Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(kutuce @ 2011 10 21, 09:43)
Ojej, jaučiu reikia lėkti testo, nors dirbu dabar, bet vaistinė visai šalia, per pertraukėlę ir testuką pasidarysiu  unsure.gif

Būtinai parašyk atsakymą, tikiuosi bus II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 21, 09:52)
Būtinai parašyk atsakymą, tikiuosi bus II 4u.gif

ok
Atsakyti
man niekaip nepavyksta ištrūkt iš darbo, bent 15 min iki vaistinės verysad.gif per pietus irgi negalėsiu... doh.gif tai važiuodama į namučius užlėksiu į vaistinę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 21, 11:17)
man niekaip nepavyksta ištrūkt iš darbo, bent 15 min iki vaistinės  verysad.gif  per pietus irgi negalėsiu... doh.gif  tai važiuodama į namučius užlėksiu į vaistinę ax.gif

Dėl to planuojant NT reik turėt pasiruošus iš anksto tongue.gif pas mane visa krūvelė pigių laukia tinkamos dienos bigsmile.gif
Atsakyti
oi kiek daranciu testukus, visoms sekmes ir laukiam geru ziniu, man ir ant keliu dienu jei nepareis mmm bandysiu sugadinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 21, 11:19)
Dėl to planuojant NT reik turėt pasiruošus iš anksto  tongue.gif pas mane visa krūvelė pigių laukia tinkamos dienos  bigsmile.gif

Bet kokia pagunda tada buna panaudot juos . biggrin.gif As turiu du namie .Tai didvyriskai laukiu kitos savaites.
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2011 10 21, 12:38)
Bet kokia pagunda tada buna panaudot juos . biggrin.gif As turiu du namie .Tai didvyriskai laukiu kitos savaites.

biggrin.gif man tai namie negalima nei vieno tureti biggrin.gif nes vistiek sugadinu biggrin.gif dabar va yra 5 DpO tai nekantriai nelaukiu mmm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pievu_ieva: 21 spalio 2011 - 11:44
QUOTE(*milka* @ 2011 10 21, 12:38)

Man tas pats, man dar tik 1 DPO o aš mielai jau išbandyčiau, bet nebandau, laukiu, nes žinau, kad tikrai nieko nerodys, vadovaujuosi logika, ir sekas man kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi negalėdavau ramiai gyvent, jei budavo testas, vis sugadindavau. Bet dabar uzsipirkau urmu, tai net ir negaila sugadint viena, kita. Bet kazkaip jau pradedu isisamonint, kad nera jokio reikalo gadint, kol neatejo mm diena, vistiek nieko neparodo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o kaip su paprasta kuno temperatura (pazastyje matuojama) pastojus? kokia ji pas jus? ir kokia turetu buti? nes aiduoklius rode , tai tris dienas rode (bent jau matavau tik tas tris dienas) 37,3. o dabar, trecia diena nuo nt darymu 36.9. testai rode nerysias juosteles, trecia diena nuo pirmo esto- taip pat sviesia antra juostele. naudojau EasyCup. ar gali buti, kad deja pabego kruopyte? sad.gif savaite dar manau palauksiu iki ejimo tartis del vizito pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 10 21, 09:04)
Nejaučiu jokių nėštumo pojūčių, na nebent tik, kad kartais pamaudena tai vienoj pilvelio pusėj, tai kitoj  ax.gif
Mmm turėjo vakar prasidėt...tylu... rolleyes.gif  Mb atkalbėjo nuo NT...Šį ryt galvojau darytis, bet MB atkalbėjo, nes matyt nenori jei ką pamatyt mano nusivylimo  cool.gif

patyliukais sveikinu tave, tikiuosi bus II, as tai vakar visdelto sulaukiau mmm cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asara @ 2011 10 21, 12:55)
Sveikos merginos, o kaip su paprasta kuno temperatura (pazastyje matuojama) pastojus? kokia ji pas jus? ir kokia turetu buti? nes aiduoklius rode , tai tris dienas rode (bent jau matavau tik tas tris dienas) 37,3. o dabar, trecia diena nuo nt darymu 36.9. testai rode nerysias juosteles, trecia diena nuo pirmo esto- taip pat sviesia antra juostele. naudojau EasyCup. ar gali buti, kad deja pabego kruopyte? sad.gif savaite dar manau palauksiu iki ejimo tartis del vizito pas gydytoja.

Kai buvau pastojus mano temp buvo 37 C. O dėl pabėgimo, tai pamatysi kai pabėgs jei taip nutiks - pradėsi kraujuoti, ir iškraujuosi. O kol rodo neryškias juosteles tai gerai, vadinasi kažkas yra. Laukit ir stebėkit kas vyksta, ar prasidės kraujavimas, o gal tiesiog viskas gerai ir po savaites NT jau bus labai ryskus smile.gif Ne visoms vienodai NT ryskeja su kiekviena diena 4u.gif
Atsakyti