Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(saules_asara @ 2011 10 22, 12:54)
MAIDENANA, kaip tik ta COMFORT ir nusipirkau, net kelis, aiski antra juostele smile.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
aciu, MAIDENANA ! smile.gif ziuriu as vis praedama i tuos nt testus ir sunku patiket biggrin.gif net nusifotografavau biggrin.gif buvau issigandus kad temp. pakrito, bet turbut ta viena karta blogai numatavau. sunerimus buvau del isskyru, skaidriu, bekvapiu. bet radau SM kad tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(saules_asara @ 2011 10 22, 15:44)
sveikinu su II !:)
o kaip pas gydytoja einat- i privacia registruojates mokamai ar pas seimos gydytoja, kuri siuntima duoda pas ginekologe?  einat tiesiai i registratura pas ginekologe moket pinigus reikia uz konsultacija itariant nestuma? nes su seimos gydytojo siuntimu tikrai nereiktu. taigi kaip darot?

As nuejau i poliklinika ir tiesiai pas ginekologe uzsiregistravau. Nieko neturi kainuoti, jei nemokate PSD. ax.gif manes vizitas laukia lapkricio 7, siandien vel patvirtinimui pasidariau diena NT, tai pradejo rysketi grynai iskart, o teigiamas bruksnys ryskesnis uz kontrolini. Turbut jau hcg nemazai, nerealu, asara nubraukiau. Ir vis tikiuosi, kad viskas bus kuo geriausiai. Sekmes ir Jums. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Zmonele, toks jausmas, kad kartu tuo pačiu metu graudinames 4u.gif
aš pirmus kelis NT išmečiau, ir gailiuos. o paskutini laikau pasidėjus, nes vis dar sunku patikėti...

o su tais nėštumo požymiais, ar yra budingos kokios nors išskyros? ar tai naturalu? g.gif
Atsakyti
stai radau:
http://www.tevu-darz...os-is-maksties/
Atsakyti
Bet kiek si menesi teigiamu NT thumbup.gif
Mergaites, visas labai sveikinu !!!
Atsakyti
na,va, kaip lieku dėkingai už nuraminta dušia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 10 22, 19:14)
Bet kiek si menesi teigiamu NT  thumbup.gif 
Mergaites, visas labai sveikinu !!!

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, o kam buvo implantacinis kraujavimas? tepa rudai jau beveik trecia diena, is vienos puses dziaugiuosiu - matyt kazkas uzkybo, bet is kitos puses... kazkaip per ilgai tepa.
siandien 8 dpo, jei ryt nesiliaus tepimas, manau nueit pas ginekologe.
as dar neaisku ar nescia, bet jau prisigalvojau sau diagnoziu doh.gif pas mane per zema bt, tai jau pasidariau progesterono tyrima, ryt bus atsakymas.

baisiai pergyvenu, nerandu sau vietos unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas! O as apsipatenkinus visa!!!!! Siryt turi tos nelabosios pasirodyt, o ju kol kas nera! bigsmile.gif Neistveriau ir pasidariau testuka, ir ka, matau matau nors ir nerysku vaiduokliuka!!!! Man 14DPO. Pykina trecia diena, spenelius, ojei ,kaip maudzia gal nuo 5DPO! 7DPO labai idomus pilvo skausmas buvo, lyg kas plestu! Zinau, kad gal ir nerimtas gali buti vaiduokliukas, bet.... mirksiukas.gif

Sekmes visoms planuojancioms ir nenukabinkt nosies tos, kurios sulauket mmm, visoms savas laikas! 4u.gif
Atsakyti
oi smagu kad geru naujienu nemazai nestuke.gif

Mrs.X smagu uz tave, jei vaiduokliauja , tai manau ir bus thumbup.gif , man sian 13 dpo, ryt ir bandau NT sugadint, ziuresiu ka parodys g.gif , aisku baisu, bet matysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2011 10 23, 12:18)
oi smagu kad geru naujienu nemazai  nestuke.gif

Mrs.X smagu uz tave, jei vaiduokliauja , tai manau ir bus  thumbup.gif , man sian 13 dpo, ryt ir bandau NT sugadint, ziuresiu ka parodys  g.gif , aisku baisu, bet matysim  g.gif

Dekui! Gal kazkiek tik neramina, ka 14DPO ir neryskus vaiduokliukas, jau tokiu laiku rimtesne juostele galetu buti? Bet, bus kaip bus, bent nuotaika pakele!
Ieskojau internete pavyzduku su tuo testu, kuriuo as dariau, tai 14DPO gali rodyti nerysku vaiduokliuka! Jegele! Ryt "digital" darysiu, tada tikrai 100% bus aisku!

.Sniege. linkiu ryt sulaukti ryskiu II! P.S. mes ir organizuojames trecia lialiu! mirksiukas.gif

Prisiminiau, nugara maudena gerokai nuo O lyg siol...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. X: 23 spalio 2011 - 11:33