nu ir kitos laukiam savo eiles
kutuce sveikinam
, as gal pirmadieni meginsiu
QUOTE(kutuce @ 2011 10 21, 13:23)
Galite mane sveikinti II
Jetau kol nutaikiau momentą nueiti į wc ir susitvarkyti
Bet rezultatas išlindo akimirksniu ir jau toks gerokas ne vaiduoklis
Nežinau ar verkt ar ką daryti, aš šito taip laukiau
sveikinimai!!!
QUOTE(kutuce @ 2011 10 21, 14:23)
Galite mane sveikinti II
Mieloji, o gryztant i priesistore iki siandieninio II - kokie pozymiai pasireiske, kokia siandien tempa ir kelinta diena po O?
Sveikinimai toms, kurios sulauke teigiamo NT 
o aš laikaus paskutini testuka sekmadienio rytui, kad patvirtinčiau,ar tikrai prikibo
, nes paskutini du testukai buvo tokie neryškus... kad vis dar nesitikiu
... visi pojūčiai papilvėj ir strenoj dar juntami pas mane, o apie krutinę patyliu, tokia ji pilna...
o aš laikaus paskutini testuka sekmadienio rytui, kad patvirtinčiau,ar tikrai prikibo
QUOTE(Jurmale @ 2011 10 21, 16:57)
Mieloji, o gryztant i priesistore iki siandieninio II - kokie pozymiai pasireiske, kokia siandien tempa ir kelinta diena po O? 
Daugiau jokių požymių, absoliučiai, nei krūtinė pilna, nei pykina, nieko nejaučiu, na gal tik, kad marinuotų agurkų noriu, bet aš jų visuomet noriu
Temperatūros nematavau
Po O 16 diena
QUOTE(saules_asara @ 2011 10 21, 13:51)
tik nezinau ar abar nusipirkt skirtigu firmu nt, ar tos pacios firmos, kad ziureti ar juostele ryskeja? nes kaip supratau patikimiausiu laiko merginos easycup? zodziu, kaip rasote, tik laikas parodys ar bus ar ne. dar karta dekui uz atsakyma 
Papildyta:
na va, ka tik pasimatavau pazastyje- 37,3 :/ taip knieti vel tu testu prisipirkt ir testuot. savaitgali manau bent du nerimui numalsint tikrai reiks padaryt :|
Pasiulyciau nusipirkti arba Viola arba easycup, kad paziureti ar yra antra juostele. Sie testai yra 10 miu/ml ir nepasitaiko brokuotu. Jeigu sie testai parodys antra juostele, tada prisipirk juosteliniu popigiai, tik nepirk eurovaistines - jie visi vaiduoklius rodo ir jeigu neklistu - dBest firmos pasitaiko nekokybisku. Siaip, neblogas kokybes ir kainos santykis yra Comfort testai. Dezuteje melyna gele ir maziukas nupiesti. O geriausiai yra www.testukai.lt Po 1,30 iseina kazkur ir 10 miu/ml.
Papildyta:
na va, ka tik pasimatavau pazastyje- 37,3 :/ taip knieti vel tu testu prisipirkt ir testuot. savaitgali manau bent du nerimui numalsint tikrai reiks padaryt :|
Kita sav registruojuos pas daktarų, nes 3 NT parodė du II, vadinas teigiama
Dar vis negaliu patikėti...
pradėjo ryte pykinti...bet dar kentėti galiu, ir miegelio norisi kuo daugiau, o jau į tuoleta lekiu darbe kas puse valandos...
Dar vis negaliu patikėti...
pradėjo ryte pykinti...bet dar kentėti galiu, ir miegelio norisi kuo daugiau, o jau į tuoleta lekiu darbe kas puse valandos...
sveikinu su II !
o kaip pas gydytoja einat- i privacia registruojates mokamai ar pas seimos gydytoja, kuri siuntima duoda pas ginekologe? einat tiesiai i registratura pas ginekologe moket pinigus reikia uz konsultacija itariant nestuma? nes su seimos gydytojo siuntimu tikrai nereiktu. taigi kaip darot?
o kaip pas gydytoja einat- i privacia registruojates mokamai ar pas seimos gydytoja, kuri siuntima duoda pas ginekologe? einat tiesiai i registratura pas ginekologe moket pinigus reikia uz konsultacija itariant nestuma? nes su seimos gydytojo siuntimu tikrai nereiktu. taigi kaip darot?
aš irgi net nežinau kaip ką reikia daryti. Bendradarbė kiek pasakojo, tai privačiai lankosi...
eisiu į šeimos klinika kur lankausi, pas šeimos daktare, kad ji rekomenduotu gerą ginekologę, arba kad siūstų pas ta, kur jau esu lankiusis su siuntimu...
eisiu į šeimos klinika kur lankausi, pas šeimos daktare, kad ji rekomenduotu gerą ginekologę, arba kad siūstų pas ta, kur jau esu lankiusis su siuntimu...