Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

turiu namuose susirasius I grupes maisto lentele, kas naudinga ir pan... jei kam reikia pirmos grupes galesiu atsiusti kita diena...
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 15, 10:11)
turiu namuose susirasius I grupes maisto lentele, kas naudinga ir pan... jei kam reikia pirmos grupes galesiu atsiusti kita diena...

Mano 0(1) jei gali atsiųsk man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 15, 11:50)
Mano 0(1) jei gali atsiųsk man  mirksiukas.gif

o.k. paieskosiu siandien ir persiusiu ryt
Atsakyti
o man nesiseka jokios dietos laikytis. verysad.gif priešingai apetitas šiuo metu toks, kad atrodo jog valgau už du lotuliukas.gif na man daug nereikia numesti, gal tik kokius 3kg. Bet ir tai sudėtinga su dabartiniu mano apetitu blush2.gif
Atsakyti
Man tai reiktu numest max 5 kg, taciau nors pradejau sportuoti man toks jausmaskad svoris tik auga ir mano leskutes tik dideja doh.gif
Atsakyti
Jums gerai o man iki visiškos laimės tereikėtu numesti tik 20 kg lotuliukas.gif
Na jau 3 numečiau, bet dar iki rezultato toli, oi kaip toli. Aiškis kad iki vestuvių tiek nenumesiu, bet kaži kiek pavyks g.gif
Atsakyti
o as bijau to, kad mane ismatuoja ir as isvaziuoju i uzsieni ir ten kaip zinia priaugu 3kg tai tikrai doh.gif ot bus man su suknele, kai neilisiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 15, 09:57)
Pabandyk užsukti į kokį knygyną pasiteirauk, gal čia tik akropoly išpirkta  g.gif

jo reix biggrin.gif o siaip ir vakar is tu adresiuku inete radau info thumbup.gif dabar tik susikaupsiu ir ziuresiu kas lieka valgoma,nes manau ju maziau nei nevalgoma biggrin.gif
Atsakyti
man tai priaugt del svorio reikia... bet nesirupinu, korsetas gi viska pataiso ko reik ir ko nereik mirksiukas.gif

o siaip juk per vestuves buna prisivalgymo metas, tai jei laikysies dietos, badausi badausi, o po to prisivalgysi...tai jausmelis itariu nekoks bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 14, 15:20)
Va dar neblogų viečikių besikūdinančioms:
www.kmi.lt

Man sitas puslapiukas labai padejo, jau daugiau nei menuo stengiuosi valgyti pagal sveikos mitybos taisykles ir visai neblogai sekasi - numeciau 3 kg. Tikiuosi ir toliau seksis smile.gif Tik vienintelis sunkesnis dalykas - tai iskrovos diena, kai per visa diena reikia suvalgyti 200 g varskes ir isgerti 1 l kefyro. Siandien kaip tik tokia diena man... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 15, 11:11)

atsiusk man i ingute.tur@gmail.com
Atsakyti
Vakar buvau dar dviejuose knygynuose ir nieko verysad.gif
Tiesa centriniame knygyne yra knygelė 4 (AB) kraujo grupei, tai jeigu kam tinka ...
Atsakyti