Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 12, 13:44)
Viskas. Imuosi griežtų priemonių... Nuo šiandien pradėsiu mėtyti savo kilogramukus biggrin.gif  tikiuosi seksis man jų atsikratyt 4u.gif

Niu tai sekmes tau 4u.gif Man bevaliai belieka pavydeti.
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 04 12, 14:58)
Niu tai sekmes tau 4u.gif  Man bevaliai belieka pavydeti.

nepasakyčiau kad aš tos valios daug turiu blush2.gif kai tik ko užsimanysiu ko negalima, tai iškart į veidrodį pasižiurėsiu. Verkt norisi kai į save pažiūriu
cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 12, 13:44)
Viskas. Imuosi griežtų priemonių... Užsirašiau į sporto klubą. Ten pagal mane paruoš man sportavimo programą. Perskaičiau apie kraujo grupės dietas. Mano 0, tai visai atsisakysiu bulvių, duonos, pieno produktų. Jei kas turite info apie 0 kraujo grupę prašom pasidalinti informacija ax.gif  Nuo šiandien pradėsiu mėtyti savo kilogramukus biggrin.gif  tikiuosi seksis man jų atsikratyt 4u.gif

namie turiu susirinkus apie tai medziaga.atsiusiu vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 11, 21:28)
skaitau su pvydu blush2.gif  vienai 2, kitai 5, o man visus 10kg reikia numesti iki vestuvių verysad.gif o liko 3,5mėn. Sveriu 70kg, ūgis 174cm. Nežinau net ko griebtis cry.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 11, 22:35)
žinoma gerai būtų kad nors 5kg numesčiau, bet man min 5kg reik numest cry.gif  Nes kitaip per tiltą ne mane jaunikis nes, o aš jįcray.gif

Oi man ta pati situacija - 10kg būtų thumbup.gif , bet deja verysad.gif kolkas kaip besilaikyčiau -3kg max ir toliau stoviu sau vietoj. Vakar jau nesusilaikiau per meetą pyragą sukirtau blush2.gif
Atsakyti
man reik dar 6 kg, bet jie sunkiai einasi, nes dirbu sededama, o valgyti norisi, kad ir sedi.
Atsakyti
ir mano darbas sedimas verysad.gif
Atsakyti
As tai jau nebemetau kg, nes visos kelnes smunka, neimanoma nesiot...Kazkodel pas mane svoris krenta nuo koju, bet ne nuo kitur, nuo kur labiausiai reikia - noriu pilvuzo kaip lentos, ale ne pro kur nekudeja jis pas mane, bjaurybe... schmoll.gif O nakt klubu kelnes jau vos besilaiko...Vakar torto prisiragavau, o siandien jau degu noru kokio sokolado paragaut... doh.gif Na nezinau, kazkokia keista busena -taip noriu, kad negaliu!!! bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 04 12, 16:36)
As tai jau nebemetau kg, nes  visos kelnes smunka, neimanoma nesiot...Kazkodel pas mane svoris krenta nuo koju, bet ne nuo kitur, nuo kur labiausiai reikia - noriu pilvuzo kaip lentos, ale ne pro kur nekudeja jis pas mane, bjaurybe... schmoll.gif O nakt klubu kelnes jau vos besilaiko...Vakar torto prisiragavau, o siandien jau degu noru kokio sokolado paragaut... doh.gif Na nezinau, kazkokia keista busena -taip noriu, kad negaliu!!! bash.gif

tai nuo ko jis tau krenta?kad man taip g.gif
Atsakyti

Kokios dar dietos cia laikytis,ir taip svoris pries vestuves krinta nuo tos itampos ir rupesciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduska @ 2006 04 13, 01:04)
Kokios dar dietos cia laikytis,ir taip svoris pries vestuves krinta nuo tos itampos ir rupesciu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prisideda ir tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduska @ 2006 04 13, 01:04)
Kokios dar dietos cia laikytis,ir taip svoris pries vestuves krinta nuo tos itampos ir rupesciu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tu esi teisi biggrin.gif bet aš, kadangi esu bevalė blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai nusprendžiau benjau prieš vestuves po 18 val stengsiuosi nevalgyti, truputi pasportuosiu (aišku pradžioj to noro pasportuoti kol kas yra bet jis pas mane labai greitai praeina) blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 12, 20:39)
tai nuo ko jis tau krenta?kad man taip g.gif

Nezinau, gal is tikruju tas mano valgymas neriebu ir nekaloringa maista pasiteisino...Riebalu is vis nepernesu - jei sriuba su riebalais - fui schmoll.gif , keptos sardelkos - fui schmoll.gif ...Kuo daugiau taukai per barzda varva, tuo man sunkiau toki maista suvartoti. Ir kepta vista kuria taip megau jau man per riebi schmoll.gif Paskutiniu metu su brangiausiuoju pamegome virtas darzoves su sauksteliu grietines ir prieskoniais rolleyes.gif Ir taip skanu, neriebu...

Cia ne i tema, bet prisiminiau - jei kas buvo Vilniuje Seimos centre psichologo paskaitoje, tai turbut pamena, kaip jis pasakojo, kad zmona vyrui 10 metu sparagines pupeles vire, nes mane, kad jis megsta jas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai as dabar savo brangiausiaji per danti traukiu - skaunu darzoves, tai dabar 10 metu is eiles as nesirupinsiu ka tau gaminti valgyti lotuliukas.gif hah.gif
Atsakyti