Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

Jei stovi ant saulėtos palangės, trūksta dregmės. Šiaip mano du pažįstami cikai tik birželi atsibudo.... Gali tekti laukti kitų metų. Bandyk dažnai rytais (kad iki vakaro išdžiūtų) purkšti, gal padės. g.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif man padovanojo sia nuostabia gele, taciau parsinesus namo man kazkodel pradejo raitytis tie lapai (spygliai smile.gif ), gal kas zino del ko? gal jei del to, kad as jos dar nespejau apipurksti?
Atsakyti
QUOTE(daivuterau @ 2009 09 25, 12:34)
labas visoms smile.gif man padovanojo sia nuostabia gele, taciau parsinesus namo man kazkodel pradejo raitytis tie lapai (spygliai smile.gif ), gal kas zino del ko? gal jei del to, kad as jos dar nespejau apipurksti?

Tikrai ne dėl to.
1. Pasikeitusios gyvenimo sąlygos ir augintoja.
2. Cikai mėgsta saulę, šilumą ir drėgmę...
3. Visas sąlygas patenkinus iš po žienos atsibunda ir auga nuo gegužės mėn.
Dabar jis gali užmigti iki pavasario.
Atsakyti
sveikos merginos, ciko vardu prasau patarimo. 4u.gif
pradejo gelst kur ne kur spygliukai.Bey ne visasspigliukas o tik pvz viduri atsrado rudas plemukas-demike.Ir dar norejau paklaust ar jusu graziuoliu lapukai yra patamseje, bet tik patys galiukai?As ji pirkau nukainuota pavasari. Per vasara atsigavo, o dabar vel kazkas nepatinka. As ji purskiu retai, o laistau kai zeme zemei isdziuvus. o tresiau, tai viena lazdele ikisau lapinem augalams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner24: 15 spalio 2009 - 18:27
QUOTE(ataner24 @ 2009 10 15, 19:25)
pradejo gelst kur ne kur spygliukai.

jungiuosi ir aš prie šitos bėdos sad.gif visą vasarą buvo žalias gražus, o dabar spygliuki gelst pradėjo sad.gif kas jam yra? verysad.gif

jis tiesioginės saulės negauna, kambary nėra super šilta, bet vasarą lyg viskas tiko. o gal dabar pernešti į kitą kambarį, kur gautų tiesioginių spindulių ir šilčiau būtų? g.gif taip bijau pakenkti unsure.gif
Atsakyti
Gal galetumete pasakyti, kaip daznai reikia laistyti sia gele? g.gif
Atsakyti
Nutariau ir as i jusu rateli prisijumgt ax.gif su savo ciku, su kuriuo vis nesusitariu. As jau antra vasara ji i lauka isnesu, pries salnas parsinesu namo. O jis tada nutaria lapus pradet leist, tik tas blogai, kad jie iki galo "neissiskleidzia" ir apdziuna, tenka nukirpt. Tai bijau, kad ir su siais nenutiktu tas pat unsure.gif Man aplamai keista, kad rudeni jis sugalvoja lapus leist ar pas jus irgi?
Atsakyti
Sveikos (-i), gavau ciką su kiek pageltusiais trim lapais, praėjusį pavasarį pradėjo leisti naujus tris, o tie seni nudžiuvo visai. Vakar laistydama pamačiau, kad jau bunda smile.gif.
Atėjau pasidžiaugti.
user posted image
Šiemet, matyt, tik vieną išaugins, bet visvien smagu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 24 kovo 2010 - 12:41
O mano cikui ko gero kaput. Tręšiau orchidėjas ir tuo pačiu vandeniu paliejau ciką. matyt tam nepatiko, lapai viens po kito pradėjo ruduoti, teko iškirpti. Dabar su vienu lapeliu ir neaišku ar dar aplamai gyvas.
Žinant kaip ilgai jis auga, lb gaila augalėlio.
Atsakyti
Nesijaudink. Per vasarą, tinkamomis sąlygomis cikas užsiaugins naujus lapus.
Atsakyti
Dėkui, gal dar atsigaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ateinu ir as su savo mazyliu ax.gif Ir iskart su klausimu blush2.gif
Kada ji reiktu persodint ir i kokio dydzio vazoneli?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti