Įkraunama...
Įkraunama...

Cikas

siandien nusipirkau gele, bet tikslaus pavadinimo pardaveja taip ir nepasake, gal palme, gal cikas. Siaip ji brangi, bet matyt kad skurdusi gelyte, nes lapai nusvieseje. Nemazai nuleido, uz tai ir surizikavau nusipirkti. Manau kad atsigaus. Persodinau i palmes skirta zeme. Bet visa beda, kad nezinau tikros geles pavadinimo. Sakyciau kad labai panasi i cika, bet nera to tokio svoguno kaip buna pas cika. Lapai auga is zemes. Gal yra ir tokiu ciko rusiu (be svogunu). Lapai tokie stangrus. Gal net kaip vaskiniai. Nezinau, gal tai palme? Nelabai nusimanau apie tas palmes. Internete nerandu kad taip atrodytu palme. Gal kas nors zino kokia tai galetu buti gele? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mačiau, kad jau buvo temelė apie šį augalą, bet neradau savo problemos sprendimo... doh.gif
išleido jis pas mane naują vainiką, ale šakos ties galais užsirietė doh.gif gal perlaistau ar per mažai laistau? niekaip nesuprantu. Įkeliu foto, kad būtų aiškiau. Gal patarsit ką reiktų daryt (ar čia savaime atsities?). Ir dar norėjau paklaust ar atauga nudžiuvę lapeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aura*: 16 kovo 2006 - 15:22
ką daryti su pageltusiais ciko lapais? 4u.gif
Atsakyti
Aš nugeltusius nukerpu.O kaip suprasti-ar ataugs nudžiūvę lapai g.gif Kaip jie gali ataugt? g.gif Dėl tų užsirietusių galų velniai žino,manieji irgi šiek tiek pasirietę,bet ne taip smarkiai.Gal ko trūksta augalui? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,patarkit, kaip padėti cikui. Išleido 4 naujus lapus ir visi nugelto ir nudžiuvo.Vėl išleido 4 ir vėl tas pats, dar pilnai neišsiskleidė, ir vėl gelsta. Ką reikėtų daryti?
Atsakyti

pagaliau atsirado šita tėmelė thumbup.gif
aš irgi neseniai gavau cika dovanu, tai man viskas labai idomu g.gif
štai mano cikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 06 rugsėjo 2006 - 21:39
QUOTE(Birutė @ 2006 09 06, 16:23)
Sveikos merginos,patarkit, kaip padėti cikui. Išleido 4 naujus lapus ir visi nugelto ir nudžiuvo.Vėl išleido 4 ir vėl tas pats, dar pilnai neišsiskleidė, ir vėl gelsta. Ką reikėtų daryti?

Pas mane irgi tas pat, iš leido naują lapą ir pagelto verysad.gif Gal kas žinot kas jai yra?
Atsakyti
apie ciką ir priežiūrą

http://www.rojaussod...snis.php?id=446

Atsakyti

Ko gero pakenkė, kad paliejau su trąšom. Atrodo stipriai atskiedžiau, bet pagelto ir džiūna nauji lapai. verysad.gif
Atsakyti
žiemą diedas nupirko nukainotą ciką (pati prašiau) su 4 pageltusiais lapais,
tai jie visai pagelto

mama nukirpo lapus, bet ne prie pat stiebo galo, o aukščiau, liko kyšoti tokie pagaliukai

laistom po biškį 3 kartus per savaitę
karts nuo karto su trąšom
vasarą išnešėm į balkoną (bet saulės nebūna)
tai išlindo 4 labai

ir labai gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
Aura*, ir pas mane, ir pas mano anytą nauji lapai taip susirietė ax.gif Pas mane dar ir ištyso negražiai doh.gif: Bet čia pati kalta, šviesos per mažai jam.
O gelsta gal dėl drėgmės trūkumo mastau.gif
Atsakyti
Aš lieju kartą į savaitę ir kartais apipurškiu lapus.
Atsakyti