Jei stovi ant saulėtos palangės, trūksta dregmės. Šiaip mano du pažįstami cikai tik birželi atsibudo.... Gali tekti laukti kitų metų. Bandyk dažnai rytais (kad iki vakaro išdžiūtų) purkšti, gal padės.

labas visoms
man padovanojo sia nuostabia gele, taciau parsinesus namo man kazkodel pradejo raitytis tie lapai (spygliai
), gal kas zino del ko? gal jei del to, kad as jos dar nespejau apipurksti?

QUOTE(daivuterau @ 2009 09 25, 12:34)
labas visoms
man padovanojo sia nuostabia gele, taciau parsinesus namo man kazkodel pradejo raitytis tie lapai (spygliai
), gal kas zino del ko? gal jei del to, kad as jos dar nespejau apipurksti?

Tikrai ne dėl to.
1. Pasikeitusios gyvenimo sąlygos ir augintoja.
2. Cikai mėgsta saulę, šilumą ir drėgmę...
3. Visas sąlygas patenkinus iš po žienos atsibunda ir auga nuo gegužės mėn.
Dabar jis gali užmigti iki pavasario.
sveikos merginos, ciko vardu prasau patarimo.
pradejo gelst kur ne kur spygliukai.Bey ne visasspigliukas o tik pvz viduri atsrado rudas plemukas-demike.Ir dar norejau paklaust ar jusu graziuoliu lapukai yra patamseje, bet tik patys galiukai?As ji pirkau nukainuota pavasari. Per vasara atsigavo, o dabar vel kazkas nepatinka. As ji purskiu retai, o laistau kai zeme zemei isdziuvus. o tresiau, tai viena lazdele ikisau lapinem augalams

pradejo gelst kur ne kur spygliukai.Bey ne visasspigliukas o tik pvz viduri atsrado rudas plemukas-demike.Ir dar norejau paklaust ar jusu graziuoliu lapukai yra patamseje, bet tik patys galiukai?As ji pirkau nukainuota pavasari. Per vasara atsigavo, o dabar vel kazkas nepatinka. As ji purskiu retai, o laistau kai zeme zemei isdziuvus. o tresiau, tai viena lazdele ikisau lapinem augalams
QUOTE(ataner24 @ 2009 10 15, 19:25)
pradejo gelst kur ne kur spygliukai.
jungiuosi ir aš prie šitos bėdos

jis tiesioginės saulės negauna, kambary nėra super šilta, bet vasarą lyg viskas tiko. o gal dabar pernešti į kitą kambarį, kur gautų tiesioginių spindulių ir šilčiau būtų?

Gal galetumete pasakyti, kaip daznai reikia laistyti sia gele?

Nutariau ir as i jusu rateli prisijumgt
su savo ciku, su kuriuo vis nesusitariu. As jau antra vasara ji i lauka isnesu, pries salnas parsinesu namo. O jis tada nutaria lapus pradet leist, tik tas blogai, kad jie iki galo "neissiskleidzia" ir apdziuna, tenka nukirpt. Tai bijau, kad ir su siais nenutiktu tas pat
Man aplamai keista, kad rudeni jis sugalvoja lapus leist ar pas jus irgi?

Sveikos (-i), gavau ciką su kiek pageltusiais trim lapais, praėjusį pavasarį pradėjo leisti naujus tris, o tie seni nudžiuvo visai. Vakar laistydama pamačiau, kad jau bunda
.
Atėjau pasidžiaugti.

Šiemet, matyt, tik vieną išaugins, bet visvien smagu

Atėjau pasidžiaugti.

Šiemet, matyt, tik vieną išaugins, bet visvien smagu

Nesijaudink. Per vasarą, tinkamomis sąlygomis cikas užsiaugins naujus lapus.
Sveikos
Ateinu ir as su savo mazyliu
Ir iskart su klausimu
Kada ji reiktu persodint ir i kokio dydzio vazoneli?

Kada ji reiktu persodint ir i kokio dydzio vazoneli?