Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

kutuce sveikinam nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

nu ir kitos laukiam savo eiles smile.gif , as gal pirmadieni meginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 10 21, 13:23)
Galite mane sveikinti II
Jetau kol nutaikiau momentą nueiti į wc ir susitvarkyti
Bet rezultatas išlindo akimirksniu ir jau toks gerokas ne vaiduoklis  wub.gif
Nežinau ar verkt ar ką daryti, aš šito taip laukiau  wub.gif

sveikinimai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 10 21, 14:23)
Galite mane sveikinti II
Jetau kol nutaikiau momentą nueiti į wc ir susitvarkyti
Bet rezultatas išlindo akimirksniu ir jau toks gerokas ne vaiduoklis  wub.gif
Nežinau ar verkt ar ką daryti, aš šito taip laukiau  wub.gif

Mieloji, o gryztant i priesistore iki siandieninio II - kokie pozymiai pasireiske, kokia siandien tempa ir kelinta diena po O? blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai toms, kurios sulauke teigiamo NT smile.gif
thumbup.gif
o aš laikaus paskutini testuka sekmadienio rytui, kad patvirtinčiau,ar tikrai prikibo blush2.gif , nes paskutini du testukai buvo tokie neryškus... kad vis dar nesitikiu blush2.gif ... visi pojūčiai papilvėj ir strenoj dar juntami pas mane, o apie krutinę patyliu, tokia ji pilna... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmale @ 2011 10 21, 16:57)
Mieloji, o gryztant i priesistore iki siandieninio II - kokie pozymiai pasireiske, kokia siandien tempa ir kelinta diena po O?  blush2.gif

Daugiau jokių požymių, absoliučiai, nei krūtinė pilna, nei pykina, nieko nejaučiu, na gal tik, kad marinuotų agurkų noriu, bet aš jų visuomet noriu biggrin.gif
Temperatūros nematavau unsure.gif , o reikėjo?
Po O 16 diena
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 10 21, 14:23)
Galite mane sveikinti II

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asara @ 2011 10 21, 13:51)
tik nezinau ar abar nusipirkt skirtigu firmu nt, ar tos pacios firmos, kad ziureti ar juostele ryskeja? nes kaip supratau patikimiausiu laiko merginos easycup?  zodziu, kaip rasote, tik laikas parodys ar bus ar ne. dar karta dekui uz atsakyma wink.gif

Papildyta:
na va, ka tik pasimatavau pazastyje- 37,3 :/  taip knieti vel tu testu prisipirkt ir testuot. savaitgali manau bent du nerimui numalsint tikrai reiks padaryt :|
Pasiulyciau nusipirkti arba Viola arba easycup, kad paziureti ar yra antra juostele. Sie testai yra 10 miu/ml ir nepasitaiko brokuotu. Jeigu sie testai parodys antra juostele, tada prisipirk juosteliniu popigiai, tik nepirk eurovaistines - jie visi vaiduoklius rodo ir jeigu neklistu - dBest firmos pasitaiko nekokybisku. Siaip, neblogas kokybes ir kainos santykis yra Comfort testai. Dezuteje melyna gele ir maziukas nupiesti. O geriausiai yra www.testukai.lt Po 1,30 iseina kazkur ir 10 miu/ml.
Atsakyti
pozymiai- lengvai skaudama krutine, troskina. kuno paprasta temperatura- 37-37,4 laipsniai. na ir aisku ryskejantis II nt smile.gif turetu buti , skaiciuojant nuo pirmu mmm. pirmos dienos- 5 savaites.
Papildyta:
MAIDENANA, kaip tik ta COMFORT ir nusipirkau, net kelis, aiski antra juostele smile.gif
Atsakyti
Kita sav registruojuos pas daktarų, nes 3 NT parodė du II, vadinas teigiama 4u.gif
Dar vis negaliu patikėti... doh.gif wub.gif
pradėjo ryte pykinti...bet dar kentėti galiu, ir miegelio norisi kuo daugiau, o jau į tuoleta lekiu darbe kas puse valandos... ax.gif
Atsakyti
sveikinu su II !:)
o kaip pas gydytoja einat- i privacia registruojates mokamai ar pas seimos gydytoja, kuri siuntima duoda pas ginekologe? einat tiesiai i registratura pas ginekologe moket pinigus reikia uz konsultacija itariant nestuma? nes su seimos gydytojo siuntimu tikrai nereiktu. taigi kaip darot?
Atsakyti
aš irgi net nežinau kaip ką reikia daryti. Bendradarbė kiek pasakojo, tai privačiai lankosi...
eisiu į šeimos klinika kur lankausi, pas šeimos daktare, kad ji rekomenduotu gerą ginekologę, arba kad siūstų pas ta, kur jau esu lankiusis su siuntimu... g.gif
Atsakyti
tai va, as irgi manau eisiu pas seimos pirma KMUK. labai miela gydytoja, gal patartu. baisoka aisku, nes viskas nauja, nezinoma, kaip ir pirmieji pozymiai, juk norisi kad viskas vietoj ir gerai butu. ech smile.gif
Atsakyti