Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 18 namučiai

labux ir vel 4u.gif
nu cherie tik parasiau ir tada iskart dasilo biggrin.gif jau buvau apsiziuret(kaip malonu ir veidus matyt wub.gif , pati irgi "be galvos nusifotkijau doh.gif ), bandysiu nuotraukas ikelt(jei pavyks) siandien vakare arba ryt apie pietus.as dar be sporto, kaltas blogai organizuotas laikas smile.gif dar turiu laiko...beje ir P90X plius radau parsisiust, turbut praziopsojau kazkada nes ta programa 2008metu doh.gif
Atsakyti
nu blyn as visai ziopla, atsidariau ta albuma klaidziojau..klaidziojau ir nesupratau kaip tas nuotraukas ikelt..HELP!!!!! blink.gif
Atsakyti
ir vel cia as doh.gif doh.gif doh.gif atrodo sukeliau ax.gif bet spyna kazkokia ten rodo, tikiuosi nieko as ten nepridirbau, jau sakiau kad ne asas as kompuose doh.gif doh.gif visu notrauku nekeliau tik is priekio ir nugaros blush2.gif
Atsakyti
mandy333, šauniai atrodai thumbup.gif
Net susigėdau, kad aš vis susiimt negaliu doh.gif Darbų begalė, streso daug, tai parvelku kojas namo ir sėdžiu šaldytuvą apsikabinus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 11 08, 21:02)
mandy333, šauniai atrodai thumbup.gif
Net susigėdau, kad aš vis susiimt negaliu doh.gif Darbų begalė, streso daug, tai parvelku kojas namo ir sėdžiu šaldytuvą apsikabinus doh.gif

aciu smile.gif vaje, geda del savo pantalonu doh.gif zadejau niekam nerodyti tu nuotrauku blush2.gif
taip jau yra kai daug darbu, as dirbu kol kas puse etatu.Bet po nauju laukia manes pilnas tempas su daug streso, tai nezinau ar tie 7 kg kur numeciau, tik negris g.gif gaila kad neturiu nuotrauku is savo nuosmukio laikotarpio.O zinot kaip yra kai pastoreji,stengiesi i kadra nelist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 08, 15:14)

Na jei neturi ka mest tada kitas reikalas 4u.gif As turiu lasinio, tai stengiuos ji nukratyt, tik vis laiko pritruksta doh.gif Pavyzdziui sendien pradejau daryti kojoms + pilvas, tai paziurejau kad i darba nespesiu, tai 40min kojoms padariau ir iskart jungiau abs padaryt blush2.gif Negerai taip zinau, bet gal geriau nei nieko ..
O su mityba bandau irgi laikytis, neblogai gaunas lyg thumbup.gif
Taip pas mane lean programa, kaip supratau ji daugiau skirta pradedantiesiems ir lasiakus daugiau nupurtyt biggrin.gif
Papildyta:
Beje, sendien nusifotografavau savo lasini pirma karta visam grazume biggrin.gif Siaubas! biggrin.gif Bandysim lyginti po menesio pokycius, o labai tikiuosi kad tokiu bus wub.gif
Atsakyti
Erdinga, junkis prie mūsų drinks_cheers.gif Kaip smagu, kad mūsų būrelis vis didėja, atsiranda bendraminčių ir pagal treniruočių programas.
Kur MO, Miglė dingusios? g.gif
mandy333, na tikrai gražėji ne dienom, o valandom wub.gif Ir aš įkėliau savo startines praeitos sav. fotkes, po mėnesio kelsiu naujas.
chérie, na susiimk, kaip supratau, vaikų neturit dar? Aš turiu ir tai daug laiko atima, bet pirmoj eilėj pastačiau save ir kažkaip viskam po truputį ir laiko, ir energijos atsiranda, aišku, buitis kažkiek nukenčia, bet nu nesu aš vien valytoja, tvarkytoja, auklė ir virėja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 09 lapkričio 2011 - 09:52
QUOTE(maruša @ 2011 11 09, 10:49)
chérie, na susiimk, kaip supratau, vaikų neturit dar? Aš turiu ir tai daug laiko atima, bet pirmoj eilėj pastačiau save ir kažkaip viskam po truputį ir laiko, ir energijos atsiranda, aišku, buitis kažkiek nukenčia, bet nu nesu aš vien valytoja, tvarkytoja, auklė ir virėja cool.gif
Ne tik kad vaikų neturiu, bet ir potencialiaus vaikų darytojo nebeturiu doh.gif lotuliukas.gif Ir pradžių iš streso valgiau, o dabar turbūt pasiteisinimai doh.gif Nu viskas, pusryčius jau normalius valgau, tikiuosi gera dienos pradžia įkvėps susiimti ir neapsivalgyti per pietus ax.gif
Atsakyti
maruša Jungiuos jungiuos! drinks_cheers.gif
Kazkada jau bandziau jungtis, bet taip graziai ir baiges viskas doh.gif
Si karta kazkaip be jokiu prisijungimu pati pradejau sportuot, tikiuosi taip ir toliau rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erdinga @ 2011 11 08, 22:54)
  Negerai taip zinau, bet gal geriau nei nieko ..
O su mityba bandau irgi laikytis, neblogai gaunas lyg  thumbup.gif
Taip pas mane lean programa, kaip supratau ji daugiau skirta pradedantiesiems ir lasiakus daugiau nupurtyt  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, sendien nusifotografavau savo lasini pirma karta visam grazume biggrin.gif Siaubas! biggrin.gif Bandysim lyginti po menesio pokycius, o labai tikiuosi kad tokiu bus  wub.gif

