turiu namuose susirasius I grupes maisto lentele, kas naudinga ir pan... jei kam reikia pirmos grupes galesiu atsiusti kita diena...
QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 15, 10:11)
turiu namuose susirasius I grupes maisto lentele, kas naudinga ir pan... jei kam reikia pirmos grupes galesiu atsiusti kita diena...
Mano 0(1) jei gali atsiųsk man

QUOTE(majami @ 2006 03 15, 11:50)
o.k. paieskosiu siandien ir persiusiu ryt
o man nesiseka jokios dietos laikytis.
priešingai apetitas šiuo metu toks, kad atrodo jog valgau už du
na man daug nereikia numesti, gal tik kokius 3kg. Bet ir tai sudėtinga su dabartiniu mano apetitu

Jums gerai o man iki visiškos laimės tereikėtu numesti tik 20 kg
Na jau 3 numečiau, bet dar iki rezultato toli, oi kaip toli. Aiškis kad iki vestuvių tiek nenumesiu, bet kaži kiek pavyks

Na jau 3 numečiau, bet dar iki rezultato toli, oi kaip toli. Aiškis kad iki vestuvių tiek nenumesiu, bet kaži kiek pavyks

o as bijau to, kad mane ismatuoja ir as isvaziuoju i uzsieni ir ten kaip zinia priaugu 3kg tai tikrai
ot bus man su suknele, kai neilisiu

QUOTE(majami @ 2006 03 15, 09:57)
jo reix

man tai priaugt del svorio reikia... bet nesirupinu, korsetas gi viska pataiso ko reik ir ko nereik
o siaip juk per vestuves buna prisivalgymo metas, tai jei laikysies dietos, badausi badausi, o po to prisivalgysi...tai jausmelis itariu nekoks bus

o siaip juk per vestuves buna prisivalgymo metas, tai jei laikysies dietos, badausi badausi, o po to prisivalgysi...tai jausmelis itariu nekoks bus

QUOTE(majami @ 2006 03 14, 15:20)
Man sitas puslapiukas labai padejo, jau daugiau nei menuo stengiuosi valgyti pagal sveikos mitybos taisykles ir visai neblogai sekasi - numeciau 3 kg. Tikiuosi ir toliau seksis

QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 15, 11:11)
atsiusk man i ingute.tur@gmail.com
Vakar buvau dar dviejuose knygynuose ir nieko
Tiesa centriniame knygyne yra knygelė 4 (AB) kraujo grupei, tai jeigu kam tinka ...

Tiesa centriniame knygyne yra knygelė 4 (AB) kraujo grupei, tai jeigu kam tinka ...