Sveikos, labai gera temele radau. Sportas - sveikata. As tai maksta kas ryta darau, bet is to rezultatu mazai. Gal zinote kokiu geru pratimu pilvui, nes as tik atsilenkimus darau?
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 09, 16:45)
Sveikos, labai gera temele radau. Sportas - sveikata. As tai maksta kas ryta darau, bet is to rezultatu mazai. Gal zinote kokiu geru pratimu pilvui, nes as tik atsilenkimus darau?
kelios nuorodos yra temos pirmame puslapyje

ar galima ir man prie jusu prisijungti? Kad nebutu tas mano 'paliotas' sportuoti vienkartinis...
:
Pradejau pati savarankiskai. Parsisiunciau Insanity...ir pradejau...kaip niekad nesportavusiai, tai dabar jau matau, kad toji Insanity tikrai yra Insanity
...po puses treniruotes norisi kristi ir nebesikelti
... Na bet gal veiksminga bus (kuo ne itin tikiu)
Pilvui darau '8 min abs' is youtube
Kaip ir viskas...tikslas nr 1 - sutvarkyti pilva po nestumo... Tikslas nr 2 - -5 kg (maziausiai)
Plyyyyyzzzz padekit man nemesti visko pusiaukeleje

Pradejau pati savarankiskai. Parsisiunciau Insanity...ir pradejau...kaip niekad nesportavusiai, tai dabar jau matau, kad toji Insanity tikrai yra Insanity

Pilvui darau '8 min abs' is youtube
Kaip ir viskas...tikslas nr 1 - sutvarkyti pilva po nestumo... Tikslas nr 2 - -5 kg (maziausiai)
Plyyyyyzzzz padekit man nemesti visko pusiaukeleje

Tigris, junkis
Gal nori įsirašyti į mūsų lentelę? Prisidavinėjam penktadieniais ir stebim apimtis bei svorį. Tai kažkaip atsiranda savikontrolė, kai viešai taip priaugam kg ar cm
Merginos, pramušiau ledus. Ką tik po Fire30+10Stretch. Jaučiuosi nuostabiai

Gal nori įsirašyti į mūsų lentelę? Prisidavinėjam penktadieniais ir stebim apimtis bei svorį. Tai kažkaip atsiranda savikontrolė, kai viešai taip priaugam kg ar cm

mandy333 Jungiuos prie jusu, na jau turbut prisijungiau, ar kaip tai padaryti reikia?
O del atradimo treniruotems laiko tai tikrai sunku man, mat mokausi dieniniam, paskutinis kursas, o vakarais dirbu, tai namo tik 22val parsibeldziu .. Tai jau kaip iseina taip padarau, aisku reikia rast laiko ir saziningai daryti, nes ziuriu vis nukerpu treniruotes gala, arba apsilima, kad bent kiek padaryciau
O su mityba prisiziuriu labai rimtai jau pora savaiciu, kazkaip su tuo problemu nekyla, tfu tfu tfu per kairi peti
chérie saunuole, svarbu neatidet kitai dienai ir nenustot sportuot, nes bent jau man jei padarau pertrauka tada labai sunku vel susiimt
Taigi as sendien dedu + sportui, Kenpo X padaryta
Pas mane problematiskiausia vieta pilvas, nors kai nufotkinau savo lasinius tai matau, kad toli grazu ne tik pilvas..

O del atradimo treniruotems laiko tai tikrai sunku man, mat mokausi dieniniam, paskutinis kursas, o vakarais dirbu, tai namo tik 22val parsibeldziu .. Tai jau kaip iseina taip padarau, aisku reikia rast laiko ir saziningai daryti, nes ziuriu vis nukerpu treniruotes gala, arba apsilima, kad bent kiek padaryciau

O su mityba prisiziuriu labai rimtai jau pora savaiciu, kazkaip su tuo problemu nekyla, tfu tfu tfu per kairi peti

chérie saunuole, svarbu neatidet kitai dienai ir nenustot sportuot, nes bent jau man jei padarau pertrauka tada labai sunku vel susiimt

Taigi as sendien dedu + sportui, Kenpo X padaryta

Pas mane problematiskiausia vieta pilvas, nors kai nufotkinau savo lasinius tai matau, kad toli grazu ne tik pilvas..

Laba rytuka 
Papildyta:
valioooo
Papildyta:
sveikos prisijungusios naujokes
burelyje smagiau 
Papildyta:
na tu saunuole, kad dar randi laiko apskritai sportui
tik norejau pasakyti jokiu budu nenukirpk apsilimo ir tempimo pratimu, as nors jau ir turejau sioki toki sportavimo staza, bet trauma po traumos seke, nors ir atlikdavau apsilima ir tempima.
gal geriau kokius pratimus nukirpk 
Papildyta:
...po puses treniruotes norisi kristi ir nebesikelti
... Na bet gal veiksminga bus (kuo ne itin tikiu)
gal ir bloga ideja pradeti nuo tokiu programu
pati esu visa ta programa atsportavus.pirmas menuo jau kvapa gniauzia, o antras tai is proto gali iseit koks sunkus
pradejus nuo tokiu sunkiu daznai kyla pagunda mes sporta
cia tik mano nuomone 
Papildyta:
viskas, isvarau i darba
geros dienos visoms

Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 11 09, 22:04)
valioooo

Papildyta:
sveikos prisijungusios naujokes

Papildyta:
QUOTE(Erdinga @ 2011 11 09, 22:33)
mandy333 Jungiuos prie jusu, na jau turbut prisijungiau, ar kaip tai padaryti reikia?

na tu saunuole, kad dar randi laiko apskritai sportui

Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2011 11 09, 21:53)

gal ir bloga ideja pradeti nuo tokiu programu

Papildyta:
viskas, isvarau i darba

Naujokės, welcome
Šiaip pritarčiau dėl Insanity, ar ne per sunku niekad nesportavus?
chérie, šaunuolė
Ar atsakys man, kur hanteliukus perkat įvairių svorių, reguliuojami turbūt pigiau?
Ryt prisidavimas, įdomu, kokie bus rezultatai. Šįvakar dar intensyvi kardio laukia, ryte jėgų buvo 0, vaikas nuo 3 atsikėlė ir miegojo tik su uždegta šviesa, reikės turbūt paskaityt ką nors apie auklėjima, nes darbe sėdžiu be pulso

Šiaip pritarčiau dėl Insanity, ar ne per sunku niekad nesportavus?

chérie, šaunuolė

Ar atsakys man, kur hanteliukus perkat įvairių svorių, reguliuojami turbūt pigiau?
Ryt prisidavimas, įdomu, kokie bus rezultatai. Šįvakar dar intensyvi kardio laukia, ryte jėgų buvo 0, vaikas nuo 3 atsikėlė ir miegojo tik su uždegta šviesa, reikės turbūt paskaityt ką nors apie auklėjima, nes darbe sėdžiu be pulso

Laba ryta

Ugis - 168 cm. kokie dar matavimai reikalingi?

QUOTE(chérie @ 2011 11 09, 23:04)
Tigris, junkis

Del Insanity tai taip, sunku... na bet norisi kazkokiu rezultatu

QUOTE(Tigris @ 2011 11 10, 10:40)
Laba ryta
noriu i lentele
liemuo - 75 cm, per pilva - 86 cm, slaunis 52 cm, svoris - 58 kg.
ir greitai
...o kokia programa rekomenduotumet pradziai? ir kad veiksminga butu 

man rodos dar reikia užpakalio

Esamo ir siekiamo svorio.
Nors tavo svoris ir taip nedidelis, tau, tikriausiai, reikia tik linijas nušlifuoti.
sveikutes, as prisijungsiu prie jusu , jau kuri laik asportuoju ir jauciu realius rezultatus.
Mano MB sportininkas, todel kartais pasportuojame drauge, kai to nedarome drauge uzsiemu tik su JAIS, kiek teko po youtuba narsyti visur kitur abejotini pratimukai.Jusu pradiniame puslapelyje irgi daug tokiu pratimuku su kuriu pagalba nieko nesuformuosi
taciau zinoma - judesi, o tai jau yra puiku
as kazkaip irgi anksciau kai neturejau tame patirties ir ziniu maniau,kad pilvuka grazu gali tureti tiesiog atsilenkimus darydama
o dabar zinau, kad kartais atsispaudimai veikia presa daug labiau
mokslas tas sportas.Beja, pas body rokerius labai daug modifikaciju pradedantiesiems, tad nera sudetinga, as pradejau sportuoti visiskai ne formoje, absoliuciai...
stai pats mylimiausias pratimas, beja presui ir visam kunui - zinoma.Aplamai, efektyvios treniruotes metu turi visas kunas dirbti, tuomet rezultatai geriausi
as stengiuosi sportuoti kiekviena diena, kartais turiu 1-2 iseigines per savaite nuo treniruociu, nes prityngiu ir tiek.Pradzioje sportavau ir pro siaubinga raumenu skausma, kuris beja zymiai palengvedavo arba is vis dingdavo padarius apsilima.
mano tikslas nera tokie ryskus raumenys kaip jos, nes iki to dar kruva lasiniu reikes pamesti,kad bent susiprastum kur koks raumuo pas mane turetu buti
mano tikslas stangrus kunas, geras raumenu tonusas, sveika isvaizda bei puiki savijauta
is pradziu darysiu viska,kad degtu riebalai ir bendrai sustipreciau.Paskui jau bus matyti...
Mano MB sportininkas, todel kartais pasportuojame drauge, kai to nedarome drauge uzsiemu tik su JAIS, kiek teko po youtuba narsyti visur kitur abejotini pratimukai.Jusu pradiniame puslapelyje irgi daug tokiu pratimuku su kuriu pagalba nieko nesuformuosi

as stengiuosi sportuoti kiekviena diena, kartais turiu 1-2 iseigines per savaite nuo treniruociu, nes prityngiu ir tiek.Pradzioje sportavau ir pro siaubinga raumenu skausma, kuris beja zymiai palengvedavo arba is vis dingdavo padarius apsilima.

mano tikslas nera tokie ryskus raumenys kaip jos, nes iki to dar kruva lasiniu reikes pamesti,kad bent susiprastum kur koks raumuo pas mane turetu buti