aisku geriau rasti laiko visai treniruotei, man jogai sunku rast 1,5 val, bet visada visa padarau, nieko netrumpinu doh.gif tik po tos jogos varau is karto bokso kriause padauzyt, kad nervus nuraminciau lotuliukas.gif blink.gif
lasiakai nuo bet kokio sporto krenta, bet nr 1- mityba smile.gif
pokycius matysi, tik laikykis prie musu, kaip ir kitos patare mirksiukas.gif padesim kuo galesim, cia esam bendram tikslui smile.gif bent man noretusi kad visoms pasisektu 4u.gif
Papildyta:
[/B]marusa[B] aciu bis.gif apziurejau tavo nuotraukikes, tai lauksim rezultatu kita menesi smile.gif gerai cia pasakei, kad ir sau reikia laiko skirt kazkiek thumbup.gif as irgi ketinu kita men ikelt galutinius rezultatus, dar kokia su veidu nuotrauka mirksiukas.gif
cherie palaikysim kiek galim mirksiukas.gif ir negalvok, vaje kiek turiu numest doh.gif susikoncentruok tik vienai dienai, ryt nauja diena.As imu viena diena tik kartui, negalvoju per daug i prieki,kai pradejau sportuot buvo sunku ir visada galvojau kazin kiek cia istempsiu, bet jei tik galvodavau apie "siandien" diena, jau daugiau nei 1,5 metu varau ir negaliu sustot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 11 09, 10:55)
Ir pradžių iš streso valgiau, o dabar turbūt pasiteisinimai doh.gif

Te 4u.gif ir nebesiparink, bus tų diedų, aš kartais vienišoms ir nepriklausomoms būna net pavydžiu lotuliukas.gif Gal į ritmą padėtų įsivažiuoti rytinis sportas? mirksiukas.gif Aš jau pora dienų kaip sportuoju ryte, keliuosi 5, vakar sportavau su vaiku, nes atsikėlė 4:30 doh.gif - bet, kaip sakoma, no more excuses! cool.gif
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 09, 12:09)
bent man noretusi kad visoms pasisektu 4u.gif

Koks superinis palinkėjimas!!! 100% palaikau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif po ilgų atidėliojimų - nuo rytoj, nuo pirmadienio ir pan. - jungiuosi prie jūsų. Šiandien jau trečią diena su JM sportuosiu - labiausiai norisi numesti riebaliukus nuo pilvo, kurie liko po gimdymo, bet kol kas labiausiai jaučiasi pasportavę kojos doh.gif Na, bet apsiprasiu, tada jau griebsiuosi rimtesnių programų.
Mitybą irgi žiūriu, bet dietų nesilaikysiu - manau, jos trumpam.
Svorio labai numesti nenoriu, nes dabar pagal ūgį normalu būtų, bet man svarbiau figūrą atgauti ir sustiprėti fiziškai.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti