Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

O mano mazylio buvo vieninteliai du lapeliai ir tie pagelto sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 19 rugpjūčio 2009 - 08:56
Ką galiu pasakyti. Mano cikas mėgsta šilumą, saulę ir, kai karšta ir kepina saulė, laistau ir purškiu.. 4u.gif Gal kam padės. ax.gif Jei šalčiau - tai cikas nyksta.
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 08 19, 12:19)
Ką galiu pasakyti. Mano cikas mėgsta šilumą, saulę ir, kai karšta ir kepina saulė, laistau ir purškiu..  4u.gif Gal kam padės. ax.gif Jei šalčiau - tai cikas nyksta.

hm, maniškis tai niekada negauna tiesioginių saulės spindulių ir kambary karšta nėra rolleyes.gif žodžiu, normalu. gal reikės pernešti į kitą vietą, tai lapų išleis biggrin.gif
o kas kiek laistai? nes prisiskaičiau, kad jiems užtenka tik karto per mėnesį, tai tiek ir laistau biggrin.gif na, tik purškiu dažniau.
Atsakyti
Vasarą laistau kai išdžiūva žemė (viena, dvi dienas pastovi nelaistyta, o paskui užlieju). Žiemą laistau kokį kartą į 3 savaites.. ax.gif
Atsakyti
O kaip jūs žiemą, rudenį tuos cikus laikot? Aš nusipirkau mažiuką visai pavasarį, tai vasarą jam tiko - šilta, drėgna, žiūriu, jau naują lapuką leidžia. Bet rudenį, kol dar nešildys, tai jis galą gaus jaučiu?
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 26, 14:11)
O kaip jūs žiemą, rudenį tuos cikus laikot? Aš nusipirkau mažiuką visai pavasarį, tai vasarą jam tiko - šilta, drėgna, žiūriu, jau naują lapuką leidžia. Bet rudenį, kol dar nešildys, tai jis galą gaus jaučiu?

Aš tai jokios ypatingos priežiūros cikui neteikiu. Šaltuoju metų laiku labai mažai laistau, kad nesugalvotų jis man supūti. Žiemą, kai įjungtas šildymas, o kambaryje labai sausas oras, dažniau lapus apipurškiu. Per keletą metų jam dar nieko baisaus nenutiko - vis dar gyvena smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
papasakosu savo ciko istorija.Vyras nusipirko cika,na jamlabi js patiko,nedideli.na bet jau auginu ji apie 2 metus,na man ji nelabai.Vis laistau laistau,vyrui pasakiau,jokios funkcijos neatlieka tavo gele,dar ir geltuonuoti lapai pardejo.O pas mus kambarys nera sviesus.tai viena diena vyras sako,tu riuke kas ten jam lenda,o ten sau 5 stagarai bigsmile.gif ,tai tokie dabar jie dideli,tik tie mazieji pardejo vysti.na bet tokie dideli vos ne po metra lotuliukas.gif .Imesiu nuotrauka vakare
Atsakyti
Turiu ir as cika jinai mazdaug pusantro metro plocio ir tokio pat aukscio bet kai ja isigijau tokia tai jinai ir tokia pat stovi jau keturi metai nei vienos sakeles neisleido iskarto kai passiveziau dar gal desim kokiu nudziuvo stiebu o dabar ne krust ir meginu laistyt ir nelaistyt ir vieta keiciu ir kambarius o jinai stovi nors tu jai ka ir nei auga nei dziuna g.gif

ka man su ja daryt kad augtu?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 07, 14:47)
Turiu ir as cika  jinai mazdaug pusantro metro plocio ir tokio pat aukscio bet kai ja isigijau tokia tai jinai ir tokia pat stovi jau keturi metai nei vienos sakeles neisleido iskarto kai passiveziau dar gal desim kokiu nudziuvo stiebu o dabar ne krust ir meginu laistyt ir nelaistyt ir vieta  keiciu ir kambarius o jinai stovi nors tu jai ka ir nei auga nei dziuna g.gif   

ka man su ja daryt  kad augtu?

as istraukciau is zemes
isvalyciau kota
palaikyciau keleta dienu siltoj vietoj ir pasodinciau i nauja zeme
puoda isplauciau karstu vandeniu
man toks receptas padejo ax.gif
Atsakyti
hmm reiks meginti
Atsakyti
A tai nieko nedarau,kiek zinau jis nemegsta daug dregmes bet kad ir sausa nebutu ir saules labai skaiscios nemegsta
Idedu nuotrukas

http://public.fotki.com/PrinceA/cikas/
Atsakyti
mergaites 4u.gif patarkit prasau kaip elgtis jei mano cikas dabar be lapu visai, nuo pavasario toks stovi.Ar daznai lieti?ar toki purksti reikia? stovi ant sauletos palanges ir nebezinau ka su juo, negi reiks istrenkti g.gif kiek ilgai taip gali stoveti be lapu? 4u.gif
Atsakyti