Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(saules_asara @ 2011 10 21, 12:55)
Sveikos merginos, o kaip su paprasta kuno temperatura (pazastyje matuojama) pastojus? kokia ji pas jus? ir kokia turetu buti? nes aiduoklius rode , tai tris dienas rode (bent jau matavau tik tas tris dienas) 37,3. o dabar, trecia diena nuo nt darymu 36.9. testai rode nerysias juosteles, trecia diena nuo pirmo esto- taip pat sviesia antra juostele. naudojau EasyCup. ar gali buti, kad deja pabego kruopyte? sad.gif savaite dar manau palauksiu iki ejimo tartis del vizito pas gydytoja.

Kuno temperatura sviruoja nuo 37 - 37,5. bet tai nera patikimas rodiklis. BT siuo atveju tikslingesne. taciau BT 10DPO irgi gali nukristi iki 36,8 tarkim, bet likus 2-3 dienom iki numatomu mmm vel kila ir laikosi. Jeigu rodo antra neryskia juostele, reiskia organizme pasigamino chorioninis gonadotropinas (nestumo hormonas). Jis dideja kasdien, kas antra diena dvigubeja. Kuo jo daugiau - tuo ryskesne antra juostele. Todel jeigu nori suzinoti ar pabego ar prikibo - daryk kasdien NT ir stebek antros juosteles ryskuma. jei ryskeja - nestumas vyksta normaliai, jeigu blankeja, reiskia biochemini nestuma ir lauk iprastu mmm. Del biocheminio pergyventi nereikia, jis pasitaiko 70% moteru, dauguma ju net nepastebi, kad galejo buti pastojusios. Biocheminio nestumo nusitraukimp priezasciu kaip ir nera, bet dazniausiai tai galimi apsigimimai, kai nesusitaria moters ir vyro chromosomos, arba per tirstas kraujas - siuo atveju 1 aspirino tablete po pietu ir reikalai sutvarkyti. Nes tirstas kraujas trukdo zirniuko prikibimui prie gimdos, todel NT rodo II, nes nestumas ruosesi buti, bet yra faktoriu, kurie tam sutrukde.

Beje, gydytoja nieko nepasakys, kol nebus 6 biocheminiu nutrukusiu nestumu is eiles. Nes iki 6 laikoma naturali atranka ir norma. Po 6 nutrukusiu skiria kariotipo tyrima. bet, tikiuosi, to tau neprireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 spalio 2011 - 12:18
dekui uz toki issamu atsakyma smile.gif ziuresiu kaip bus per ateinancia savaite. kai dariaus pirma nt, tai jauciaus lyg artetu menesines- pilvo apacia pamaudeno, kita diena- ir strenas svelniai. trutine jautri, pasunkejus atrodo, dilgcioja kartais. bet dabar jau turejo prasidet numanomos mmm, bet daugiau jokiu pozymiu nejauciu. matuojuos vel kuno normalia temperatura. vakar aktyvus buvo poilsis, labai pavargau, rankas nugara skauda nuo jo.
tik nezinau ar abar nusipirkt skirtigu firmu nt, ar tos pacios firmos, kad ziureti ar juostele ryskeja? nes kaip supratau patikimiausiu laiko merginos easycup? zodziu, kaip rasote, tik laikas parodys ar bus ar ne. dar karta dekui uz atsakyma wink.gif

Papildyta:
na va, ka tik pasimatavau pazastyje- 37,3 :/ taip knieti vel tu testu prisipirkt ir testuot. savaitgali manau bent du nerimui numalsint tikrai reiks padaryt :|
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules_asara: 21 spalio 2011 - 12:41
QUOTE(saules_asara @ 2011 10 21, 13:51)
dekui uz toki issamu atsakyma smile.gif ziuresiu kaip bus per ateinancia savaite. kai dariaus pirma nt, tai jauciaus lyg artetu menesines- pilvo apacia pamaudeno, kita diena- ir strenas svelniai. trutine jautri, pasunkejus atrodo, dilgcioja kartais. bet dabar jau turejo prasidet numanomos mmm, bet daugiau jokiu pozymiu nejauciu. matuojuos vel kuno normalia temperatura. vakar aktyvus buvo poilsis, labai pavargau, rankas nugara skauda nuo jo.
tik nezinau ar abar nusipirkt skirtigu firmu nt, ar tos pacios firmos, kad ziureti ar juostele ryskeja? nes kaip supratau patikimiausiu laiko merginos easycup?  zodziu, kaip rasote, tik laikas parodys ar bus ar ne. dar karta dekui uz atsakyma wink.gif

Papildyta:
na va, ka tik pasimatavau pazastyje- 37,3 :/  taip knieti vel tu testu prisipirkt ir testuot. savaitgali manau bent du nerimui numalsint tikrai reiks padaryt :|

Būt geriausia daryt tos pačios firmos, tikrai nebūtina tą puodelį, ir kasdien, geriausiai nuspirk pigesniu kokių, ir kartok 4u.gif
Atsakyti
Galite mane sveikinti II
Jetau kol nutaikiau momentą nueiti į wc ir susitvarkyti
Bet rezultatas išlindo akimirksniu ir jau toks gerokas ne vaiduoklis wub.gif
Nežinau ar verkt ar ką daryti, aš šito taip laukiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 10 21, 14:23)
Galite mane sveikinti II
Bet rezultatas išlindo akimirksniu ir jau toks gerokas ne vaiduoklis  wub.gif
Nežinau ar verkt ar ką daryti, aš šito taip laukiau  wub.gif

Kaip šaunu smile.gif Sveikinimai, kiek laiko planavote? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 21, 14:24)
Kaip šaunu smile.gif Sveikinimai, kiek laiko planavote?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Planavome ilgai, o gaminome keturis mėnesius smile.gif , per kuriuos jau spėjau pražilti, vis sulaukdama mmm
Atsakyti
Galite mane sveikinti II

didziausi sveikinmai!!!! smile.gif
4u.gif baltas pavydas , tikiuosi jumi viskas klostysis labai gerai ir nestuke.gif bus lengvas.
Sekmes!
Atsakyti
miss tau 4u.gif matyt leliukas dar si menesi nebuvo pasiruoses

kutuce sveikinimai sulaukus nestuke.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, tokie įdomūs jausmai apėmę rolleyes.gif

Paskutinis nėštumas buvo netyčiukas, tai kažkaip kitaip viskas buvo, o dabar planuotas, tai toks neramumas, bet kai tiek kartų nepavyko, tai jau viskas nesvarbu buvo, kad tik pastoti norėjosi
Atsakyti
Mano NT diena bus kita penktadieni jei islauksiu tongue.gif ... labai ilgi ciklai pas mane ax.gif Bandysiu viena sekmadieni ryte panaudoti - gal netycia 10DPO jau kazka neryskaus parodys wub.gif Nors pas mane asmeniskai toks dalykas yra, kad kelios dienos iki mm is nosies vos vos pakraujuoja, kaip deja, ir vakar verysad.gif bet viltis mirsta paskutine drinks_cheers.gif
Visoms sekmes ir laukiam geru ziniu nestuke.gif
Atsakyti
Galite mane sveikinti II

sveikinam
Atsakyti
Nu ka, 3 DPO, ND sventai atlikom, tai dabar su brangiausiuoju laukiam nestuke.gif Šiandien lyg pradėjo krūtinę skaudėti, bet labiau jauciu spenelius, retkarciai suskausta pilva, taciau visi tie pozymiai man buna likus mazdaug savaitei iki mmm... Jetuteliau kaip ju nelaukiu.. blush2.gif
Dideliausi sveikinimai pamaciusioms II thumbup.gif
Atsakyti