Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

QUOTE(spinka @ 2006 03 15, 14:05)
o man nesiseka jokios dietos laikytis. verysad.gif priešingai apetitas šiuo metu toks, kad atrodo jog valgau už du lotuliukas.gif na man daug nereikia numesti, gal tik kokius 3kg. Bet ir tai sudėtinga su dabartiniu mano apetitu blush2.gif

Siauliu valerijono vaistinej galima nusipirkti misinio zarnyno valymui. Labai geras dalykas, jei reikia numesti kokius 3kg. Kai pavartoji tai jautiesi kaip ant sparnu. Nezinau ar kituose miestuose yra.
Sudetis: dziovintos slyvos, razinos, senos lapai, medus. Tel. 841520738
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 03 16, 16:25)
na o pusryciu valgai ka nors?tai vis tiek kazko atsisakai?ar visada tavo tokie pietus? biggrin.gif

As pusryciu nevalgau (man kazkaip tada bloga buna pavalgius wacko.gif ), tai as kol uzsimanau, tai ir pietus ateina rolleyes.gif O vakariene valgau, butinai (negaleciau per visa diena tik viena karta valgyti schmoll.gif ), tik vaikiska porcija, ar siaip kokios desrytes su darzove uzkandu...
Atsakyti
paskaicius paskutines zinutes kaip jus maitinates, tai susidaro ispudis, kad jus badaujat blink.gif tokie kiekiai doh.gif gal pabandykit kada pasiskaiciuot kalorijas savo dienos kiek suvartojat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 04 05, 14:34)
paskaicius paskutines zinutes kaip jus maitinates, tai susidaro ispudis, kad jus badaujat  blink.gif  tokie kiekiai  doh.gif gal pabandykit kada pasiskaiciuot kalorijas savo dienos kiek suvartojat  ax.gif

Na as nelaikau to badavimu - niekada nebadavau, nes neturiu valios, o maitinuosi taip tik darbe, nes gamintis nera salygu, o ta mesyte as labai megstu ir ji man nenusibosta rolleyes.gif Namuose savo mieliausiajam prikraunu pilna lekste o sau dvigubai maziau, bet uztat visa laika turiu ka nors po ranka, tai kokiu pauksciu pieno saldainiu, tai vaisiu... tongue.gif Man pvz. skaniau kokios vytintos desros vakarienei su agurku, nei kokie kotletai su garnyrais (tada apsiryju ir negaliu uzmigti, o visas maistas stovi gerkleje)...O per iseigines tai valgau kaip normalus zmones mirksiukas.gif
Kaloriju niekada neskaiciavau, o ir tingiu skaiciuoti tongue.gif neriebu jogurta perku del to, kad jis man skaniausias (vienos firmos, vieno skonio)...Kai nusibos man sitas maistas, tai reikes keisti (anksciau ant desreliu buvau pasinesusi doh.gif )
Atsakyti
Paskaitinėjau postus ir supratau, kad ne viena, noriu būti liekna... vestuvių dieną.
Na aš tai su svoriu deja kankinuosi jau seniai ir dabar nusprendžiau nueiti pas dietologę ir kol kas dėl to džiaugiuosi, nes valgyti galima viską ir valgiaraštyje maistingi produktai bigsmile.gif
Aišku saldainių ir bandelių teko atsisakyti 4u.gif bet ko tik nepadarysi dėl grožio....
Atsakyti
QUOTE(Akiniuota kobra @ 2006 04 05, 15:28)
Paskaitinėjau postus ir supratau, kad ne viena, noriu būti liekna... vestuvių dieną.
Na aš tai su svoriu deja kankinuosi jau seniai ir dabar nusprendžiau nueiti pas dietologę ir kol kas dėl to džiaugiuosi, nes valgyti galima viską ir valgiaraštyje maistingi produktai bigsmile.gif
Aišku saldainių ir bandelių teko atsisakyti 4u.gif  bet ko tik nepadarysi dėl grožio....

O as negaliu atsisakyti - vakar vel dvi spurgas sukirtau ir pauskciu pieno saldainiu...Dar su brangiausiuoju gincijomes, kam daugiau priklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet pas mane dabar tam tikras laikotarpis, tai galima sau atleisti blush2.gif Jau geguzes menesi tai jokiu spurgu ir saldainiu !!!! nono.gif
Atsakyti
Na ir mane kankina keli kg. virssvoris, visada sveriau 54, o atvaziavus i Novegija iskart priaugau 6kg. Kaip prikibo tai ar atsikratyti nejo, tai pries 2men dirbt pradejau tai jau 2kg. nukrito. Bet labai noreciau dar 4-5kg. numesti nuo saves, bet cia labai skanus visi kepiniai, ypac sluoksniuotos teslos tai nemoku atsispirti. Beda kai valios neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Akiniuota kobra @ 2006 04 05, 16:28)
Aišku saldainių ir bandelių teko atsisakyti 4u.gif  bet ko tik nepadarysi dėl grožio....

ir brangiai ta dietologe sudaro sarasa ka valgyt o ka ne?
Atsakyti
Man irgi idomu, parasyk isamiau.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 07, 07:54)
ir brangiai ta dietologe sudaro sarasa ka valgyt o ka ne?

Laukiam laukiam komentaru mirksiukas.gif
Aktualu ir man blush2.gif
Atsakyti
pries vestuves likus 2 savaitems gydytojai itare apendicita, tai savaite laike ligoninej ir stebejo. valgyt gavau super minimaliai. ta savaite svoris nukrito nuo 68 iki 63 kg. tai per vestuves labai plona buvau. gaila, paskui vel svoris grizo:( net su kaupu:)
Atsakyti
man tai po biski krenta i men kokius 3 kg numeciau
net pati nesuprantu kaip.Na biski prisilaikau, bet po saldaini visadda suvalgau, toki velykini kiausini.
Atsakyti