16:46)
Sveikute 4u.gif  man turi but 19d. ir nedariau dar NT. Bet tikriausia ir neteks daryt  blush2.gif  nes labai gerai jau jauciu mmm pozymius blink.gif

Nejaučiu požymių mmm rolleyes.gif gal ir nepajusiu...
O visas sveikinu, kurios jau nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
visas nestuke.gif sveikinu 4u.gif
o as nelaukiu mmm 27-28 d. dar taip ilgai... o jau norisi testa pasidaryt... doh.gif
girdejau (gal cia?) kad ovuliacijos testai gali parodyti ankstyva nestuma... bandysiu sita sestadieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2011 10 18, 17:51)
visas nestuke.gif  sveikinu 4u.gif
o as nelaukiu mmm 27-28 d. dar taip ilgai... o jau norisi testa pasidaryt...  doh.gif 
girdejau (gal cia?) kad ovuliacijos testai gali parodyti ankstyva nestuma... bandysiu sita sestadieni  ax.gif

jei jau darysi tai daryk NT, nesierzink su tais OT testais, nes jie kai parosys tai paskui suksi galva bigsmile.gif geriau NT ir viskas bus aisku teigiamas ar neigiamas, o plius iki mmm dar 10dienu tai nei NT nieko nerodys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 10 18, 15:57)
sveikinu visas kas sulauke II  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o yra cia tokiu, kurioms 20d. turi ateiti mmm.... bet dar nedare testo? svarstau, gal dar viena NT sugadinti? ax.gif

Man irgi turetu buti 20d., testo dar negadinau, atsibodo visa laika matyti [B] I. Pilvuka maudzia man kaip pries mmm :S
Atsakyti
siand turejau sulaukti mm,bet dar nera,krutine skaudi,pilva maudzia,tikiuosi neparsiras tos mm
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2011 10 18, 17:51)
visas nestuke.gif  sveikinu 4u.gif
o as nelaukiu mmm 27-28 d. dar taip ilgai... o jau norisi testa pasidaryt...  doh.gif 
girdejau (gal cia?) kad ovuliacijos testai gali parodyti ankstyva nestuma... bandysiu sita sestadieni  ax.gif

Gadinau aš ovuliacijos testus nėštumui nustatyti, buvo gal trys ciklai kai gale ciklo rodė teigiamą rezultatą(ovuliacijos testai), tačiau NT rodė neigiamą ir vėliau sulaukdavau mmm. O prieš tai džiūgaudavau kad jau laukiuosi, bet nusivildavau poto žiauriai.
O šį ciklą kai pastojau, 9DPO NT rodė mažą vaiduokliuką, o OT nebuvo teigiamas(buvo maždaug tokio ryškumo kaip dieną prieš O-ryškokas).
OT nėra skirti nėštumui nustatinėti ir aš taip pat nerekomenduoju gadintis sau nervų ir žaisti su jais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 10 18, 18:54)
siand turejau sulaukti mm,bet dar nera,krutine skaudi,pilva maudzia,tikiuosi neparsiras tos mm

Nuoširdžiai linkiu nesulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 18, 20:00)
Gadinau aš ovuliacijos testus nėštumui nustatyti, buvo gal trys ciklai kai gale ciklo rodė teigiamą rezultatą(ovuliacijos testai), tačiau NT rodė neigiamą ir vėliau sulaukdavau mmm. O prieš tai džiūgaudavau kad jau laukiuosi, bet nusivildavau poto žiauriai.
O šį ciklą kai pastojau, 9DPO NT rodė mažą vaiduokliuką, o OT nebuvo teigiamas(buvo maždaug tokio ryškumo kaip dieną prieš O-ryškokas).
OT nėra skirti nėštumui nustatinėti ir aš taip pat nerekomenduoju gadintis sau nervų ir žaisti su jais smile.gif
Papildyta:

Nuoširdžiai linkiu nesulaukti  4u.gif

su nekantrumu laukiu rytojaus bt ,jei nekris tai bandysiu nt vel
Atsakyti
Sveikos mergaites, naujoke as dar cia, bet sakykit ar kurioms buvo vienas is nestumo pozymiu, jog krutu skausmas prasidejo 10-9 d iki mmm?
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2011 10 18, 21:16)
Sveikos mergaites, naujoke as dar cia, bet sakykit ar kurioms buvo vienas is nestumo pozymiu, jog krutu skausmas prasidejo 10-9 d iki mmm?

man 3-4 dienos po O pradejo skaudet ir iskart smarkiai smile.gif o pirma kart supykino 18 d po O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 10 18, 14:05)
Aš nelaukiu mmm spalio 28/29  ax.gif

Aš nelaukiu 26 dieną. Pavyko po ND atsiriboti ir negalvoti apie galimą nėštumą. Manau, nelįsiu į šitą temą iki mmm dienos, nes kitaip vėl pradės rastis nėštumo požymiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 18, 16:57)
Jeigu esate  nestuke.gif  tai šiandien jau turėtų NT būt teigiamas.

zodziu vyras susirgo, ieskojau vaistineje vaistu ir radau NT, pasidariau ir galutinai supykau sad.gif vienas pagalys ir viskas. Jau pilva maudzia pries mmm, ryt turi pasirodyti... as uzsirasiau pas gine, esu turejus cistu, tegu pasiziuri gal ir db yra... nes mano teta 8 metu negalejo pastoti (senais laikais) kol cistu neisgyde... verysad.gif verysad.gif o as ryte skaiciau straipsni apie vaikucius, kad ne mes, o jie nusprendzia kada ir pas ka apsigyventi pilvuke...matyt musu dar nenori i si pasauli... sad.gif huh.gif
Papildyta:
QUOTE(foxiuke @ 2011 10 18, 19:07)
Man irgi turetu buti 20d., testo dar negadinau, atsibodo visa laika matyti [B] I. Pilvuka maudzia man kaip pries mmm :S

tikrai, mano atveju cia tik testu gadinimas, vaistininkas turbut galvoja sita tai susipykus su protu, vis lakstau tu NT...
Atsakyti
kai paskaitau, kiek visos išgyventi turim...
pas mane kokie maudimai ir pilvo ir strėnų.. o jau krutinė...
vakar testas buvo neigiamas, bet antra pagaliuka vistiek galėjau ižiūrėti.
Šiandien dariausi vėl, ir pasirodė neriškus vaiduokliukas, bet net ir MB pamatė tą vaiduokliuką.... jaučiu, mano atveju reikėtų man pėdinti pas daktarų, kad pagal kraują nustatytų... g.gif

laikykitės visos... kaip visas suprantu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isia: 19 spalio 2011 - 07:52